Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ali je na Hrvaškem na terasah lokalov potreben PCT?

Ali je na Hrvaškem na terasah lokalov potreben PCT?

Odgovor na objavo uporabnika
Ena južna neprijavljena, 17.02.2022 ob 21:58

počasi bo, 17.02.2022 ob 21:48

Najkasneje se bo ukinil PCT na mejah. To je sigurno.

No jst pa prčakujem oz zame to pomen, da takoj ko rečejo od npr jutr ni več karanten, jih ni nikjer, se prav mi tud pri vstopu v Slo ne more oz ne sme težit s karantenam, nima te pravice, če so karantene ukinjene.
Sej so zdej sami rekl da covid ni karantenska bolezn.

Za čez mejo so te stvari potrebne(obvezne). Tudi za druge meje (slučajno govorimo o Hrvaški). Karantena je ena od “kazni”. Ne vem, če sedaj ne bodo denarne. Malo se pozanimaj. Dokler te stvari ne bodo malo bolj dorečene, se meni ne da hodit čez meje.

malo mešaš, 18.02.2022 ob 08:12

Za čez mejo so te stvari potrebne(obvezne). Tudi za druge meje (slučajno govorimo o Hrvaški). Karantena je ena od “kazni”. Ne vem, če sedaj ne bodo denarne. Malo se pozanimaj. Dokler te stvari ne bodo malo bolj dorečene, se meni ne da hodit čez meje.

Imaš izbiro: ali karantena, ali ne moreš čez. Kaj bi bilo, če bi vse živo gomazelo čez meje brek kakršnih koli preverjanj.

Ja itak denarne 😀

In kazen za kaj? Zato, ker sm zdrava?
No lej, briga me, do zdej itak dobila ob vstopu 2x odločbo o karanteni, za katero mi je blo čist vseen, kot da je ne bi dobila.
Vseen pa sm mnenja, če se karantene ukinjo, ker kot sami pravjo covid ni več karantenska bolezn, so ukinjene, kar pomen jih ni več nikjer  in jih tud ob vstopu ne more bit. Če so ukinjene so ukinjene, če jih ni, jih ni za nobeno stvar. Ne bo karanten, če si v stiku z okuženo osebo, a da bi ostale, če prhajaš iz druge države, a cela EU enak pofarbana, ja itak.  Ne gre to tko.
Al pa to ja kot en piše, da ti ne bi dovolil vstopa 😀 še ko so bli skor vsi tolk panični, so te spustil v državo brez karantene, so ti jo pač poslal po pošti.

Ena južna neprijavljena, 18.02.2022 ob 09:36

Ja itak denarne 😀

In kazen za kaj? Zato, ker sm zdrava?
No lej, briga me, do zdej itak dobila ob vstopu 2x odločbo o karanteni, za katero mi je blo čist vseen, kot da je ne bi dobila.
Vseen pa sm mnenja, če se karantene ukinjo, ker kot sami pravjo covid ni več karantenska bolezn, so ukinjene, kar pomen jih ni več nikjer  in jih tud ob vstopu ne more bit. Če so ukinjene so ukinjene, če jih ni, jih ni za nobeno stvar. Ne bo karanten, če si v stiku z okuženo osebo, a da bi ostale, če prhajaš iz druge države, a cela EU enak pofarbana, ja itak.  Ne gre to tko.
Al pa to ja kot en piše, da ti ne bi dovolil vstopa 😀 še ko so bli skor vsi tolk panični, so te spustil v državo brez karantene, so ti jo pač poslal po pošti.

Še sreča, da takih , kot si ti, ne zelo veliko.

še sreča, 18.02.2022 ob 09:48

Še sreča, da takih , kot si ti, ne zelo veliko.

Ne sreča, žalost, ker bi bil svet takoj lepši in boljši, pa tud te PLANdemije sploh ne bi bilo 😛
Ker je pa preveč takih kot si ti, pa imamo kar imamo.

za čez mejo, 17.02.2022 ob 17:11

Za čez mejo bomo itak imeli pct (hitri test), saj ne bomo tvegali, da nas vračajo nazaj. Velja pa ta naš test le en dan.  Zanima pa me, ali je na terasah lokalov treba imeti pct ali ne – eno je predpis – je ali ni, drugo pa, koliko so striktni. Če s tem delam sranje gostincu, nas raje ne bo ali imajo bolj tako tako?

Nikoli ni bilo treba PCT pogoja za lokale, ne notri ne zunaj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close