ali ima katera podobne težave
Pozdravljene,
večkrat sem že pokukala na tole stran, zdaj pa še sama nekaj sprašujem. Že nekaj časa je, kar so se mi začele pred menstruacijo pojavljati poleg običajnih težav, kot so napihnjenost, razdražljivost, povečanje teže tudi glavobol, utrujenost, občutek težke glave, in vse prej naštete težave, le bolj izrazite. Zanima me, ali je to normalno, akako si te zežave lajšate, ali je potrebno na kake priskave? Hvala za vaše odgovore.
Mogoče je pa to učinek kontracepcijskih tablet.Jaz sem mela cel kup težav,šla tudi k zdavniku,nobenemu nič jasno,potem sem pa nehala tabletke jest,je pa vse izginilo.Jaz sem bila ves čas napihnjena,okrog ust so se mi pojavili nekakšni lišaji in po nogah sem dobila eno čudno alergijo,pa je vse potem minilo.Sestrična je imela pa ves čas grozne migrene-tudi zaradi tablet.Tako da malo pomisli kdaj,zakaj in kako se ti je vse to začelo,pa boš mogoče dobila odgovor…
Hvala za vaše odgovore. Imam pa že dva otroka, tako da z zanositvijo ne bo nič več, dovolj, dragi Sas. Te težave so slabše zdaj po drugem otroku, poskusila sem z mireno, ki menda tudi lajša težave pri menstuaciji, pa so bile težave še večje. Pomagala pa mi je akupresura, mogoče bom zdaj spet poskusila z njo.
Tanjka , brez skrbi. Težave ki si jih opisala so nekako spremljujoča nadloga večine žensk . Malo pred menstruacijo se napne trebuh , pojavijo se glavoboli , prisotna je tudi nervoza ali čustvena občutljivost . Vse našteto je pač posledica hormonov , ni nič hudega le različna intenziteta vsega omenjenega je pri ženskah. Zna se zgoditi , da se z leti vse še malce bolj stopnjuje . Sama si lajšam težave z bonifenom , pa nekako si v glavi poštimam da tako pač je in se ne dam motiti 🙂
Je nadloga ni kaj , ampak hvala bogu da je. Sama se bojim ko jo enkrat več ne bo , ko bo nastopila mena.
Čimmanj bolečin
karmi
Jst sm pa do zdej jemala Lekadol in mi zdaj že zadnja dva meseca nič ne pomaga.
Ko sem jo dobila nazadnje sem full bruhala in pravjo, da se to ne bi smel dogajat. Nisem noseča in ne vem kaj je blo. Full sem se tresla in bruhala pol je pa bolečina zginla in se prot večeru spet pojavla. Poleg trebuha me bolijo noge do kolen, tečna sem k driska pa full napihnjena.
Pravjo da Buskopan pomaga, kolegica ga ma pa ji baje v 5 minutah prime. KT so pa sam začasna rešitev, ker jih slej ko prej moraš nehat jemat.
Js imam na žalost tud težave 🙁 pred in med menstruacijo (vsaj prva dva dni)… je pa različno full, ponavadi kadar dobim prej kot je pričakovano menstruacijo je bolje, če pa pozneje pa ne vprašaj raje kako je… boli to, ono, groza! Js vedno vzamem Voltaren – mi ga je predpisala ginekologinja prav zaradi tega in vse to mi lepo olajša. Je pa res, da so te težave en mesec mičkeno manj, drug mesec pa boj izrazite. Enkrat me je med menstruacijo bolj bolel desni jajčnik pa sem imela glih po tem pregled in povedala kako in kaj… je ugotovila, da imam povečanega in od tod so ble hujše bolečine. Kaj vem… lahko ni nič, skor vedno je tako, ker na te pred in med menstrualne težave vpliva full dejavnikov… ampak če se to stopnjuje in dosti ponavlja in da je težko že prenašat pojdi do zdravnika in malo povprašaj. Včasih pomagajo tud kake zeliščne reči (če prej nisi jemala glih dosti tablet-če si pol zeliščne tabletke ne pomagajo več).
Lep pozdravček pa čim manj težav ti želim!
Če pa imaš koga ob sebi ko te vse to matra pa ti iz izkušenj povem, božanje kjerkoli (trebuh, hrbet…) full dobro dene!
Anita
Forum je zaprt za komentiranje.