Ali je kdo potoval z Air Mauritius na Maur.?
Zdravo, ker že nestrpno pričakujemo soboto, ko odpotujemo, me zanima, če ima kdo konkretno izkušnje s to letalsko družbo. Letimo iz Frankfurta in sicer ob pol 4h popoldan do zjutraj, ko bomo pristali na Mauritiusu. Gremo prek agencije Neckermann. Zanima me, kaj bomo dobili na letalu, kajti potujemo z dvema otrokoma (6 in 5 let). Ali lahko dobimo dovolj vode ali jo moram nesti s seboj? Baje, da se ponekod dobijo odeje in maske za spat (če je res tu tako, da ne bom vlačila s seboj odvečnih stvari), celo zobno pasto in ščetke za enkratno uporabo menda ponekod dobijo, ker letijo celo noč.
Pri avio prevozniku sem že videla, da žal nimamo nobenih ekranov v ekonomskem razredu. Sem kar razočarana… Upam, da nama bo uspelo zamotiti punci… pa da bosta ponoči spali…
Pa še kaka info o Mauritiusu (saj sva že ogromno pregledala) bi mi prav prišla. Imava že nekakšen načrt, kako približno bodo potekali izleti. Pa vseeno bi rada še kaj slišala od koga, ki je že bil tam. Jooojjjj, imam 100000000 vprašanj!!!
Prvič v življenju letim in še to takoooo daleč…. Komaj čakam!!!
Google marsikaj najde …
Pa še tole.
Forum je zaprt za komentiranje.