Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ali je normalno, da pri 32 letih nisem več tako fit kot sem bil pri 18 letih?

ali je normalno, da pri 32 letih nisem več tako fit kot sem bil pri 18 letih?

Ali mi lahko prosim poveste, ali je normalno, da pri 32 letih nisem več tako fit kot sem bil pri 18 letih in da potrebujem zdaj več rekreacije, da to fitost, ki jo imam, tudi vzdržujem, kot takrat, ko sem bil star 18 let? Sem m spola.

A ti si naivno pričakoval, da boš do 80-tega leta kot najstnik? 🙂

NI NORMALNO!

Očitno nekje fališ 100/h. Prehrana, gibanje, veselje do zabave, seksa-……radoživ moraš ostat vsaj do 42 leta!

Kar razčisti sam s sabo!

Jaz sem bla tam do mal čez 40 fit 100% brez kakršnihkoli dodatnih naprezanj in aktivnosti. Pri 32. pa po moje res še tko kot pri 18.

Pusti ti sebe, babnice ste čisto drugačne ustrojene!

Avtor tega posta je MOŽKI.

To vsekakor ni normalno. Pri 32-ih moški naj nebi bil v bistveno slabši formi od najstnika. Pri teh letih je nivo testoterona še vedno dovolj visok, vprašanje pa je koliko časa posvetiš rekreaciji in kako se prehranjuješ. Z nepravilno prehrano pa seveda vse stvari lahko postaviš na glavo.
Če sem še malce neskromen ti lahko povem, da sem pri 45-ih v taki formi, da mi 20letniki ne sežejo niti do kolen 😉 Torej z pravilno prehrano in primernimi treningi se da še dolgo kljubovati mladini 🙂

Pusti ti sebe, babnice ste čisto drugačne ustrojene!

Avtor tega posta je MOŽKI.[/quote]

A MOŽKI je? Kakšnega spola je pa to bitje???

Moj največji problem so bolečine, ki se mi pojavljajo v kolkih, ramah, vratu in zato ne morem tako dobre forme imeti… Bo treba res k zdravniku, a kaj, ko takrat, ko imam čas, nikoli ne dela. Ga bo treba zamenjati, a kaj, ko tam tako komplicirajo – vedno sprašujejo, zakaj hočemo zamenjati – kaj jih pa to briga??? Zaradi bolečin, ki jih občutim ob športu (ne pa ob sedečem delu v službi) pa tudi ne morem na bolniško (ker pač nisem nezmožen za delo – le za šport) – ali se pač motim? In še: ali sploh pripada bolniška, če grem k zdravniku zato, ker v prostem času zdravnik ne dela?

Res še nisi nezmožen za delo, ampak boš – in to trajno – če ne boš šel kmalu k zdravniku! K začasni nezmožnosti za delo sodi tudi preventiva trajne nezmožnosti za delo – zato takoj k zdravniku, pa četudi med najpomembnejšim sestankom! Takoj jutri!

Res še nisi nezmožen za delo, ampak boš – in to trajno – če ne boš šel kmalu k zdravniku! K začasni nezmožnosti za delo sodi tudi preventiva trajne nezmožnosti za delo – zato takoj k zdravniku, pa četudi med najpomembnejšim sestankom! Takoj jutri![/quote]

Najprej se zmeniš po telefonu z zdravnikom ali sestro za uro in datum, kjer služba najmanj trpi, mogoče takoj zjutraj, da daš še kri, potem to poveš v službi. Zakaj imaš težave, ti pa ni treba v službi razlagat, prav tako poveš le za težave pri zdravnici in če te vpraša, poveš, da sediš kot pribit v službi in športaš v prostem času. Glede vzroka, zakaj bi šel k drugemu te vprašajo zato, ker te morajo. Lahko poveš, da služba in delovni čas ne sovpadata. Pa sploh veš, kateri zdravnik bi te vzel naslednji?

Dinamičen in bistrih misli pa nisi najbolj, čeprav šele 32?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close