Najdi forum

ali je možno ????

Me zanima ali je možno najti številko , ki sem jo enkrat že vpisal kot KODO !Namreč želim nadgraditi GARMIN , kar sem enkrat že naredil in sem v polje vpilal tisto 25 mestno število , sedaj pa sem vse papirje nekam založil ali pa mi jih je mali vrgel v smeti in je vsega konec !Prosim , če je možno kje izbrskati kodo v računalniku ???

Na ZS mi pošlji številko tvoje naprave in katero karto želiš odkleniti in ti pošljem kodo. Za nadgradnje pa kode ne rabiš; dol si tu: potegneš nadgradnjo in jo namestiš.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Za nadgradnjo ne potrebuješ nikakršne kode. Če misliš za nametitev Adrie, potem žal ne bo šlo še enkrat.
Če lahko dokažeš, da si lastnik neprave in licence za Adrio, potem pokliči na Garmin in ti bojo odblokirali tisto nesrečo od Adrie, drugače pa, če je zadeva nelegalna, potem pa žal ne bo šlo.

Gre, gre…kakor sem napisal; na zs sva rešila zadevo!

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Gre kaj? Namestitev nelegalne Adrie na Garmina??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close