Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali je možno najti fanta, če nimaš službe?

Ali je možno najti fanta, če nimaš službe?

debato je v neke čist tretje vode speljal tvoj kolega On.

Ni vsak bogat kdor ima denar, niti reven ne, če ga ravno nima…. ;)[/quote]

Spet ena tvoja brezvezna relativizacija, čist izven konteksta.

Ni vsak bogat kdor ima denar, niti reven ne, če ga ravno nima…. ;)[/quote]

Spet ena tvoja brezvezna relativizacija, čist izven konteksta.[/quote]Izven konteksta? O_o

Kaj pa je kontekst teme v kateri se nekdo sprašuje Ali je možno najti fanta, če nimaš službe?
A rabiš denar/materialna sredstva, da bi lahko imel partnerja? Je to pogoj?

Najbrž ja, če je zveza na materialni osnovi, brez čustev…. to ti obvladaš, a ne? 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On, kako pa ti lahko rečeš, da ima “khm” vezo zgolj v materialnem smislu in brez čustev oz. da to obvlada? Ti že kar vnaprej misliš, da “khm” na vse gleda brez čustev, pa ga sploh ne poznaš.

Pričakuje lahko marsikaj. Sanje so dovoljene in nas nič ne stanejo.
Seveda je možno najti fanta, a je treba ob tem pomisliti, če se tvoja pričakovanja skladajo s takšnim odnosom, kjer boš od njega finančno odvisna. Marsikateri moški lahko tvojo neodvisnost začne zlorabljati v svojo korist, da si te podredi. Še posebej, če si zaradi svoje finančne neodvisnosti nesamozavestna in meniš, da si zaradi tega manjvredna od ostalih. Ta tvoja podoba se potem začne v odnosu realizirati.

Vseeno bolje biti sama, kot pa živeti s tistim slabim občutkom, da si od nekoga odvisna.

.

@najmanjša od vseh na svetu — največja eNa v svojem svetu

ponedeljek 30.12.13 | 16:12 | | 12:16 | 30.12.14 | . . . . .

Ali ni možno poiskati fanta, če nimaš službe?

Možno je, ni pa priporočljivo, razEn, če tudi fant prav tako nima službe in je najmanjši od vseh na svetu.

Eto, — če nimaš službe
to me zanima. — če nimaš službe
Bojim se da bom na praznike sama. — če nimaš službe
Kaj lahko ženska pričakuje, — če nimaš službe
če ni finančno neodvisna? — če nimaš službe
Prosim za res iskrene odgovore. — če nimaš službe

Nikalnice poljubno prestavite kamorkoli na levo od dolgega pomišljaja.

In na koncu leta in pred začetkom leta je eNa najmanjša (=največja) neopazna srEdina
ali konec dneva ali začetek novega dneva, in tako daljE, nE nE tako nE nazaj. *€|;`)

— – – > Če bo srEčno, [sub]ne[/sub] bo [sub]ne[/sub]srEčno.

debato je v neke čist tretje vode speljal tvoj kolega On.[/quote]
Za debato eden ni dovolj. Ni je speljal v druge vode, le odprl je zanimivo podnit zgodbe, če mene vprašaš. Človek je lahko bogat na različne načine in ljudje iščemo različno bogate ljudi. Eni iščejo materialno bogate, drugi osebnostno bogate, tretje oboje skupaj itn itn.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

.

@najmanjša od vseh na svetu — največja eNa v svojem svetu

ponedeljek 30.12.13 | 16:12 | | 12:16 | 30.12.14 | . . . . .

Ali ni možno poiskati fanta, če nimaš službe?

Možno je, ni pa priporočljivo, razEn, če tudi fant prav tako nima službe in je najmanjši od vseh na svetu.

Eto, — če nimaš službe
to me zanima. — če nimaš službe
Bojim se da bom na praznike sama. — če nimaš službe
Kaj lahko ženska pričakuje, — če nimaš službe
če ni finančno neodvisna? — če nimaš službe
Prosim za res iskrene odgovore. — če nimaš službe

Nikalnice poljubno prestavite kamorkoli na levo od dolgega pomišljaja.

In na koncu leta in pred začetkom leta je eNa najmanjša (=največja) neopazna srEdina
ali konec dneva ali začetek novega dneva, in tako daljE, nE nE tako nE nazaj. *€|;`)

— – – > Če bo srEčno, [sub]ne[/sub] bo [sub]ne[/sub]srEčno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če te želi nekdo diskreditirat na način, da ti reče, da je “Spet ena tvoja brezvezna relativizacija, čist izven konteksta.“, ko napišeš, da je človek lahko bogat na več načinov, pomeni, da je njegovo osnovno prepričanje, da je bogastvo le v materialnih stvareh in je napisano odsev njegovega prepričanja.

Res ga ne poznam, a skozi njegovo pisanje se spoznavamo z njegovim načinom razmišljanja… 😉
Torej ni bilo “kar vnaprej” ampak posledica napisanega, ki ima osnovo v njegovem razmišljanju, al ni tako?
Tako je, to je čista resnica 😉 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pa bodi brez hrane in keša in vode 2 meseca če lahko…. duševno ubogi z polno keša lahko živijo leta…. človek brez hrane in vode pa samo nekaj dni…[/quote]in kje je avtorica napisala, da je brez vode? Spet rines v neke ekstreme, ki nimajo veze s samim vprasanjem. Ko pises o razumevanju vseh ostalih skupaj s tabo, pa raje zadrzi zase, ker s tem tvoj argument le oslabis in ne obratno. nimas pojma, kako drugi razumejo napisano. ;)[/quote]

in kje, ti KOJN neumen, sem jaz napisal da je ona brez vode…. jaz sem odpisal to Onetu ki je prvi speljal debato izven konteksta ker vsi razen njega očitno smo vedeli v KATEREM smislu reven …. samo on ne… ti pa spet iščeš razloge za kontre meni in advokata špilaš Onetu….

Jaz morda argumente oslabim kdaj tvoji so pa nasploh šibkiin prosim če me ne citiraš če je ves tvoj cilj kontriranje čeprav moja replika ni veljala avtorici ampak uporabniku On_

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

in kje je avtorica napisala, da je brez vode? Spet rines v neke ekstreme, ki nimajo veze s samim vprasanjem. Ko pises o razumevanju vseh ostalih skupaj s tabo, pa raje zadrzi zase, ker s tem tvoj argument le oslabis in ne obratno. nimas pojma, kako drugi razumejo napisano. ;)[/quote]

in kje, ti KOJN neumen, sem jaz napisal da je ona brez vode…. jaz sem odpisal to Onetu ki je prvi speljal debato izven konteksta ker vsi razen njega očitno smo vedeli v KATEREM smislu reven …. samo on ne… ti pa spet iščeš razloge za kontre meni in advokata špilaš Onetu….

Jaz morda argumente oslabim kdaj tvoji so pa nasploh šibkiin prosim če me ne citiraš če je ves tvoj cilj kontriranje čeprav moja replika ni veljala avtorici ampak uporabniku On_[/quote]No prav, lahko si tudi kot fijakerski konj skupaj z avtorico teme in sploh ne razmišljaš “izven konteksta”.
Jaz ne želim bit tak. Imam raje nekoliko širše obzorje. 😉

Pa sem ti rekel, da briši ven “mi vsi razen njega” in podobne bedarije. A ne, ti kot ena trmasta žival rineš v težave. 😉
Debata ni bila izven konteksta ampak bi se lahko razširila, če bi “vi vsi” to bili zmožno opaziti.

Za žensko ne. Za moškega pa skorajda ja, bi rekel. Beri teme žensk in jih vprašaj, katera bi imela tipa brez ficka.

Za žensko ne. Za moškega pa skorajda ja, bi rekel. Beri teme žensk in jih vprašaj, katera bi imela tipa brez ficka.[/quote]
Veliko jih je (predvsem med študenti). Prav tako je veliko tistih, ki iščejo bogatune. Kaj bi sploh rad povedal(a)?

Jaz morda argumente oslabim kdaj tvoji so pa nasploh šibkiin prosim če me ne citiraš če je ves tvoj cilj kontriranje čeprav moja replika ni veljala avtorici ampak uporabniku On_[/quote]No prav, lahko si tudi kot fijakerski konj skupaj z avtorico teme in sploh ne razmišljaš “izven konteksta”.
Jaz ne želim bit tak. Imam raje nekoliko širše obzorje. ;)[/quote]

Saj jaz sem razmišljal IZVEN konteksta ko sem ti napisal kako dolgo lahko zdržiš brez 1€ in pomoči drugih (oziroma brez vode in hrane) kako dolgo pa lahko PREŽIVIŠ duhovno ubog…. razlika je očitna….

Zakaj ti ne opozoriš enako Oneta…. zakaj to vedno spregledam…. aja ker TEGA NI…. on je enako napisal kaj je khm čeprav nima pojma pa si lepo spregledal… ker kot zgleda ti enim dovoliš da pišejo kakorkoli želijo mene in podobne pa popravljaš… ker hočeš izpast ”car”…. izpadeš pa enostranski advokat….

No antilopa ga je opozorila… ona je bistveno manj enostranska kot si ti

in ja On

Ni to pogoj…. ampak tako kot ni pogoj da moraš bit pri zavesti da živiš… lahko si v UMETNI KOMI! nešteto let in si ”živ” pa si res živ? Samo zdravniško….

Nekako tako je to….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Za žensko ne. Za moškega pa skorajda ja, bi rekel. Beri teme žensk in jih vprašaj, katera bi imela tipa brez ficka.[/quote]
Veliko jih je (predvsem med študenti). Prav tako je veliko tistih, ki iščejo bogatune. Kaj bi sploh rad povedal(a)?[/quote]

Bravo pametnjakovič….. pa veš da v Srednji tudi ne rabiš keša pa lahko maš punco… (aja tam je ti še nisi mel pa ne veš za to) Pa veš da tudi poznam primer ko je v domu upokojencev ženska našla ”ljubezen” z 450€ penzije (ostalo je doplačevala občina za dom) ….

Spet poskus demantiranja in relativiziranja… govorimo pa o ljudeh med 28-50 let kar je spet logično ”vsem” razen tebi in tebi podobnim…. ki niso 100% niti 50% finančno podprti od atija in mamice….. torej v najslabšem primeru živijo kot jaz doma, vendar se pričakuje da nosijo domov neki keš….

[/quote]
Ona ga je opozorila, zakaj bi ga torej še jaz in ravno jaz? :)) Sicer pa ga nisem opozoril tudi zato (če ga že Antilopa ne bi), ker sem razumel, kaj je želel povedat, Antilopa ga pa očitno ni. Preprosto.

Kaj bi rad povedal, sem povedal že v prvi svoji objavi v tej temi.

Ne nameravam tebi razlagati extra, ker si tako rekoč nedojemljiv, več ti človek razlaga, manj razumeš.

Kaj bi rad povedal, sem povedal že v prvi svoji objavi v tej temi.

Ne nameravam tebi razlagati extra, ker si tako rekoč nedojemljiv, več ti človek razlaga, manj razumeš.[/quote]
S tvojo prvo objavo se pa strinjam (je že preteklost, skoraj lanska). Težko je slediti vsem “izvenkonstekstnim” izjavam in jih povezovati v celoto. Nisem tako nedojemljiv, kot se ti zdi. 😉
Vseeno hvala za dodatno razlago. 🙂

Ona ga je opozorila, zakaj bi ga torej še jaz in ravno jaz? :)) Sicer pa ga nisem opozoril tudi zato (če ga že Antilopa ne bi), ker sem razumel, kaj je želel povedat, Antilopa ga pa očitno ni. Preprosto.[/quote][/quote]

Hvala… S tem si povedal kako slabo razumeš in še kaj ….

To sem želel prebrat….. Vem itak že od ”nekdaj”…

Draga avtorica objave… evo, jaz sem samski in seveda bi raje imel punco z zaposlitvijo, a to ni pogoj, ko se odlocas da bi si z nekom ustvarjal skupno zivljenje. Pomembno je predvsem zakaj nimas sluzbe. Je to posledica lenobe ali cesa drugega. Ce jeposledica lenobe, taksne zenskr ne vzamem ce je najlepsa na svetu.

Pri dveh zrelih osebah tudi nimas tegaa, da si en podreja drugega, temvec si stojita ob strani, se skupaj izgrajujeta. Kako nekaj naj imas kvalitetno vezo z nekom ki si ga podrejas. Ne glede na kolicino talentov in sposobnosti,dodajva se uspesnost, ni nad in podrejene osebe.

Isci oziroma izbiraj z glavo in ne hiti v vezo. Bolje biti sam, ceprav ni vedno lahko kot biti v vezi v kateri trpis 😉

Kaj moški torej pričakujejo od žensk?
Kaj ženska lahko pričakuje od takega moškega?

Sicer je vprašanje zelo splošno ampak bom odgovoril in tukaj imam v mislih kaj 25-35 letni moški pričakuje od 20-35 letne ženske…..

– da je relativno suha in lepa ne koščena spet ne pa z rezervnimi blazinicami za pomoč pri plavanju….
– da se zna uredit v ”damo” (to mogoče bolj pride v poštev tiste blizu 30 in kasneje)
– da zna kuhat in ima visoko lastno higieno
– da se zna pošalit tudi iz sebe in predvsem razume da imamo moški včasih drugačen humor od žensk
– da ne teži če moški kdaj pa kdaj spije kakšno pivo ali dve več kot je v njeni glavi idealno in da ni namuljena ker tip rad gleda šport REDNO!

To bi bilo v grobem.

Tole mi je zelo težko odgovorit ker sem sam moški in je težko 100% objektivno gledat ampak nekaj takega:

– da bo dobre volje, nasmejan, in ji bo dajal pozitivno energijo
– da bo odkrit in pošten (še vedno se najdejo barabe!)
– da bo kljub dovoljenju VČASIH (sicer redko ampak vseeno) odjebal šport ali par piv ekstra za svojo drago
– da bo cenil njen trud v kulinariki!
– da se bo potrudil in jo zadovoljil v postli

**** In da bo aktivno imel ali iskal zaposlitev

Tale drugi del je tak od oka…. kak bi jaz bil če bi imel tako žensko (deloma) deloma pa kak mislim da je prav … ampak jaz sem samo 1 in marsikdo ima drugačno vizijo.

Dragi Matkič.

Za moškega je najvažneje in to najprej, da dobro zasluži.
Koliko je to?

Tam nekje vsaj 2.500 € neto in več.

Sicer je vprašanje zelo splošno ampak bom odgovoril in tukaj imam v mislih kaj 25-35 letni moški pričakuje od 20-35 letne ženske…..

– da je relativno suha in lepa ne koščena spet ne pa z rezervnimi blazinicami za pomoč pri plavanju….
– da se zna uredit v ”damo” (to mogoče bolj pride v poštev tiste blizu 30 in kasneje)
– da zna kuhat in ima visoko lastno higieno
– da se zna pošalit tudi iz sebe in predvsem razume da imamo moški včasih drugačen humor od žensk
– da ne teži če moški kdaj pa kdaj spije kakšno pivo ali dve več kot je v njeni glavi idealno in da ni namuljena ker tip rad gleda šport REDNO!

To bi bilo v grobem.

Tole mi je zelo težko odgovorit ker sem sam moški in je težko 100% objektivno gledat ampak nekaj takega:

– da bo dobre volje, nasmejan, in ji bo dajal pozitivno energijo
– da bo odkrit in pošten (še vedno se najdejo barabe!)
– da bo kljub dovoljenju VČASIH (sicer redko ampak vseeno) odjebal šport ali par piv ekstra za svojo drago
– da bo cenil njen trud v kulinariki!
– da se bo potrudil in jo zadovoljil v postli

**** In da bo aktivno imel ali iskal zaposlitev

Tale drugi del je tak od oka…. kak bi jaz bil če bi imel tako žensko (deloma) deloma pa kak mislim da je prav … ampak jaz sem samo 1 in marsikdo ima drugačno vizijo.[/quote]

Kaj je to za ena opisna leksikonska ženska, najbrž gumi-barbi, pošljejo po pošti, ko obkljukaš? 😀
Je denarnica dovolj debela, kot od tega spodaj, ki je isto šarmanten, dobre volje ,nasmejan, odkrit in pošten… ,da te bo vzela ,a ne? 🙂

[img]http://cltampa.com/imager/ugly_dude-hot-chick/b/original/2118486/1af6/ugly_dude-hot-chick.jpg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close