Ali je možno najti fanta, če nimaš službe?
Brezposelni moški ima bistveno večje težave dobiti partnerko kot pa obratno…. zato ker ženske date mnogo več prihodnost in varnost kot moški…..
Govorim seveda o moških nad 28 let…. ko je treba že znat nekaj pokazat kaj si uspel v svojem lajfu razen diplome ali magisterija (vsaj meni)
Da pa se počuti zaželjeno in ljubljeno ter sploh to da mu z pogledom ”trga” gate pa mora bit ženska res seksi…. seksipilna in malo tudi packa bi lahko rekli v postli…. take mamo najrajši…. samo take so relativno redke….[/quote]
potem mam pa jz relativni sreco da me je mati narava naredila tako in je pol moj lahko posledicno srecen da je dubu relativno redko 🙂
in ja,trenutno in ko sva se spoznala je biu brezposelen, pa sem verjela vanjga ker je sposoben ambiciozen ko se necesa loti, je pa res da ce ne bi tako cutila ne vem kaksna bi bila sedaj zgodba, brez happy enda. Se pa zavedam kaksna je situacija in da je veliko brezposelnih in da se lahko jutri sama znajdem v taki situaciji in se lahko takim ki trdijo da so ljudje brez sluzbe zaradi lenobe kaj hitro to vrne. Je pa danes dobil neke super novice tako da bo se vidu kaj bo iz tega. Upam na najboljs vidim pa da ta rutina cloveka res ubije in da mu ni vseeno ker po njegovo mi nudi pri malo… meni je pa bolj vazna psihicna, custvena podpora,povezanost kot pa materialna, mava tok da si lahki se vseeno kaj privosciva (izlet,oddih) in je to to. :)[/quote]
Ja saj pravim takih je malo… zdaj če si ti res taka lahko verjamem/o samo tebi na besedo… zanimivo da se najbolše zberete na MoNu…. 😛
Je pa tak da nevem kolko sta bla stara ko sta se spoznala in začela z ”partnerstvom” ampak verjemi da ni hujšega občutka za moškega kot feeling da on prinese k zvezi dosti manj kot njegova draga…. Pa ni nujno povezano to z zaposlitvijo…. če bi on bil brezposeln pa bi vsak teden igral športne stave pa dobo 200€ (na pamet govorim) mu nebi blo nič bad da je brezposeln…. lenoba ni tisti ki je brez službe ampak tisti ki ne zasluži nič …. tak vsaj govorim jaz….
Ja ampak vidva si lahko privoščita to zato ker imaš službo ti… če jo izgubiš še ti bo zveza postala bistveno bolj trhla kot sedaj…. pri denarju se konča tudi ljubezen… in zdaj hipotetično pomisli kako bi bila ti če on ne dobi službe še 10 let + (na primer)
Jaz vem da svoje nebi želel podpirat 10 let + razen če bi bila najbolj seksi izmed vseh opcij ki so na enakem 🙂 Če že podpiram žensko finančno želim da mi je vsaj ful seksi in da si jo želim… in tako misli dosti moških samo da le redkokateri to prizna 🙂
Ti očitno res še nisi imel daljšega razmerja, kaj šele da bi s katero živel.
Tudi belega kruha se nasitiš. Seksi ženska kaj hitro postane monotona, enolična, ko jo gledaš 24 ur na dan in si nimata kaj za povedati. Torej ti njena seksipilnost ne bo več pomagala:).[/quote]
Tocno tako. Ker kaj imas od zenske ki je seksapilna ob enem pa totalno nezanimiva, nerazgledana, ji gre po glavi samo kako se bo sminkirala pa s kom bo sla na kavo… tud tega se clovek navelica in izpuhti se tak car seksipilnosti 😀
haha matkic, stave so v igri, je nekaj casa bil tudi sam v tem biznisu (nogomet), dobro sluzil, potem pa zakljucil studij, sluzil z interesnimi dejavnostmi, potem je slo se to k vragu in od takrat dalje se znajde na svoj nacin, sedaj pa kaze da bo koncno delu to kar si je zelel, ne glede na pretekle izkusnje in izobrazbo.. Tako da drzim pesti da se se tole postavi na tirnice ker vidm da ga daje, da je ze mal izgubil upanja pa mu probam pomagat, ga bodrit… drugo je vse super 🙂
Brezposelni moški ima bistveno večje težave dobiti partnerko kot pa obratno…. zato ker ženske date mnogo več prihodnost in varnost kot moški…..
Govorim seveda o moških nad 28 let…. ko je treba že znat nekaj pokazat kaj si uspel v svojem lajfu razen diplome ali magisterija (vsaj meni)
Da pa se počuti zaželjeno in ljubljeno ter sploh to da mu z pogledom ”trga” gate pa mora bit ženska res seksi…. seksipilna in malo tudi packa bi lahko rekli v postli…. take mamo najrajši…. samo take so relativno redke….[/quote]
potem mam pa jz relativni sreco da me je mati narava naredila tako in je pol moj lahko posledicno srecen da je dubu relativno redko 🙂
[/quote]
Ajej, kako malo nekatere rabite, da zgrabite vse, kar vam poreče (servira) moški, še posebej, če ste lačne laskanj in pohval. Po istem principu bi vas lahko okrog prinašal, če bi imel druge, malo vam natvezi od časa do časa, kako super ste, nekaj posebnega, boginje v postelji, vse pograbite, in vam nadene na oči plašnice brez vsakršnega problema, še zavedate se ne , da jih imate, ko vas okrog vozi kot majhno naivno deklico. ;))
Tudi belega kruha se nasitiš. Seksi ženska kaj hitro postane monotona, enolična, ko jo gledaš 24 ur na dan in si nimata kaj za povedati. Torej ti njena seksipilnost ne bo več pomagala:).[/quote]
Jaz se v 25 letih belega kruha nisem nasitil… ne dobesedno ne v prenesenem pomenu…. dvomim da se bom enega in drugega v naslednjih 10…..
Seksi ženska postane monotona če to sama želi (ali ne dela nič na tem da bi bila monotona)…. vsaka ženska je monotona če želi samo v misionarcu seksat pa še tu ima seksi ženska prednost ker jo vsaj raje gledam…..
[/quote]
Ajej, kako malo nekatere rabite, da zgrabite vse, kar vam poreče (servira) moški, še posebej, če ste lačne laskanj in pohval. Po istem principu bi vas lahko okrog prinašal, če bi imel druge, malo vam natvezi od časa do časa, kako super ste, nekaj posebnega, boginje v postelji, vse pograbite, in vam nadene na oči plašnice brez vsakršnega problema, še zavedate se ne , da jih imate, ko vas okrog vozi kot majhno naivno deklico. ;))[/quote]
Mogoče pa je ona še bolj pametna in se z razlogom dela naivno. 😉
Ajej, kako malo nekatere rabite, da zgrabite vse, kar vam poreče (servira) moški, še posebej, če ste lačne laskanj in pohval. Po istem principu bi vas lahko okrog prinašal, če bi imel druge, malo vam natvezi od časa do časa, kako super ste, nekaj posebnega, boginje v postelji, vse pograbite, in vam nadene na oči plašnice brez vsakršnega problema, še zavedate se ne , da jih imate, ko vas okrog vozi kot majhno naivno deklico. ;))[/quote]
Mogoče pa je ona še bolj pametna in se z razlogom dela naivno. ;)[/quote]
To bo ja 😀
Najti se v Matkičevem opisu za žensko, huda kriza mora biti pri Exotic… :)))
Najti se v Matkičevem opisu za žensko, huda kriza mora biti pri Exotic… :)))[/quote]V njegovem opisu je ženska bolj ali manj nepotreben privesek k pi….i :/
Jaz se v 25 letih belega kruha nisem nasitil… ne dobesedno ne v prenesenem pomenu…. dvomim da se bom enega in drugega v naslednjih 10…..
Seksi ženska postane monotona če to sama želi (ali ne dela nič na tem da bi bila monotona)…. vsaka ženska je monotona če želi samo v misionarcu seksat pa še tu ima seksi ženska prednost ker jo vsaj raje gledam…..[/quote]
Če tako praviš, še nisi imel ženske v izobilju in točno takšne, ki bi ti bila po meri:). Ko (če) jo boš imel in bo lepa kot princeska, ki bo želela vedno ne glede na to kje ter v kakšnem položaju, pa magari brez pameti…no, potem se javi:).
Seksi ženska postane monotona če to sama želi (ali ne dela nič na tem da bi bila monotona)…. vsaka ženska je monotona če želi samo v misionarcu seksat pa še tu ima seksi ženska prednost ker jo vsaj raje gledam…..[/quote]
Če tako praviš, še nisi imel ženske v izobilju in točno takšne, ki bi ti bila po meri:). Ko (če) jo boš imel in bo lepa kot princeska, ki bo želela vedno ne glede na to kje ter v kakšnem položaju, pa magari brez pameti…no, potem se javi:).[/quote]Da bi vse to želela katera bit bi morala imet oreng razlog, samo bojim se da dotični premalo zasluži za kaj takega….. 😉 :)))
.
…………………………………………………………………………………………………………
.
@najmanjša od vseh na svetu — Na svetu od vseh n›Iii›iii n›aaJ›m‹Aan‹j‹ššš‹aaA.
»Če nimam denarja, [sub]pa[/sub] še [sub]n[/sub]imam [sub]bogate[/sub] starše, [sub]to[/sub] pomeni da [sub]lahko[/sub] pričakujem [sub]samo[/sub] le-le›e-e›€›n€ga-g-a?«
…………………………………………………………………………………………………………
Kaj bi s fantom, ki ima le enega? Fant je otrok, dete!
Vi potRr€buj€tT€ mošk€ga nEvi-dno ♥ [sub]in[/sub] t[sub]rd[/sub]o ☼ d€Lo aLi [sup]ro[/sup]Ko-vni-ni-co [sub]d€nar[/sub]-jaa! €;`)
Vedno iščite ne[sub]kaj[/sub] [sub]vm[/sub]e[sub]s[/sub]nega, srEdino — bogatega in revnega.
Ali je obratno? Ne vem nič več, pač pa manj ali vse. Koliko ›e‹jev ima bogat in koliko reven?
Za življenje [sub]ni/[/sub]je potrebnega malo, za slabo življenje – veliko več.
[hr]
[center]
?
R
ARK
MARKO
o MARKO M
ko MARKO Ma
rko MARKO Mar
arko MARKO Mark
marko MARKO Marko
marco MARCO Marco
arco MARCO Marc
rco MARCO Mar
co MARCO Ma
o MARCO M
MARCO
ARC
R
?
•••••
¿
марко МАРКО Марко
арко МАРКО Марк
рко МАРКО Мар
ко МАРКО Ма
о МАРКО М
МАРКО
АРК
Р
?
•••••
;
μαρκος ΜΑΡΚΟΣ Μαρκος
αρκος ΜΑΡΚΟΣ Μαρκο
ρκος ΜΑΡΚΟΣ Μαρκ
κος ΜΑΡΚΟΣ Μαρ
ος ΜΑΡΚΟΣ Μα
ς ΜΑΡΚΟΣ Μ
ΜΑΡΚΟΣ
ΑΡΚΟ
ΡΚ
;
[/center]
[hr]
Njegovi citati spominjajo na ženska pisma; jedro je v pripisu.
[sup]William Hazlitt (1778–1830), Roswell Redivivius.[/sup]
.
To samo pove da končno nekdo ki se ne dela finega in lepega preko neta 🙂
huda kriza je za tiste ki se morate tu lagat….. ti si recimo garant devičnik pa se pač izmikaš ali lažeš 🙂
Poglej Goldfish… ne glede na to kako žensko imam, bom mel, bi lahko imel nima veze…. vsake se NAVELIČAŠ…. nobene ženske nimaš recimo da sta 40 let skup enako goreče rad, jo ljubiš ali jo želiš poseksat enako prvo leto ali 33to…
to je dejstvo…. Vidim pri ljudeh vseh generacij in vseh starosti…. leta naredijo svoje …. Jaz verjamem da tudi če bi imel Katy Perry bi se je po 10 letih naveličal… verjetno kasneje kot katere druge ampak bi ta čas prišel… in to je dejstvo.
Vprašanje pa je katere bi se prej naveličal… lepe ali grde oz seksi ali ne-seksi 😛
Čeprav imaš prav ne drži tole popolnoma…. je pa v grobem rečeno prav. Sploh zadnji del 😉
Ne to pomeni da lahko pričakuješ res dobrega moškega samo če si ti res seksi postavna punca…. Če si ”revna” in še ”neprivlačna” pa še za povrhu tečna potem lahko pričakuješ 0 ali katastrofe 🙂
To samo pove da končno nekdo ki se ne dela finega in lepega preko neta 🙂
huda kriza je za tiste ki se morate tu lagat….. ti si recimo garant devičnik pa se pač izmikaš ali lažeš 🙂
Poglej Goldfish… ne glede na to kako žensko imam, bom mel, bi lahko imel nima veze…. vsake se NAVELIČAŠ…. nobene ženske nimaš recimo da sta 40 let skup enako goreče rad, jo ljubiš ali jo želiš poseksat enako prvo leto ali 33to…
to je dejstvo…. Vidim pri ljudeh vseh generacij in vseh starosti…. leta naredijo svoje …. Jaz verjamem da tudi če bi imel Katy Perry bi se je po 10 letih naveličal… verjetno kasneje kot katere druge ampak bi ta čas prišel… in to je dejstvo.
Vprašanje pa je katere bi se prej naveličal… lepe ali grde oz seksi ali ne-seksi 😛
Čeprav imaš prav ne drži tole popolnoma…. je pa v grobem rečeno prav. Sploh zadnji del 😉
Ne to pomeni da lahko pričakuješ res dobrega moškega samo če si ti res seksi postavna punca…. Če si ”revna” in še ”neprivlačna” pa še za povrhu tečna potem lahko pričakuješ 0 ali katastrofe :)[/quote]
Hahahaha sem se sedaj nasmejala ko se en napisu da se zenska najde v matkicevem zapisu al neki….
ne kot to, bolj to da omenja Katy Perry, hmm da nisi ti moj fant? 😀 glede na ostale zapise bi pa rekla dalec od njega, je pa tudi on rralen vendar ne gleda samo na zensko kot na p&#*o n je to to 🙂
Pričakuješ lahko le nekoga, ki bo razumel tvoj problem.
Verjetno ponudba ni ravno velika. Vse ostalo je samo “štrikanje z žaganjem”.
Žal ali ne tako je to.[/quote]
Cenim odprte odgovore.
Noben problem se ne more rešit, če se ga človek niti ne zaveda.
Očitno je, torej, da moški od žensk večinoma pričakujejo denar.
Kaj pa, če je ženska, npr potencijal, in od moškega pričakuje da ji vsaj na neki način pomaga da svoje potencdijale realizira, in tako pride do neke, mogoče tudi zelo uspešne službe?
Ali sploh ima moških, ki so u stanju razmišljat na tak način? Ali so tudi taki moški v Disneyevih pravljicah?
Pričakuješ lahko le nekoga, ki bo razumel tvoj problem.
Verjetno ponudba ni ravno velika. Vse ostalo je samo “štrikanje z žaganjem”.
Žal ali ne tako je to.[/quote]
Cenim odprte odgovore.
Noben problem se ne more rešit, če se ga človek niti ne zaveda.
Očitno je, torej, da moški od žensk večinoma pričakujejo denar.
Kaj pa, če je ženska, npr potencijal, in od moškega pričakuje da ji vsaj na neki način pomaga da svoje potencdijale realizira, in tako pride do neke, mogoče tudi zelo uspešne službe?
Ali sploh ima moških, ki so u stanju razmišljat na tak način? Ali so tudi taki moški v Disneyevih pravljicah?[/quote]
koga? Pa a si ti na glavo padla….
redkokateri moški od ženske pričakuje denar….. 99% jih pričakuje da bo seksi, lepa, in da bo rada seksala!
potem šele pride vse ostalo….
je pa res da manj keša kot imaš oz. bolj te more moški vzdrževat, bolj lepa in seksi želi(pričakuje) da si……
Nevem od kod tebi zaključek da moški pričakujemo od ženske denar…. to je verjetno zadnja stvar ki jo moški pričakuje od ženske…. da bi ona njega vzdrževala…. ker to je za moškega 90% kastracija….
[code]
koga? Pa a si ti na glavo padla….
redkokateri moški od ženske pričakuje denar….. 99% jih pričakuje da bo seksi, lepa, in da bo rada seksala!
potem šele pride vse ostalo….
je pa res da manj keša kot imaš oz. bolj te more moški vzdrževat, bolj lepa in seksi želi(pričakuje) da si……
Nevem od kod tebi zaključek da moški pričakujemo od ženske denar…. to je verjetno zadnja stvar ki jo moški pričakuje od ženske…. da bi ona njega vzdrževala…. ker to je za moškega 90% kastracija….[/quote]
[/code]
Bo ji on sam dal denar, da bo lepa in sexi – ai pričakuje, da bo lepa in sexy sama po sebi?
[/code]
Bo ji on sam dal denar, da bo lepa in sexi – ai pričakuje, da bo lepa in sexy sama po sebi?[/quote]
Ne on (moški) pričakuje da bo ženska lepa in seksi tako kot ženske pričakujete da bo moški imel službo/prihodek da nebo varal itd….
Ne govorimo o tem da bi moška morala met loboutinke za 600$ pa večerno obleko za 1000$ pa nakit za 5000$ …..
To je drug nivo ”lepote” (če sploh :P) ki je izven dosega večine smrtnikov.
Za to da je ženska nadpovprečno lepa in dokaj seksi ne potrebuje DENARJA ampak potrebuje voljo in čas…. Je pa res da si pa res top seksipilna in zapeljiva pa potrebuješ tudi nekaj ”daru”
Forum je zaprt za komentiranje.