Ali imate tudi vi celulit?
ZA vas smo pripravili novičko najnovejše kolekcije – Izdelke proti celulitu linije GEOMAR, ki so posebej zasnovani in izdelani za učinkovito odpravljanje nepravilnosti na koži, povezanih s celulitom in nakopičenimi maščobnimi blazinicami, lahko kombinirano uporabljate v petih različnih negovalnih režimih s sinergičnim delovanjem.
Več si lahko preberete v najnovejši novički na prvi strani portala.
Za dodatne informacije, lahko postavite vprašanje na forumu.
LP Nada
Rada bi z vami delila svojo izkušnjo z izdelki Geomar. Kupila sem si profesionalno neho v štirih stopnjah in pa udarno kremo. Vse izdelke sem uporabljala vsak dan ob isti uri tako, kot je opisano najprej od faze 1 do faze 4. Nato sem en dan imela presledka in tisti dan sem se namazala s to udarno kremo. In tako sem ponovila še dva tretmaja. Rezultat???
Nič, niente, zero, non…..
Samo koža je malo bolj nežna in mehka. Naj omenim, da sem imela celulita že ravno toliko, da je bil že viden s prostim očesom.
OBSEG VSEH KRITIČNIH DELOV SEM SI MERILA OD ZAČETKA PA DO KONCA. REZULTAT JE RAZOČARANJE.
Nada – Orbico je pisal/pisala:
>
> ZA vas smo pripravili novičko najnovejše kolekcije – Izdelke
> proti celulitu linije GEOMAR, ki so posebej zasnovani in
> izdelani za učinkovito odpravljanje nepravilnosti na koži,
> povezanih s celulitom in nakopičenimi maščobnimi blazinicami,
> lahko kombinirano uporabljate v petih različnih negovalnih
> režimih s sinergičnim delovanjem.
>
> Več si lahko preberete v najnovejši novički na prvi strani
> portala.
>
>
>
> Za dodatne informacije, lahko postavite vprašanje na forumu.
>
> LP Nada
Nastja, pozdravljena!
Veseli me, da delite svoje izkušnje z nami. Tudi sama sem preizkusila Geomar-jeve proizvode ( tako 4 fazno linijo, kremo, peeling, blato…) in moram priznati, da sem bila s proizvodi zadovoljna, kolikor nam lahko proizvodi nudijo pomoč.
Sama menim, da se celulita z lepa ne moreš znebiti, kljub vsej poplavi anticelulitnih proizvodov na trgu. Je pa res, da že z vsakodnevnim masiranjem ( recimo kreme) na najbolj problematične celulitne predele, lahko zmanjšamo ali preprečimo nastanek celulita. Koža je bolj voljna, mehka, z masiranjem pa prekrvavimo problematične predele.
Najbolj učinkovita ( opozarjam, da je to moje osebno mišlenje ) je profesionalan masaža in anticelulitna kura v kozmetičnih salonih. Preizkušeno!
Je pa res, da je potrebno tudi kaj narediti za svoje telo: dovolj gibanja, pitje zadostne količine vode, izogibanje uživanju pretirano slane hrane in pitju gaziranih pijač, vzdrževanje enakomerne telesne teže….
V glavnem, zaključek tega je, da imamo ženske vse preveč dela 🙂
Zanima me, ali ste uporabila vse proizvode in naredila tritedensko kuro z Geomarjevimi proizvodi, tako kot je navedeno v brošuri?
Lp Nada
Forum je zaprt za komentiranje.