Ali je Kamnik na Gorenjskem ali predmestje Ljubljane
V Kamniku živijo cepci, ki si misljo, da so Lublančani, v resnici pa živijo sto let stran. Hkrati pa si ne morejo privoščit Ljubljane. Ljudje brez hrbtenice. Isto Domžale, Logatec, Škofja Loka in podobne vukojebine. Kranjčani se edini nimajo za Ljubljančane, ampak tam je pa 3/4 albancev, ki imajo jajca.
lublančan, 22.12.2021 ob 12:57
V Kamniku živijo cepci, ki si misljo, da so Lublančani, v resnici pa živijo sto let stran. Hkrati pa si ne morejo privoščit Ljubljane. Ljudje brez hrbtenice. Isto Domžale, Logatec, Škofja Loka in podobne vukojebine. Kranjčani se edini nimajo za Ljubljančane, ampak tam je pa 3/4 albancev, ki imajo jajca.
“lublančan”,
Tudi jaz sem Ljubljančan, in kot Ljubljančanu mi je slabo ko sem prebral tvoj zapis.
Kako je lahko v nekomu toliko majhnosti in zaplankanosti.
Ker kam pa se lahko Ljubljana širi če ne proti zahodu od Šiške naprej in proti severu proti Domžalam in Kamniku.
Dobro je da se razumemo in povezujemo z njimi.
Kaj se dogaja v glavi nekoga, ki jih gre zmerjati je pa zame res nerazumljivo.
Kokoši ???????, 22.12.2021 ob 17:55
“lublančan”,
Tudi jaz sem Ljubljančan, in kot Ljubljančanu mi je slabo ko sem prebral tvoj zapis.
Kako je lahko v nekomu toliko majhnosti in zaplankanosti.
Ker kam pa se lahko Ljubljana širi če ne proti zahodu od Šiške naprej in proti severu proti Domžalam in Kamniku.
Dobro je da se razumemo in povezujemo z njimi.
Kaj se dogaja v glavi nekoga, ki jih gre zmerjati je pa zame res nerazumljivo.
Počas se lahko začnete širit k vragu. Župankovič tablo premika vsakih par let. A je res treba poselit čisto vse…
Forum je zaprt za komentiranje.