Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali imate vsi kdaj čudne misli?

Ali imate vsi kdaj čudne misli?

Npr. ali sem morda vesoljec? Saj potem gre proč, samo se počutim sramotno, ko mislim. Včasih grem tedne brez teh misli, vendar me je sram teh misli. vem, da niso res, samo občutek je “kaj pa če..”. Z mislimi normalno funkcioniram, sem študentka, bojim se, da bi lahko bila psihoza..

Zakaj se počutiš sramotno?

Naši predniki so prišli iz vesolja, pokvaril se jim je NLP in so zato ostali tukaj.

Od kod pa smo, če ne iz vesolja?

Ena enklava kozmične inteligence je iskala primeren planet za ‘projekt DNK’ in Zemlja je daleč naokoli v tej galaksiji in v vseh sosednjih en najprimernejših planetov za evolucijo genske manifestacije/utelesitve.

Sicer si pa premalo opisala svoje simptome, da bi jih lahko diagnosticirali kot psihozo. 

Mogoče gre pri tebi za derealizacijo ali depersonalizacijo, izgubo stika z ‘realnostjo’. To se lahko pojavi ob stredu. Ali za introspektivnost, pogled navznoter.

Lahko gre za neko filozofsko ali duhovno doživljanje … premalo so opisala, kaj se sploh dogaja s tabo …

Odgovor na objavo uporabnika
Čudne misli, 30.08.2025 ob 16:09

Npr. ali sem morda vesoljec? Saj potem gre proč, samo se počutim sramotno, ko mislim. Včasih grem tedne brez teh misli, vendar me je sram teh misli. vem, da niso res, samo občutek je “kaj pa če..”. Z mislimi normalno funkcioniram, sem študentka, bojim se, da bi lahko bila psihoza..

Ne vem, če so čudne misli, ampak včasih mislim kako ubiti nekoga, ki postavlja butasta vprašanja!

Vampire dance, 30.08.2025 ob 18:16

Ne vem, če so čudne misli, ampak včasih mislim kako ubiti nekoga, ki postavlja butasta vprašanja!

Ne razumem te sovražnosti … ne v tem primeru.

KrEna2025, 30.08.2025 ob 18:10

Ena enklava kozmične inteligence je iskala primeren planet za ‘projekt DNK’ in Zemlja je daleč naokoli v tej galaksiji in v vseh sosednjih en najprimernejših planetov za evolucijo genske manifestacije/utelesitve.

Sicer si pa premalo opisala svoje simptome, da bi jih lahko diagnosticirali kot psihozo. 

Mogoče gre pri tebi za derealizacijo ali depersonalizacijo, izgubo stika z ‘realnostjo’. To se lahko pojavi ob stredu. Ali za introspektivnost, pogled navznoter.

Lahko gre za neko filozofsko ali duhovno doživljanje … premalo so opisala, kaj se sploh dogaja s tabo …

Najprej hvala za lep in prijazen odgovor:)

Drugih simptomov nimam, te misli in sram in občutek, da bi lahko bilo res oziroma da je. Zaradi občutka mi je neprijetno, vendar ni stalen, včasih, ko je stres je res slabše, vendar nikoli se nisem predstavila kot vesoljec ali govorila kaj takega kot dejstvo. Te misli me zelo prestrašijo in se mi zdi, da bi morda lahko šlo za psihozo, glede na poste, ki sem jih brala (od psihiatrične pacientke), ona je tudi začela z čudnimi mislimi pred vsem.

Prisilne misli, nič nevarnega, samo ti skoz o teh mislih razmišljaš in jim daješ večjo moč, zato se skoz ponavljajo, ne morejo ti nič, so pa nadležne, če se skoz ponavljajo. Preberi si kej o tem.

Prekini neumnosti, 30.08.2025 ob 18:48

Prisilne misli, nič nevarnega, samo ti skoz o teh mislih razmišljaš in jim daješ večjo moč, zato se skoz ponavljajo, ne morejo ti nič, so pa nadležne, če se skoz ponavljajo. Preberi si kej o tem.

Strah me je le, da bi se uresničile in bi mislila, da so res. Recimo, da bi si mislila, če se zgodi to, je to dokaz, da imam čarobne moči in bi se to zgodilo. Ne vem zakaj ampak me to straši. To se mi je že zgodilo, ampak vem, da je bilo le naključje.

Vsi smo  vesoljci. Oz, kje je po tvoje zemlja?

Čudne misli, 30.08.2025 ob 18:53

Strah me je le, da bi se uresničile in bi mislila, da so res. Recimo, da bi si mislila, če se zgodi to, je to dokaz, da imam čarobne moči in bi se to zgodilo. Ne vem zakaj ampak me to straši. To se mi je že zgodilo, ampak vem, da je bilo le naključje.

Tako težko in skopo pišeš o vsem tem … da je težko dobiti neko sliko o tem tvojem doživljanju.

Zakaj te je v bistvu sram?

Poznaš kaj t.i. osbnostne motnje? Ne želim reči, da gre nujno pri tebi za motnjo, je pa včasih dobro, ko človek ugotovi, da ni edini z neko vrsto težav, da ima zadeva ime. Se kaj prepoznaš v teh opisih: https://youtu.be/YV7g9Cwzzu0?si=ApXgUcp8JJg9DIsI ?

iDESI ?, 30.08.2025 ob 19:01

Poznaš kaj t.i. osbnostne motnje? Ne želim reči, da gre nujno pri tebi za motnjo, je pa včasih dobro, ko človek ugotovi, da ni edini z neko vrsto težav, da ima zadeva ime. Se kaj prepoznaš v teh opisih: https://youtu.be/YV7g9Cwzzu0?si=ApXgUcp8JJg9DIsI ?

Šizofrenijo sem naredila test, dva krat klicala na te telefone, ki te lahko napotijo, pravijo, da gre za to, da mi je dolgčas in da preveč razmišljam, ko nimam več študija (baje, da so usposobljen za to, da te napotijoi). Mogoče le preveč berem o tem. Danes je teh misli več, drugače jih en mesec ni bilo, drugače imam normalno življenje (prijatelje, študij…). Pojavile so se konec junija, prej nikoli, potem pa cel avgust mir.

KrEna2025, 30.08.2025 ob 19:01

Tako težko in skopo pišeš o vsem tem … da je težko dobiti neko sliko o tem tvojem doživljanju.

Zakaj te je v bistvu sram?

Ker so misli čudne. Vem, da niso resnične, zakaj me potem motijo?

Zemeljske hčere, 30.08.2025 ob 17:51

Zakaj se počutiš sramotno?

Naši predniki so prišli iz vesolja, pokvaril se jim je NLP in so zato ostali tukaj.

haaaahaha. Dokaz obstoja je, ko se mi posveti sredi dneva lučka na nebu.

Čudne misli, 30.08.2025 ob 18:45

Najprej hvala za lep in prijazen odgovor:)

Drugih simptomov nimam, te misli in sram in občutek, da bi lahko bilo res oziroma da je. Zaradi občutka mi je neprijetno, vendar ni stalen, včasih, ko je stres je res slabše, vendar nikoli se nisem predstavila kot vesoljec ali govorila kaj takega kot dejstvo. Te misli me zelo prestrašijo in se mi zdi, da bi morda lahko šlo za psihozo, glede na poste, ki sem jih brala (od psihiatrične pacientke), ona je tudi začela z čudnimi mislimi pred vsem.

Ženska, ki misli, d aje ona nekaj posebnega, od nekod drugod in povezana z vesoljci. Doma so ji rekli naj gre k psihiatru. Sram je ni, tumba svoje dalje. PSIHIATER.

Baje so nas ustvarili nezemljani (annunaki), ki so križali opičji dnk s svojim, da bi ustvarili človeško raso z namenom, da bi nas imeli za sužnje.

Jaz pa imam take misli:

– počutim se kot duh oz. kot da ne obstajam, ker se ne morem videti od zunaj, pa tudi če bi se lahko videla od zunaj, bi bila še zmeraj tista zavest, ko sebe od zunaj ne bi morala videti,

– ljudi dojemam za neskončno majhne lutke proti vsem drevesom in stavbam, proti vsem goram, in ki se razblinijo v nič na že samo nekaj deset metrov razdalje stran od njih,

– predstavljam si, da bi vsi ljudje morali biti visoki tisoče metrov v višino kot gore zato, da bi se nas videlo desetine kilometrov daleč proč,

– po celem telesu bi morala imeti nedoločeno število oči in ust oz. nedoločeno število obrazov in glav, da bi tako moja zavest obstajala po celem telesu,

– to, kar govorim z usti, je zame popolnoma druga zavest kot to, kar gledam z očmi, ker z usti ne morem gledati (saj znotraj ust nimam oči, s katerimi bi iz ust gledala) in z očmi ne morem govoriti, zato si predstavljam, da bi usta in oči morale biti isti organ …

Psihiatrija, 30.08.2025 ob 19:31

Baje so nas ustvarili nezemljani (annunaki), ki so križali opičji dnk s svojim, da bi ustvarili človeško raso z namenom, da bi nas imeli za sužnje.

itak, čakaj da opičji fris namažem, bom koj druga

Čudne misli, 30.08.2025 ob 19:08

Šizofrenijo sem naredila test, dva krat klicala na te telefone, ki te lahko napotijo, pravijo, da gre za to, da mi je dolgčas in da preveč razmišljam, ko nimam več študija (baje, da so usposobljen za to, da te napotijoi). Mogoče le preveč berem o tem. Danes je teh misli več, drugače jih en mesec ni bilo, drugače imam normalno življenje (prijatelje, študij…). Pojavile so se konec junija, prej nikoli, potem pa cel avgust mir.

Zgolj v premislek: Shizotipskost je nekaj drugega, kot shizofrenija ali shizoidnost. ?

Psihiatrične diagnoze so nonsens. Vse opise psihiatričnih diagnoz je nekdo sestavil in definiral. Naj ga pes pocitra.

Kitajci so čisto iz drugega dela vesolja.

KrEna2025, 30.08.2025 ob 18:10

Jejhata, jejhata, še nisi slišala za evolucijo in biokemijo?

.https://www.youtube.com/shorts/0p6o8eeEzcc

Zakaj te je sram? Ljudje tudi verjamejo v teorije zarot o reptilcih, transženskah v politiki, zamenjavi politikov in drugih znanih oseb, pedofilih, ki vodijo ameriško politiko, Židih, ki vodijo cel svet.

Imam misli, da bi kr vse pubou. Je to čudno?

KrEna2025, 30.08.2025 ob 18:40

Ne razumem te sovražnosti … ne v tem primeru.

Torej za vsak slučaj ne postavi butastega vprašanja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close