ali je kdo rezerviral terme na bon
Tisti, ki ste že koristili ali rezervirali v termah.
Je potrebno kakšen avans plačati vnaprej ali zadostuje le rezervacija preko maila? Ali je rezervacija in račun v e-mailu le na eno ime, čeprav bosta bon koristila dva, vsak svoj (nastanitev za 2 osebi v eni sobi)?
Skratka, rezervirala sem Rimske Terme, po telefonu dala svoj e-mail in le svoj ime in priimek (sem rekla za 2 osebi + 4x večerja z doplačilom). Poslali so mi na mail potrditev rezervacije, gor je le moje ime in skupni račun 538 eur. Verjetno je logično, da bova oba koristila bon? Piše TRR, verjetno avtomatično vsem… ali je potrebno presežek bona plačati vnaprej? Koristimo že čez 3 dni, sem malo zbegana…
bi te bilo sram? Jaz sem jih koristila v enem od naših gorensjkih biserov, ki je bil ponavadi poleti preobremenjen, letos pa je tam prazno! Hotel samo en obratuje, dopoldne lahko v centru našteješ ljudi na prste ene roke, zvečer po deseti uri pa je bilo 8 ljudi v edini odprti gostilni. Celo picerija z urnikom do 23h je bila zaprta že ob deseti uri….. Verjemi, da so bili srečni, da so prodali apartma, magari na bone….
Sem rezervirala, povedala, da koristimo bone, 2x odrasla, 2x otroka, to je 500 eur.
Placala sem 50 eur avansa, kot rezervacija, ki jih mi bodo potem upostevali kot dobropis pri vecerji oziroma pac ce bodo kaksna doplacila.. Cena je bila 518 eur..
Me pa nikakor ni bilo sram, ker koristim bone, v bistvu mi je kar sama po telefonu rekla, da najbrz bomo koristili bone..
Gremo pa v terme ja..
Ne priporočam te terme. Jaz prvič in zadnjič.
[/quote]
Kaj je bilo pa v Termah 3000 narobe? Sem že bil tam, pa je bilo vse ok.
Drugače sam sem rezerviral privat apartma blizu drugih term, ker hotel bi prišel malo predrago (vzet bi moral 2 sobi), njihovi apartmaji pa že vsi vse polno.
Z lastnikom sva se lepo zmenila, da dam avans, ki ga dobim nazaj, da ima pač neko garancijo, ostalo vse poravnamo z boni.
Hoteli in terme tudi dvomim, da bodo komplicirali, konec konca oni dobijo isto denarja. Je pa fino omenit takoj ob prihodu še enkrat, ko se itak izpolni obrazec.
Pa kako lahko zdaj rineze v keglo bakterij? Bazeni? Hoteli? Ne recem v app, kjer si dejansko lohka sam si kihas sam in vse….ne vase lene riti, kljub situaciji, rinejo tja kjer je velika moznost prenosa okuzb, da bo ja celotno gospodarstvo v pizdi. Pred leti je bilo samo gradbenistvo, zdaj bi lahko bil samo turizem…ampak ne, lepo bomo kar vsi obcutili te posledice in to konkretno…
Jaz trenutno tudi nebi rinil v terme in bazene. Če je na morju gužva, se odpravite kam na jezera, reke, ipd.
Tukaj najdete ogromno opcij (apartmaji, glampingi, ipd.) na bone: https://vavcerji.si/
Forum je zaprt za komentiranje.