Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali ima katera kaj Sparovih smrekic?

Ali ima katera kaj Sparovih smrekic?

Živjo!

Ali se je morda kateri nabralo kaj Sparovih smrekic in jih ne rabi?

Bi bila zelo, zelo vesela, če bi mi jih poslala.

Že vnaprej milijonkrat hvala!!!!
Lep pozdrav!!!!

BOJANA KIRN
SALLAUMINES 9 A
1420 TRBOVLJE

Jutri oddam na pošto-bo 11 dovolj?

Tinka, super si! Seveda, vsaka je dobrodošla, ker bi rada prišla do vsaj 4 ali 5 kompletov (še bolje 6).

Hvala ti, čao,
Bojana

Uff, meni pa še enega zgleda ne bo ratalo zbrat, nekak meni to ne leži kaj preveč. Sicer sem hotela dva – ker sva z mamo sami, ampak ne gre to tako lahko, žal:-) Tako, da sem že obupala.

Bojana-špar točke že potujejo proti Trbovljam.

Punce, lepo, lepo prosim jaz bi jih tud’ imel. Bom takoj poslal naslov k’r na moj mail mi sporočite.

Kaj bom fine krožnike čist pocen dobu mmmmm……..

v priklonu

JOHANUS

Sorči,malo si prepozen.Bojana je bila hitrejša.Lep pozdrav!

Demie, daš naslov?

Lucy, se mi lahko oglasiš prosim na mail demie@email.si, ti bom tam napisala naslov?

Meni se jih je tudi nekaj preveč nabralo. Boby in Demie, jih imata že dovolj? Kaj pa Johanus? Outlook mi nekej štrajka. Do jutri mi prosim povejte, kdo in koliko jih od vas 3 še rabi. lp

Pinkica, lumpčka na lička, Tukej si ne upam napisat naslova, ker pol bi jih kar nekaj prišlo “kobajagi” gledat moje lokvanje, ki že cvetijo. Ćastna pionirska!

Pinkica tistole s plavim podčrtanop je moj mail za tale portal, pa če si tako prijazna, pa klikni hudiča!

Lahko se pa jutri oglasim, ne, še bolje greva na kufe. Saj razumeš, prijetno s koristnim!

Lumpčka

JOHANUS

O Pinka, kje pa, nimam jih še dovolj. Kar dosti mi jih še manjka na žalost:-(( Če si res tako prijazna, bi te prosila, da se mi javiš na mail demie@email.si, kjer ti bom sporočila svoj domači naslov.

Tinka, hvala!

Pa lepe praznike ti želim!
Bojana

Pozdravljeni

Tudi jaz bi rabila še par šparovih točk, če kdorkoli ima ga lepo prosim, če mi pošlje. Sem samohranilka in sem mislila, da bi imela dva kompleta, en zame drug za mojo pikico.
100000x vam hvala

Prosim, če mi pišete na moj mail: r953@lycos.com da vam posredujem naslov.

Nočko
Romina*

Johanus, kaj pa tvoje naročilo v Benetkah in Češkem?
Boš tistega stran vrgel in rajši imel Sparovega?

Aplaudiram, Smrečica, aplaudiram, ni kaj !

Spomin imaš odličen, še mal’ smisla za humor, mal’ peteršiljčka, nekaj prijetnih čarovniških besed, to zmešava in kaj kmalu bo izginilo nekaj nevoščljivih in butastih osebkov. Nato bo pa čas, da greva na kavo in se reživa dalje.

Smrečica, lumpčka na lička, in če boš še takole iskriva si bom dovolil povabit te na ogled mojih lokvanjev !!!

V priklonu ,

JOHANUS

PS.: Rugelj je zakon!

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ej, johannes, kako si ti patetičen! bogi si, ker si tako osamljen, pa še na daljavo te nihče ne mara. upam, da imaš vsaj kakšno žival, pa da je ne mučiš. zgleda, da si imel težko otroštvo. saj se mi smiliš, ampak tukaj ni socialna služba ali psihiatrična klinika, da bi se ukvarjali s tvojimi frustracijami. predlagam, da se tukaj ne ogašaš več. čist preprosto.

Lp pozdrav vsem skupaj :

Demie – poglejte na mai.

Romina – rosim poglejte na mail.

Johanus – res mi outlook štrajka, pa je vseeno, če še tako klikam na nickname. Če ne gre drugače, odprite en x e-naslov in ga tukaj javite.

Se čitamo oziroma slišimo.

TI POŠLJEM NEKAJ SMREKIC ČE JIH ŠE RABIŠ. DANES JIH BOM VRGLA V NABIRALNIK…

LP IZ HRASTNIKA MOJA SOIMENJAKINJA!

BOJANA

O, Bojana, bom zelo vesela. Seveda jih še rabim. Hvala ti!!!

Pa lep pozdrav v sosednji, moj napol rodni kraj!!!!
Bojana

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close