Ali imate previsoke kriterije ali ?
Če pogledaš tale forum je 85% udrihanja čez ženske, ostalo čez moške…pa še to se pol
vsi še sto let jokajo in stokajo, kako jih ženske šinfajo….mal si poglej po forumu, pa boš videl…
Kar se pa tiče zahtev….tiste, ki jih imam, jih seveda izpolnjujem….jasno, da hočem recimo
nekadilca, če sama ne kadim, jasno, da hočem samostojnega, če sem sama samostojna,
jasno, da hočem urejenega, če sama nisem klošarka….
Katere zahteve te pa tako zelo motijo?
Ne vem, kaj se je ženskam treba toliko pritoževati čez moške? Pač moški ne bodo nikoli takšni, kot bi jih one želele. V zrelih letih se s tem že počasi sprijazniš. Če v letih dozoriš, seveda. Imaš samo dve možnosti: sprejmeš kar se ti ponuja ali ostaneš samska. Modre ženske so v glavnem samske. In nič ne pizdijo čez nasprotni spol. Enostavno so ga pozabile in živijo zadovoljno.
Mogoče ti bo v presenečenje, ampak ne rabim tvojega dovoljenja da delam TOČNO TO,
KAR HOČEM. In če hočem pizdit, bom pizdila, če hočem biti samska, bom samska, če
pa ne, si bom pa koga ubodla…moja stvar.
Kaj pa delajo modre ženske ti ne moreš vedeti, ker ti še nobena ni pustila blizu….[/quote]
Tvoj problem je očitno, ker misliš, da samo ti lahko delaš tisto, kar hočeš. Ko drugi, predvsem moški, počnejo kar pač počnejo po svoje, pa začneš moralizirat in se zgražat. Oni počnejo točno to, kar ti – na svoj način: varajo, posiljujejo, ignorirajo, goljufajo, izsiljujejo, serjejo na vse načine in za to ne potrebujejo tvojega dovoljenja niti moraliziranja. Delajo točno to, kar hočejo.
Mogoče ti bo v presenečenje, ampak ne rabim tvojega dovoljenja da delam TOČNO TO,
KAR HOČEM. In če hočem pizdit, bom pizdila, če hočem biti samska, bom samska, če
pa ne, si bom pa koga ubodla…moja stvar.
Kaj pa delajo modre ženske ti ne moreš vedeti, ker ti še nobena ni pustila blizu….[/quote]
Tvoj problem je očitno, ker misliš, da samo ti lahko delaš tisto, kar hočeš. Ko drugi, predvsem moški, počnejo kar pač počnejo po svoje, pa začneš moralizirat in se zgražat. Oni počnejo točno to, kar ti – na svoj način: varajo, posiljujejo, ignorirajo, goljufajo, izsiljujejo, serjejo na vse načine in za to ne potrebujejo tvojega dovoljenja niti moraliziranja. Delajo točno to, kar hočejo.[/quote]
Aja? A posiljevanje, izsiljevanje, nasilje pa kar si še zamisliš sranja paše zraven?
V moji knjigi ne.
Jasno, da se zgražam nad tem, vsak normalen se zgraža….tega, da je tvoja svoboda
omejena z svobodo drugega, ti še nisi jemal, vidim. In osnov morale in etike tudi ne…
Nekatere od zadev, ki si jih naštel so celo kaznive….in ne, ne moreš jih početi, če ti
“paše”….dej si mal uredi pojme no…
Tvoj problem je očitno, ker misliš, da samo ti lahko delaš tisto, kar hočeš. Ko drugi, predvsem moški, počnejo kar pač počnejo po svoje, pa začneš moralizirat in se zgražat. Oni počnejo točno to, kar ti – na svoj način: varajo, posiljujejo, ignorirajo, goljufajo, izsiljujejo, serjejo na vse načine in za to ne potrebujejo tvojega dovoljenja niti moraliziranja. Delajo točno to, kar hočejo.[/quote]
Aja? A posiljevanje, izsiljevanje, nasilje pa kar si še zamisliš sranja paše zraven?
V moji knjigi ne.
Jasno, da se zgražam nad tem, vsak normalen se zgraža….tega, da je tvoja svoboda
omejena z svobodo drugega, ti še nisi jemal, vidim. In osnov morale in etike tudi ne…
Nekatere od zadev, ki si jih naštel so celo kaznive….in ne, ne moreš jih početi, če ti
“paše”….dej si mal uredi pojme no…[/quote]
Vse, kar je kaznivo, se vsak dan počne. Ne samo tisto, kar je kaznivo po zakonu, tudi tisto, neformalno, kar kaznuje družina – prešuštvo, recimo. Poziv k urejanju pojmov s strani neodgovorne osebe, ki misli, da je vse na tem, da počne, kar hoče, pa ni ravno na mestu. To je namreč tvoja izjava z velikimi črkami malo više.
V moji knjigi ne.
“paše”….dej si mal uredi pojme no…[/quote]
Vse, kar je kaznivo, se vsak dan počne. Ne samo tisto, kar je kaznivo po zakonu, tudi tisto, neformalno, kar kaznuje družina – prešuštvo, recimo. Poziv k urejanju pojmov s strani neodgovorne osebe, ki misli, da je vse na tem, da počne, kar hoče, pa ni ravno na mestu. To je namreč tvoja izjava z velikimi črkami malo više.[/quote]
Ok, rajš, kot da si razjasniš pojme tumbaš dalje nesmisle….po želji.
Uživaj.
Vse, kar je kaznivo, se vsak dan počne. Ne samo tisto, kar je kaznivo po zakonu, tudi tisto, neformalno, kar kaznuje družina – prešuštvo, recimo. Poziv k urejanju pojmov s strani neodgovorne osebe, ki misli, da je vse na tem, da počne, kar hoče, pa ni ravno na mestu. To je namreč tvoja izjava z velikimi črkami malo više.[/quote]
Ok, rajš, kot da si razjasniš pojme tumbaš dalje nesmisle….po želji.
Uživaj.[/quote]
Aha. Delam, kar hočem.
Ampak ko pa dedci delujemo po istem principu, te pa moti..[/quote]
Ne. Me ne moti. Dokler je ta njegov “dela kar hoče” kompatibilen z mojim, se ne sekiram niti
za dlako…
Ne štekate a ne, da je možno živeti z nekom ki ga ne potrebujete, ga ne spreminjate, ga ne
izkoriščate, ga ne zavajate….enostavno ste z njim, ker vam tako paše?
Ampak ko pa dedci delujemo po istem principu, te pa moti..[/quote]
Ne. Me ne moti. Dokler je ta njegov “dela kar hoče” kompatibilen z mojim, se ne sekiram niti
za dlako…
Ne štekate a ne, da je možno živeti z nekom ki ga ne potrebujete, ga ne spreminjate, ga ne
izkoriščate, ga ne zavajate….enostavno ste z njim, ker vam tako paše?[/quote]
Dokler ti paše. Potem pa… k vragu pricipi.?
za dlako…
izkoriščate, ga ne zavajate….enostavno ste z njim, ker vam tako paše?[/quote]
Dokler ti paše. Potem pa… k vragu pricipi.?[/quote]
Ne štekam…kakšni principi?
In h kakšnemu vragu? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.