Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali hodite na službene pred-novoletne zabave?

Ali hodite na službene pred-novoletne zabave?

Zanima me, če grete na službeno decembersko prednovoletno zabavo svojega delodajalca?

Jaz nikoli ne grem.

če sem povabljen grem, drugač pa ne.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Ne, nikoli

Ne

Vedno in z veseljem. Vsako leto nas peljejo na eno hudo dobro večerjo in se mamo vedno fino.

Ne

Vedno 🙂

V prejšnji službi smo bili mali kolektiv, ki smo se zelo dobro razumeli in naša večerja se je običajno nadaljevala na kakem plesišču in potem zjutraj še pri kom na kavi 🙂

Tudi zdaj smo mali kolektiv, se dobro razumemo, gremo pa na kosilo in relativno zgodaj končamo.

Seveda, saj si damo na koncu leta duška:) Zraven imam tudi moža(ker imava istega delodajlca), da me varno prišlepa domov.

ja kje pa delate, da vam te zadeve sploh organizirajo? jaz sem v JU in sploh ni nobene fešte, sploh ničesar.

ne, pa tudi na fešto vseh oddelkov firme letos ne grem, ker mi je gnus gledat tam tiste face iz računovodstva in kadrovske, krote brezobrazne hinavsek!

JU verjamem, da nima denarja, privat firme pa vse organizirajo te zabave.

Letos po dolgem času. Svoje čase sem (smo) hodili, bilo je luštno (mogoče, ker smo bili mlajši? ), potem je bilo pa par let nikakršno in se ni hodilo.Letos grem pogledat, kako bo?

Mi si jih organiziramo sami, plačamo sami!

In vzor vam je Pahor!

In vzor vam je Pahor![/quote]

Ne, mi njemu;))))))

Redno hodim in odhajam zadnji.

Mi v JU imamo zabavo na Gospodarcu in grem vedno. Vsako leto se še s kom spoznaš in imaš tako vsako leto več poznanih….men je žur….

ne grem, ker me potem bejbe silijo plesat

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

madoniš, ti si pa totaln revež. pol se pa čudiš zakaj na roke morš gont pa nikjer nobene ne dobiš…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Jaz vsako leto organiziram službeno zabavo za našo firmo (30 oseb). Povabljeni so vsi, njihova odločitev pa je, če pridejo. Silimo nikogar, prav fletno se imamo brez takih ljudi, ki vedno zganjajo sindikat v firmi. Enkrat smo se šli sankat + večerja, bowling + večerja,…

Ne, sem tista 2 dni raje z ljudmi, ki jih imam resnično rada 🙂

Evo, jaz grem jutri. Gremo na kosilo, cca 16 oseb, imamo se super. Plačamo sami.

Marjana

Odločitev posameznika je, ali bo šel na novoletno zabavo, ali ne. Je pa tako, da če delaš v dobrem kolektivu, je razumljivo, da se novoletne zabave veseliš, v kolikor pa temu ni tako, pač ostaneš doma. Poznam obe plati. Imamo se luštno, plačamo sami, ostanejo nam lepi spomini.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close