Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija ali ima kdo T-2 email naslov ?

ali ima kdo T-2 email naslov ?

zelo dolgo sem imela t-2 elektronski naslov.

potem pa sem se odločila da presedlam na gmail…

nekaj časa sem uporabljala oba, potem pa sem špo nekem obdobju kar malo pozabila na t-2 naslov…

in zdaj po dolgem času sem se spomnila, da sem na tistem naslovu imela neke pomembne zadeve … ampak se žal ne morem spomniti gesla da bi prišla notri…ve mogoče kdo na kakšen način naj pridem do svojega e-mail naslova

če še maš vso papirologijo, ki si jo dobila ko sil začela s T 2. Na tistih papirjih bi znala biti upor ime in geslo

drgač pa kliči tehnično podporo

ta mail in geslo ki je v papirologiji je od moža… jaz pa sem si skreirala nov mail…v tem je problem in se lahko na glavo postavim pa se ne bom spomnila gesla…sem probala že vse možne kombinacije

če maš na novo skreiran predal pri t – 2 je stvar plačljiva. torej te ima T-2 v evidenci, tako kot tvojega moža

t-2 ima ima v evidenci oba elektronska nalsova. poskusi jih poklicati, pa naj preko IP naslovov ugotovijo kateri je tvoj

glede gesla – edino oni (po moje) imajo možnost vdreti vanj – oz. spremeniti geslo

najboljše da jih jutri zjutraj pokličeš in poveš situacijo

bo narbolj ziher

Pokličite v center za pomoč uporabnikov, tam Vas bodo vprašali za nekaj stvari, ki so itak navedene na tistih papirjih, nato pa vam bodo resetrali geslo, ki si ga boste lahko na novo shranili.

Preverjeno …

hvala za nasvet, zelo ste prijazni

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close