Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali je Kamnik na Gorenjskem ali predmestje Ljubljane

Ali je Kamnik na Gorenjskem ali predmestje Ljubljane

Jaz pravim, da je in mislil sem, da je na Gorenjskem, ampak očitno imajo ljudje druge ideje. A so to Ljubljančani, ki si želijo tega ali je to splošno mnenje?

V Kamniku živijo cepci, ki si misljo, da so Lublančani, v resnici pa živijo sto let stran. Hkrati pa si ne morejo privoščit Ljubljane. Ljudje brez hrbtenice. Isto Domžale, Logatec, Škofja Loka in podobne vukojebine. Kranjčani se edini nimajo za Ljubljančane, ampak tam je pa 3/4 albancev, ki imajo jajca.

Kamnčani smo bli zmer neki posebnga, zihr nismo lublančani, zihr pa tut gorenci ne. Kola nekak.

Kamnk je ena brezvezna grapa, kamor gredo lublančan na”lepše”.

Predmestje Ljubljane

Odgovor na objavo uporabnika
dgafedhncdhšais, 22.12.2021 ob 13:08

Predmestje Ljubljane

A krajn je tud?

Goraskuta, 22.12.2021 ob 12:45

Jaz pravim, da je in mislil sem, da je na Gorenjskem, ampak očitno imajo ljudje druge ideje. A so to Ljubljančani, ki si želijo tega ali je to splošno mnenje?

Kamnk je spalno naselje za delovno taborišče Ljubljana

Kaj ste nori ?   Ne zalite Ljubljancanov ,  Kamnik niti v sanjah ni predmestje Ljubljane.

Haha, kako bi radi naredili Ljubljano neko velemesto, v resnici je pa en navaden kurnik. Predmestje Ljubljane so vam Fužine, Šiška in podobni gheto blokovska naselja.

wd40a148, 22.12.2021 ob 13:06

Kamnk je ena brezvezna grapa, kamor gredo lublančan na”lepše”.

Ma ne – mi gremo NAD Kamnik!

Kamnik je v osrednjeslovenski statistični regiji, geografsko pa spada po Gorenjsko. Brez raznih debat itd., samo dejstva.

Pravi Kamnik spada pod Notranjsko.

rok-1, 22.12.2021 ob 13:26

Ma ne – mi gremo NAD Kamnik!

:-DD

Kamnik spada pod Koroško

Jaz bi rekla, da spada pod Gorenjsko. 😀 Hahaaaaa dvomim, da se imajo Domžalčani in Škofjeločani za Ljubljančane hahaaaa.

cien, 22.12.2021 ob 13:54

Jaz bi rekla, da spada pod Gorenjsko. 😀 Hahaaaaa dvomim, da se imajo Domžalčani in Škofjeločani za Ljubljančane hahaaaa.

naj pride k meni lublančan v kamnk, ga nalomim ko prasca

gorenc taprav, 22.12.2021 ob 13:59

naj pride k meni lublančan v kamnk, ga nalomim ko prasca

Rajš ne. Se vidi vaša čefurska agresivnost že iz zapisa. To je tako, ko da bi mi rekel, da naj grem prostovoljno v fužine. ?

A ni Kamnik opisano kot 1. mesto na Slo v zgodovini?

Covid 2021LE, 22.12.2021 ob 14:28

A ni Kamnik opisano kot 1. mesto na Slo v zgodovini?

Ja itak. Na Šutni so imeli mamuti tržnico.

Ta tema je ful smešna ??

Sem priseljena v Kamnik že nekaj let in mi je zelo lepo mesto. Ne vem pa, kdo za vraga bi si želel biti ljubljančan??? Jaz sigurno ne, hvala lepa. ;)))

Pa še to. Kolikor vem, ljubljanskih srajc nihče ne mara, na splošno nihče. Tako da…….

Lublančani, tisto vašo meglo si nekam vtaknite.

Ponosen Kamničan.

lublančan, 22.12.2021 ob 12:57

V Kamniku živijo cepci, ki si misljo, da so Lublančani, v resnici pa živijo sto let stran. Hkrati pa si ne morejo privoščit Ljubljane. Ljudje brez hrbtenice. Isto Domžale, Logatec, Škofja Loka in podobne vukojebine. Kranjčani se edini nimajo za Ljubljančane, ampak tam je pa 3/4 albancev, ki imajo jajca.

“lublančan”,

Tudi jaz sem Ljubljančan, in kot Ljubljančanu mi je slabo ko sem prebral tvoj zapis.

Kako je lahko v nekomu toliko majhnosti in zaplankanosti.

Ker kam pa se lahko Ljubljana širi če ne proti zahodu od Šiške naprej in proti severu proti Domžalam in Kamniku.

Dobro je da se razumemo in povezujemo z njimi.

Kaj se dogaja v glavi nekoga, ki jih gre zmerjati je pa zame res nerazumljivo.

Kokoši ???????, 22.12.2021 ob 17:55

“lublančan”,

Tudi jaz sem Ljubljančan, in kot Ljubljančanu mi je slabo ko sem prebral tvoj zapis.

Kako je lahko v nekomu toliko majhnosti in zaplankanosti.

Ker kam pa se lahko Ljubljana širi če ne proti zahodu od Šiške naprej in proti severu proti Domžalam in Kamniku.

Dobro je da se razumemo in povezujemo z njimi.

Kaj se dogaja v glavi nekoga, ki jih gre zmerjati je pa zame res nerazumljivo.

Počas se lahko začnete širit k vragu. Župankovič tablo premika vsakih par let. A je res treba poselit čisto vse…

wd40a148, 22.12.2021 ob 18:02

Počas se lahko začnete širit k vragu. Župankovič tablo premika vsakih par let. A je res treba poselit čisto vse…

O kakšnem premikanju table pa govoriš, če pa je bila Ljubljana v Jugoslaviji večja in so jo potem zmanjšali?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close