Ali ima mozilla firefox “priljubljene”?
Ne rabiš vklapljat stranske vrstice. Samo jemlje dragocen prostor. Saj jih imaš zgoraj v meniju pod zaznamki. Ta glavne pa si lahko daš tudi v zgornjo orodno vrstico.
Odvisno, kakšen monitor imaš 🙂
Meni nič ne jemlje, glede na to, kakšna je običajna velikost (širina) spletnih strani, bi imela drugače na desni prazen prostor…
Sicer pa sta, če izbiraš preko menija, za izbiro posamezne strani potrebna vsaj dva klika (drugače pa eden) in to jemlje dragocen čas :))
Aja, pa tudi z uvodnega vvprašanja je razvidno, da želi imeti vklopljeno stransko vrstico.
Vsak po svoje pač 🙂
Meni se zdi tvoj način nepregleden, ker imam več priljubljenih povezav, kot jih gre v tisto vrstico (tudi ti imaš puščico in za tiste skrite sta potrebna dva premika z miško:). Všeč mi je tudi, če jih lahko imam popredalčkane v mape in imam tiste mape, ki jih trenutno rabim, odprte, ostale pa zaprte. Imam namreč isti sistem na delovnem in domačem računalniku in povezav (in map) kar veliko… Težave, ki jo omenja Marko pa tudi nimam, ker je ekran dovolj velik…
Sicer pa sem samo odgovorila na vprašanje “mozille”, ki je spraševala če je možno tudi v tem programu na levi strani shraniti priljubljene strani. Ja, je možno 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.