Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali je moj sin gej?

Ali je moj sin gej?

Pozdravljeni!

Sem jezna mati fanta, ki je izvedela grozno resnico o njegovem najboljšem “prijatelju” in sicer ta naj bi bil gej!!. Ali to pomeni, da on in moj sin počneta grešna dejanja, za mojim hrbtom. Bojim se, da se je moj sin “nalezel” gejevsta, saj je kar naiven fant. Kakšen teden nazaj me je sin vprašal tudi ali lahko prespi pri njemu in sem rekla NE!

Ali samo pretiravam aii pa je moj sin res gej? Kaj naj naredim, če se izkaže, da je zares gej?

Takoj k psihijatru in ce potrdis sume,na zdravljenje. Da ne bo prepozno! Lahko ga se resis.

Nikjer ni rečeno, da je tvoj sin gej, moj najboljši prijatelj je gej, pa jaz nisem lezbijka. Pa gejestva se ne nalezeš, ampak ga prineseš na svet.

Takoj s sinom na urgenco in zahtevaj, da ga cepijo! Obstaja cepivo proti homoseksualnosti, ampak tega nocejo dat v javnost, saj ves, LGTB lobiji pa to.

No, po cepljenju moras pa 33 dni, vsak dan, na vsako uro, molit h gospodu Janezu Jansi, da ga resi, pa ne nekaj momlat, ampak lepo, jasno in glasno moli in tocno se drzi ure, ker drugace cepivo ne prime!

“gejestva se ne nalezeš”

SE NE STRINJAM!

Gen za homoseksualnost ne obstaja! To so prazna nabijanja pederskega lobija – v smislu tak sem prišel na svet in ne morem si pomagati in podobne bedarije.

Gre za patološki psihološki razvoj in patološko grdo spolno vedenje.

Prepovej mu druženje s tistim perverznim fantom, pa iz previdnosti sploh vsake izhode brez spremstva kakšnega družinskega člana. Da se ne bo vrnil domov z raztrganinami riti.

Hkrati pa NUJNO takoj začeti s terapijo. Če ste verni, lahko znotraj cerkve, sicer pa s splošno reparitvno psihološko terapijo. Zguglaj: You don’t have to be gay!

Zgoraj je napisano, da hitro na urgenco in ga cepit, ne, ti se cepi, da se zaščitiš, da še tebe ne naleze, njemu ni več spasa. Potem pa tri očenaše in pet zdravih marij in pa v nedeljo ob dvanajstih moraš z butarco narejeno iz robide na Pekrsko gorco in dvanajstkrat po kolenih okrog cerkve, pa priskrbi si žegnano vodo za na nočno omarico.

Gejevstva se ne nalezeš na takšen način kot korone. Žal pa se mnogi nalezejo dekadentnega načina razmišljanja in življenja, ki vodi v takšne zavržne spolne prakse.

Žal določeni škodljivi pederski lobiji vedno bolj širi klimo razvrata in dekadentnosti. Pederstvo so naredili za modno in v tem smislu se ga žal mnogokateri mlad človek naleze.

Grdi grdi gej. Nalezel ga je. Če kiha, je že prepozno! Pazi, da še tebe ne naleze!

Pa železne hlače mu daj! Z dobro ključavnico. Ne kar neke poceni MasterLock, poglej na Youtube kaj priporoča LockpickingLawyer.

Še korono so geji prenesli med ljudi. Z netopirji so delali pokvarjene stvari.

Tako pravi biblija. Kar poglej si.

Vsakemu pedru je treba stisnuti sekundno lepilo u rit! Bo takoj zdrav.

Odgovor na objavo uporabnika
Zaskrbljena mati, 12.07.2021 ob 16:33

Pozdravljeni!

Sem jezna mati fanta, ki je izvedela grozno resnico o njegovem najboljšem “prijatelju” in sicer ta naj bi bil gej!!. Ali to pomeni, da on in moj sin počneta grešna dejanja, za mojim hrbtom. Bojim se, da se je moj sin “nalezel” gejevsta, saj je kar naiven fant. Kakšen teden nazaj me je sin vprašal tudi ali lahko prespi pri njemu in sem rekla NE!

Ali samo pretiravam aii pa je moj sin res gej? Kaj naj naredim, če se izkaže, da je zares gej?

Prozorna provokacija.

Če pa ni provokacija: kaj naj storiš? Odreči se mu in fa fukni ven na cesto, ta bolezen ni ozdravljiva, ravno tako kot tvoji možgani niso ozdravljivi…

Odgovor na objavo uporabnika
Andrassy, 12.07.2021 ob 20:08

Gen za homoseksualnost ne obstaja! To so prazna nabijanja pederskega lobija – v smislu tak sem prišel na svet in ne morem si pomagati in podobne bedarije.

Gre za patološki psihološki razvoj in patološko grdo spolno vedenje.

Prepovej mu druženje s tistim perverznim fantom, pa iz previdnosti sploh vsake izhode brez spremstva kakšnega družinskega člana. Da se ne bo vrnil domov z raztrganinami riti.

Hkrati pa NUJNO takoj začeti s terapijo. Če ste verni, lahko znotraj cerkve, sicer pa s splošno reparitvno psihološko terapijo. Zguglaj: You don’t have to be gay!

“Andrassy”,

a ti že nisem napisal, da nimaš mentalne intelektualne sposobnosti razumeti takšne stvar? A ti se jih vseno lotevaš in poskušaš komentirati o njih.

Še celo tako zaostal si, da nisi opazil, da se ludje v komentarjih nad tabo (vključno z avtorico) šalijo in ti greš kar resno komentirati in nekaj bluziti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close