Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali imate previsoke kriterije ali ?

Ali imate previsoke kriterije ali ?

Ja v živo se nikomur ne hvalijo, kako super zveze d aimajo, ker bi s ejim folk v fris režal.

ma daj bejži, cel kup poročenih ljudi poznam, pa me noben srdito ne prperičuje, kako je to super in fajn in ne vrtajo, zakaj se jaz ne grem tega…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kaj pa je to?[/quote]
Neki kar boš še morala dat skozi, da boš prišla do pravega moškega.[/quote]
Tole pa ni lepo. Niti ni res.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

WD, kako lahko dvomiš v fana Viteza za volanom :)?

Vanj ne dvomim, je edinstven in sebi enak. Dvomim pa v njegov evangelij…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Jaz pa resničnni evangelij oznanjam, zato pa imam razne ‘oboževalce’ tu gor.

Tega ne dvomim. Se pravi, da imaš oboževalce.

To že, samo kaj, ko kirurgi ne delajo presaditev možganov. Brez take presaditev pa ti oboževalci niso uporabni.

To že, samo kaj, ko kirurgi ne delajo presaditev možganov. Brez take presaditev pa ti oboževalci niso uporabni.[/quote]
Še pred minuto si verjela, da te bodo lahko pozdravili. Uboga revica 🙂

To že, samo kaj, ko kirurgi ne delajo presaditev možganov. Brez take presaditev pa ti oboževalci niso uporabni.[/quote]
Odvisno od uporabe.

No, pa dejmo….za kaj točno bi ti starunklja uporabljala svoje oboževalce?
(mislim prave, ne tukajšnjih)

To ti pa ne pride na misel, da je kakšen moški čisto po svoji izbiri resen :-))) ?[/quote]
Po Spiderjevem to velja samo za samske. Za vezane pa ne, ker nismo sposobni živeti samskega žvljenja, smo se primorani podrediti ženski in zresniti. 🙂

To ti pa ne pride na misel, da je kakšen moški čisto po svoji izbiri resen :-))) ?[/quote]
Po Spiderjevem to velja samo za samske. Za vezane pa ne, ker nismo sposobni živeti samskega žvljenja, smo se primorani podrediti ženski in zresniti. :)[/quote]

Velika večina resnih je resnih ne zato ker si to želijo, ampak iz sledečih razlogov:

– ker samo tako dejansko dobi dokaj ”reden” seks (pa še to bolj bogo dejansko)
– ker je to družbeno pričakovano in vpliva na labilne tipe ki nimajo hrbtenice (vedno več jih je)
– ker je to ekonomsko bolj smiselno
– ker jih je pobrala ženska in oni niso hotli rečt ne, ker bog ve kdja bodo naslednjič lahko namočili

Evo zaradi zgoraj naštetih razlogov je ”resnih” večina moške populacije, je pa tu pa tam kdo resen ali vsaj bi padel pod okvir ”resnosti” ali resne zveze, kdo ki to ŽELI ampak to so manjšina, kakor je tudi manjšina kvalitetnih žensk sploh v teh novih generacijah

Samo tega pač ne more noben ki je v resni zvezi priznat, ker potem se mu poruši njegov milni mehurček v katerem živi in se zavaja kako to on želi………………. in prav je tako, naj to delajo dalje, samo naj nehajo posiljevat drugih zakaj živijo drugače, za njih je pač družba določla njihovo pot……

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Gnjavatorka, zdaj ko si to napisala, pa idi hitro brat svoje poste, Njegove, Robijeve, Markove…o recimo Matkiču.

Brezvezna si počasi..[/quote]

A ti mi boš narekoval, kaj naj počnem? Malo morgen.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Dokler sami delate isto, meni resnobneži prav gotovo ne boste nič naprej metali..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

spider ne mi v zelje hodt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close