Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali je normalno da ženska pri 30ih cepeta, če ji kaj ni prav?

Ali je normalno da ženska pri 30ih cepeta, če ji kaj ni prav?

Ko ženi kaj res ni všeč ali ji gre kaj narobe začne cepetati? Ali je to normalno? Imajo pa to v rodbini (ki je malo nora) po mamini strani.

Če je v rodbini, potem je normalno, če rodbina ni normalna. Če je normalna, ni normalno. Pa razumi kdor more.

Zensk nihce ne razume. Kako le jo bos ti.

Hecno.

Ne morem si pomagat, samo meni bi šlo na smeh, ko bi to videl. Spomnilo bi me na vrtec in punčke kakšnih 3 let…

A ti si pa svetnik ali kaj? Kaj si pa vzel cepetavko. Ti je cepetajoč držala pištolo na glavo? Sicer pa, gliha vkup štriha. Zacepetaj ji nazaj.

Normalno ni. Sem pa zadnjič videla sosedo, ki ji nekaj ni bilo prav – pričkanje na stopnicah – ki je cepetala. Stara je 36. Izgleda, da zgodnje otroštvo ne mine kar tako.

To je odraz nemoci.

Sama sicer ne cepetam, ampak za kako sekundo ali dve zamrznem v krcu, ker ne vem vec, ce bi od jeze nasprotniku glavo odtrgala ali bi se vzdrzala.

Eni pa pac cepetajo, sicer smesno, a ce je njim tako lazje, pa naj.

Nasvet: nehaj jeziti zeno in veckrat poslusaj in slisi, kaj ti govori! Saj ves: happy wife, happy life ??

Ta zenska prav gotovo ni cepljena.  Izogni se je.

To je vzgoja princeske, nič drugega. Ko si princeska doma kaj zaželi, to dobi, če ne drugače pa s cepetanjem. To je novodobna vzgoja nesposobnih staršev.

Jeza in nemoč; ker ne moreš/nočeš nekoga po glavi, cepetaš.

Saj jaz tudi skoraj cepetam, ko se mi na UE 3 dni ne oglasijo na telefon, ko jih končno dobim, me pa naročijo čez 3 tedne.

Cepeta? Kako pa to zgleda??

Cepetljivka je angelček v primerjavi s takšnimi, ki krožnike, vaze, laptope in telefone mečejo po tleh ali pa jih zabijejo kar v steno. Bi raje to?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close