Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ali je preveč??

ali je preveč??

159cm in 53 kg???
čao!

Jaz imam sicer 2cm več ampak sem s 53 kg prav preveč suha – vse je odvisno od konstitucije

Za moje pojme, ni preveč.
Je pa res, da je odvisno od posameznikove konstrukcije.

Tu maš link, pa si preveri tvoj ITM

http://www.perutnina.si/recepti/preverite_telesno_tezo.php

Sem ti pogledala in imaš normalno telesno težo.
Če pa bi dala dol kaki 2 kilci bi bila že zelo v redu. Moje mnenje!

Odvisno je od konstitucije…jaz sem imela 53 kg pa sem velika 170…meni se je zdelo malenkost premal…najbolj sem zadovoljna s 55 kg, sedaj jih imam pa 57 pa tudi ni take panike…

koliko pa ste stare??

hm jst mam 172 pa nism lih suha z 54 kg to je res odvisn

Jest sm 21

aha no jst pa 13!!

Za moje pojme malo preveč,sploh ker si tako mlada,kaj te šele čaka:)

Ti si pa verjetno malo bolna???? Kaj jo še čaka???? V najslabšem primeru ocenjevanje takih ljudi kot si ti!!!
Malo premisli, preden napišeš kaj takega

tudi meni se zdi preveč
jaz sem 170cm/54kg-torej je pravč, tjaška pa je hotela povedat da z leti, ko prenehamo rast, se še bolj hitreje redimo

hay
NAJ TI POVEM, DA IMAM ENAKO KG, IN MISLIM, DA NIMAŠ PREVEČ, MENI SE SICER MAL VEČ VIDI OKROG TREBUHA, DRUGAČE SEM PA ZADOVOLJNA, NO MAL SE TRUDIM SHUJSATI KAK KG, DRUGAČE PA IMAM VEDNO OD 51-54 KG,
NE SIKIRAJ SE! STARA PA SEM 22 LET!

jah sej men se tud na trebuhu več pozna……..
upam na to da bom shujšala za 3-4 kg!

Valjda ni preveč…tiste dve kili manj pa tako al tako samo v joške zgubiš!!!

misliš da joške zgubiš???
no kr jst mam kr **** glede na moja leta!

Vedno najprej in največ izgubiš v joške, tko da se tisti 2 kili ne bosta nikjer drugje poznali, kot je napisala Maja232. Mogoče bi se rajši s športom ukvarjala…??

jst imam 154cm in 38kg, meni kakšni 2 več ne bi škodili….:)))))
lp,labella

aja, 15let:)

*

Jaz imam 164 cm in 46 kg, pa se sploh ne bi branila kakih par kilc več, tako da se nič ne sekiraj! Telovadba je pa tako in tako zdrava in priporočljiva v vsakem primeru, če si suh ali ne!
Lp

hmm…sedaj imam 51, 8 kg!!!
še kakšna kilca ali pa 2 pa bo!!

jst sem stara 32 let, imam eno leto staro punčko in pri 162 cm že od 14. leta od 51 do 53 kg in mi nič ne manjka! zato se ne boj, kaj te še čaka ipd. “nasvetov” sicer pa pride kak manjši stres (npr. mala matura) in gresta dve klici sami od sebe.

ja vem….sej se malo več ukvarjam s športom….in pa rud mišice baje tehtajo več kt maščoba!

Majjcy,

sprasevat druge ljudi, ali imas prevec kg ali premalo in kaj bi bilo zate najboljs, je tako kot bi spraseval, katera je najboljsa hrana na svetu. Za vsakega razlicno!
Ena in edina stvar, ki ti lahko da odgovor… je OGLEDALO in nic drugega!!!!

Jst imam 25 let, 170 cm, 53 kg in sem lepo suha (ravno prav). Če primerjas najine podatke, si ti kar obilna. Ampak imaš verjetno bolj močno konstrukcijo, pa večje joške (ze to je ene 2 kg)… Se pa strinjam z nekom, ki je je prej rekel “kaj te se caka”, ker ce se ze sedaj pazis, kaj jes, potem se bos ocitno mogla vse zivljenje, ker si temu podvrzena (imas to v genih). V tvojih letih je vec deklet bolj suhih, ker se rastejo in za rast porabijo vec kalorij. Ko se to ustavi, se bodo tudi ta suhcane (shirane) punce okrepile oz. zredile na normalno tezo. Posledicno se tebi pise se hujsa borba s kg.
Ne bo pa problemov, ce se bos navadila jesti toliko, kot telo rabi (in ne vec).

LP
Tanja

PS: Ne pozabi… OGLEDALO!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close