Ali je možno, da je Marjan Šarec narcistično avtistični psihopat?
Danes je Janša Serpentinškui napisal preko Twitterja: “Ko srednješolec s 6 popravci, na katere je ponosen, zavrnitev kandidata za US, ki je univerzitetni profesor ter slovenska in svetovna pravna avtoriteta, razglasi za zmago – smo v miselnosti tam, kjer je bila Kitajska med “kulturno revolucijo”
Šarec mu je odgovoril: Dragi moj zlati PV, objavljam tole fotografijo, ker ste mnoge blokirali( za razliko od mene, kjer je bilo obratno) in vam sporočam, da sem univ.dipl.igralec. VII.stopnja izobrazbe je to, za razliko od vas ni pridobljena v komunizmu. Vi imate 3.popravca in spet vam ne gre.
Vsem državljanom je več ali manj pač jasno, da akademija ni enako fakulteti, pa če se Serpo postavi na trepalnice. Poleg tega, kako naj bi Šarec sploh izkoristil svojo izobrazbo “univ.dipl.igralec.” v politiki? Pri laganju? Janša mu je kar prav napisal, samo revček avtistek ne zastopi prenesenega pomena. Glede Janševe komunistične izobrazbe. Že res, da jo je dobil v jugi, a jo je potem spretno izkoristil in v kapitalizmu nabral tono izkušenj, začenši z vlogo obrambnega ministra z zmago v osamosvojitveni vojni, itn.
Ugotavljam, da je Šarec en revček en mal avtistka. Poleg tega še narcistični psihopat, ki ne razume, da bi pol te države s svojo izobrazbo, državo vodilo bolje kot on. Če nimaš, nimaš. Sedi v kot in ne potegni v brezno s sabo še celega naroda. Šarec tega ne zastopi, in to so znaki psihopata, ki ne kaže kančka empatije do soljudi.
kar drži, 14.07.2021 ob 13:56
…. je potem spretno izkoristil in v kapitalizmu nabral tono….
…. narcistični psihopat….
…. Sedi v kot in ne potegni v brezno s sabo še celega naroda….
….to so znaki psihopata, ki ne kaže kančka empatije do soljudi…..
Vse to drži, ampak ne za MŠ!
Šarec je revček! Če kaj velja so izkušnje, če pa tega ni, pa vsaj izobrazba. Šarec nima ne prvega ne drugega. Smo videli kako je taval po Bruseljskih hodnikih. Tako kot je napisal, igralska kariera je izobrazba za laž, v glavi pa vakuum in nič drugega.
Meni ni jasno kako je Šarec s tako izobrazbo sploh komandiral, ali karkoli sploh rekel npr. finanz ministru, ki je ponavadi Dr. ekonomije, ali pa zdravstvenega ministra, ki ima narejeno medicino, pa ministe z narejenim doktoratom iz prava. Mah saj v bistvu mi je jasno. Ni jih. Zato pa je vrgel puško v koruzo.
Ne zastopi prenesenega pomeni, 14.07.2021 ob 13:48
Danes je Janša Serpentinškui napisal preko Twitterja: “Ko srednješolec s 6 popravci, na katere je ponosen, zavrnitev kandidata za US, ki je univerzitetni profesor ter slovenska in svetovna pravna avtoriteta, razglasi za zmago – smo v miselnosti tam, kjer je bila Kitajska med “kulturno revolucijo”
Šarec mu je odgovoril: Dragi moj zlati PV, objavljam tole fotografijo, ker ste mnoge blokirali( za razliko od mene, kjer je bilo obratno) in vam sporočam, da sem univ.dipl.igralec. VII.stopnja izobrazbe je to, za razliko od vas ni pridobljena v komunizmu. Vi imate 3.popravca in spet vam ne gre.
Vsem državljanom je več ali manj pač jasno, da akademija ni enako fakulteti, pa če se Serpo postavi na trepalnice. Poleg tega, kako naj bi Šarec sploh izkoristil svojo izobrazbo “univ.dipl.igralec.” v politiki? Pri laganju? Janša mu je kar prav napisal, samo revček avtistek ne zastopi prenesenega pomena. Glede Janševe komunistične izobrazbe. Že res, da jo je dobil v jugi, a jo je potem spretno izkoristil in v kapitalizmu nabral tono izkušenj, začenši z vlogo obrambnega ministra z zmago v osamosvojitveni vojni, itn.
Ugotavljam, da je Šarec en revček en mal avtistka. Poleg tega še narcistični psihopat, ki ne razume, da bi pol te države s svojo izobrazbo, državo vodilo bolje kot on. Če nimaš, nimaš. Sedi v kot in ne potegni v brezno s sabo še celega naroda. Šarec tega ne zastopi, in to so znaki psihopata, ki ne kaže kančka empatije do soljudi.
Pejt v službo.Ali pa si en penzič.Ti itak vse komentirajo.Na dolgo in široko pisarijo brezzvezne stvari v Pisma bralcev.
Jih tako in tako nihče ne bere.
Kot ti, ki lapaš v temo.
Pri levičarjih so desetletja negativne selekcije naredila svoje in zdaj imajo kar imajo. Bolj si bil pri levih zabit in kimal, dalj si prilezel. Poroblem pa je, ker v kapitalizmu taka pravila igre ne veljajo.
Šarec ni edini. Poglejte Fajonovo. Kaj je ta novinarka naredila v svoji karieri? Spravila v EU na tisoče ekonomskih migrantov in s tem povzročila razpadanje EU (odhod združenega kraljestva, kar je direktna posledica zgrešene migrantske politike EU). Bravo Tanja Fajon. Sedi, cvek.
@Ne zastopi prenesenega pomeni
heh…, KRELE jajohojsasto, da ne citiram tvojga sranja. Tvojemu pacientu ne pomaga ne komunistična, ne kapitalistična izobrazba, Serpetinšek (po tvoje)…., je genij za tvojega kretena…
Lipe, vsi komiki se že desetletja delajo norca iz jajata, ne iz Šarca. Kaj praviš zakaj.., Škoda edino, da Šarec, ko govori v parlamentu smrtno resno ne imitira tega svetovnega pacienta.
Meni se je malo čudno zdelo, da je ustavnega sodnika Kranjca predlagal predsednik države, potem ko ni dobil dovolj glasov, potem so pa rekli da je to nezaupnica vladi…
Se bodo že dogovorili, me pa malo čudi da niso politiki bolj složni, ker ne glede ali so opozicija ali koalicija, ko predstavljajo isto zastavo in da sedaj zavrnitev referenduma izrabljajo za izgovor za novo glasovanje o nezaupnici, pa so o nezaupnici glasovali nedolgo nazaj, je malo čudno. Saj čudno se mi je zdelo tudi ko je prva koalicija razpadla, da so ko je bila sestavljena nova koalicija kar takoj hoteli nazaj na oblast. To je kot da gre podjetje v stečaj pa se uprava zamenja, potem čez par dni bi pa spet stara uprava rada prišla nazaj.
Lahko bi počakali do konca mandata da je konec vodenja EU, potem pa naj volilci povedo. Da se 3x menja koalicija bi bilo malo čudno.
Dejansko kar občudujem naše politike nasploh, ker so stalno neka nesoglasja, stalno v opoziciji dajejo občutek nestabilnosti in so s pomočjo medijev že večkrat poizkusili da bi se vlada zamenjala, čeprav ko so bili v koaliciji so se razšli zaradi nesoglasij. Sedaj pa v opoziciji dobesedno lobirajo v Desusu, kar prejšnja opozicija ni počela in so se med sabo razšli in to se mi ne zdi prav, ker tudi vodenje EU in sedaj spet rastejo covid številke in podobno, torej se morajo ubadati s tekočim delom, pa še z očitki in grožnjami o glasovanju nove nezaupnice.
Pa ko pravijo o opremi, tiste ventilatorje naj bi Slovenija dobila med prvimi, še Angleški veleposlaniki naj bi pisali prošnje in zahvale Kitajcem za dostavo, pa tudi glede cepiva je cela Evropa čakala in so bile praktično vse Evropske države na začetku na stranskem tiru glede dobave, še EU je vložila tožbo za AZ za nedobavo, tako da včasih se mi zdi da očitajo stvari, ki jih verjetno tudi druga stran ne bi mogla bolje izpeljati. Sploh pa določeni svetovalci v prejšnji koaliciji so ostali svetovalci tudi v tej koaliciji in mislim da ga ni politika, ki si ne bi želel najboljše in čim manj preminulih za časa covid. Tako da škoda da ne upoštevajo predsednika države, ko je enkrat rekel, da bi morali biti med strankami bolj složni in ne tako ostro retoriko uporabljati med sabo.
Srečno.
Včasih mi je bilo čudno, ko so v SDS kar ostro rekli kakšno izjavo glede LMŠ, ampak po danes gledanem starem posnetku iz junija ko sta bila gosta neka Korčetova in g. Hojs, me pa ne čudi. Pa kakšne nesramne, ostre in neutemeljene pa hkrati nekulturne izjave je dajala ta ženska, to že dolgo nisem slišal… Pa to je nek politik na državnem nivoju? Tako se niti na lokalnem nivoju kulturni ljudje ne pogovarjajo, ker je dobesedno samo nekaj v prazno govorila in očitala neke stvari, ki so se mi zdele neupravičeno očitane.
Ne rečem da je ta vlada idealna, katera vlada pa je, ampak očitanje:
-o slabi dobavi cepiv je neutemeljeno, saj vse Evropske države so čakale na cepiva, še celo EU je sprožila tožbo proti enem proizvajalcu. Logično pa je da če je cepivo npr. Ameriškega proizvajalca, da prvi v vrsti je država iz koder je nosilec licence cepiva. Tudi če bi bili oni na oblasti, zelo verjetno ne bi dobavili cepiva nič prej
-očitala je da je cepivo Sloveniji podarila Madžarska. In kaj je tu narobe? Oni so odstopili cepivo, ker so začeli cepiti tudi z ruskim cepivom in vsaka država, bi njihovo pošiljko sprejela odprtih rok.
-potem je očitala kadrovanje. No katera vlada pa ne kadruje, da se zamenjajo vodilni v državnih podjetjih, upravah, vodilni na ministrstvih, ministrih in podobno? Naštejte eno vlado, ki to ni počela. Tudi LMŠ je npr. tista Žurga al kako že v Telekomu v upravi brez nekih pravih kompetenc. Pa še kaj bi se našlo.
-da je vlada slabo vodila krizo covid. Ne vem če jo je res, vem pa da kadri ne bi bili nič drugačni, poleg tega strokovni sodelavci za covid so nekateri bili tako za časa LMŠ vlade, kot v SDS vladi. Torej po domače rečeno isti ljudje.
-potem pa njeno govorjenje da nekdo vodi paralelno državo, neko neupravičeno blatenje in podobno. No takšne nizke retorike, ko spremljam novice za tuje države, še nisem zasledil, pa naj se gre za Romunijo, Nemčijo, ZDA ali ne vem Francijo. Skratka ta gospa je še en pokazatelj kar opažam pri teh generacijah me 30-40 da ni nobenega spoštovanja in da rečejo prav vse kar jim pride na pamet. Sploh pa g Hojs ima toliko delovnih izkušenj kot verjetno ona niti let nima, že iz tega vidika bi lahko imela malo več spoštovanja in malo manj ostro retoriko. Tak nesramen način me žalosti kot tudi avtor, ki je odprl to temo, bi se lahko malo bolj kulturno obnašal, saj da za nekega politika napiše da je narcistični avtistični psihopat je prav tako zelo nekulturno in ni fer da se za kogarkoli to napiše ali reče.
Ne vem zakaj vzgoja danes ni takšna kot je bila nekoč, ko so nas učili starši skromnosti (ja tudi to je vrlina, ki velikokrat pripomore k sreči), učili so nas odpuščaj, pametnejši odneha, ne reci čisto vsega kar misliš, spoštuj ljudi- posebej starejše od sebe in tako dalje. Teh vrednot danes ni več in zato so ljudje vsakodnevno nesramni in nekulturni kot so. Ravno tako kot so se mi zdele te izjave Korčetove. Ne vem kaj si misli da je, da javno takšne grde stvari in na ta način govori in kak vzgled je za mlajše generacije.
Pa če se kdo spomni tistih izjav za Bosansko televizijo neke Joveve ali kaj je. Da se politik, ki je v EU parlamentu. ki predstavlja Slovenijo, tako obnaša in spusti na tako nizek in žaljiv nivo, pa to je milorečeno neprofesionalno in nekulturno. Še če bi podjetje predstavljala se nikoli ne bi mogla na tako nizek nivo spustiti, ker bi naslednji dan dobila knjižico, da pa državo predstavlja in daje takšne izjave pa ni besed tudi, če se s potezami kogarkoli že ne strinjaš. Politiki in novinarji bi glede kulturnosti in izjav morali biti za vzgled ljudem in ne obratno.
Kako sploh komandira, 14.07.2021 ob 14:18
Meni ni jasno kako je Šarec s tako izobrazbo sploh komandiral, ali karkoli sploh rekel npr. finanz ministru, ki je ponavadi Dr. ekonomije, ali pa zdravstvenega ministra, ki ima narejeno medicino, pa ministe z narejenim doktoratom iz prava. Mah saj v bistvu mi je jasno. Ni jih. Zato pa je vrgel puško v koruzo.
Zdravstveni minister nikoli ne bi smel biti iz zdravstvene stroke – ampak ekonomske, poznavanje financ….. Ker finančno vodit tako velike inštitucije, kot je en UKC LJ ali MB ne zna noben zdravnik, niti nobeden iz zdravstvene stroke, pa če se (je) še tako trudi(l).
Forum je zaprt za komentiranje.