Ali golob podpira cepljenje?
Marsikdo ga ne bo volil, če Golob podpira obvezno cepljenje!
Saj zato mi ne bi bilo pa nič čudnega, če bo Golob PRED volitvami lagal, da absolutno NE podpira obveznega cepljenja, PO volitvah pa bo obvezno cepljenje podprl – ali celo forsiral!
Ne verjamem nikomur več.??? Tako daleč smo prišli v tej zmešani psiho covid noriji, na žalost.
Para Bellum, 06.02.2022 ob 12:21
Marsikdo ga ne bo volil, če Golob podpira obvezno cepljenje!
Saj zato mi ne bi bilo pa nič čudnega, če bo Golob PRED volitvami lagal, da absolutno NE podpira obveznega cepljenja, PO volitvah pa bo obvezno cepljenje podprl – ali celo forsiral!
Ne verjamem nikomur več.??? Tako daleč smo prišli v tej zmešani psiho covid noriji, na žalost.
Smo že toliko navajeni teh naših lanivcev, da ne zaupamo nikomur več? Kaj praviš? Ali je bilo to le obvezno pisanje?
simo že toliko, 06.02.2022 ob 12:25
Smo že toliko navajeni teh naših lanivcev, da ne zaupamo nikomur več? Kaj praviš? Ali je bilo to le obvezno pisanje?
“simo že toliko”, ne vem, kaj misliš z obveznim pisanjem? Da mogoče pišem po naročilu kot kakšen trol s Trstenjakove? Samo zato, ker imam dvom v Goloba?
Če to misliš, se motiš. Jaz ne zaupam več nikomur od politikov. Naj bo lev ali desen. Mene so v času Covida VSI samo prepričali, da so sposobni VSEGA! Vsi so sposobni diktature nad svojimi državljani, levi in desni.
Zato me mora kdo še pošteno prepričati, da naj aprila volim zanj in za njegovo stranko.
Para Bellum, 06.02.2022 ob 12:42
“simo že toliko”, ne vem, kaj misliš z obveznim pisanjem? Da mogoče pišem po naročilu kot kakšen trol s Trstenjakove? Samo zato, ker imam dvom v Goloba?
Če to misliš, se motiš. Jaz ne zaupam več nikomur od politikov. Naj bo lev ali desen. Mene so v času Covida VSI samo prepričali, da so sposobni VSEGA! Vsi so sposobni diktature nad svojimi državljani, levi in desni.
Zato me mora kdo še pošteno prepričati, da naj aprila volim zanj in za njegovo stranko.
Ne, ne mislim, da pišeš domačo nalogo za Trstenjakovo, ne. Tudi jaz ne zaupam več nikomur. Najmanj pa sedanji vladi. Golob se mi zdi v primerjavi s tem, kar imamo sedaj, boljši. Kar precej boljši.Kaj, koga bom volila? Nisem še povsem odločena. Edino sigurno je, da ne bom volila SDS. Na volitve vsekakor grem, saj je pomembna čim višlja udeležba.
smo že toliko, 06.02.2022 ob 12:49
Ne, ne mislim, da pišeš domačo nalogo za Trstenjakovo, ne. Tudi jaz ne zaupam več nikomur. Najmanj pa sedanji vladi. Golob se mi zdi v primerjavi s tem, kar imamo sedaj, boljši. Kar precej boljši.Kaj, koga bom volila? Nisem še povsem odločena. Edino sigurno je, da ne bom volila SDS. Na volitve vsekakor grem, saj je pomembna čim višlja udeležba.
bravo
no, 06.02.2022 ob 16:05
dragi ljudje, ne bodite naivni.
o obveznem cepljenju ne bo odločal golob, niti nihče v sloveniji,
tako da je čisto vseeno koga volite.
o tem se odloča v drugih krogih.
Seveda bo. Narod bo odločil in nihče drug.
Ker te nihče ne more prisilno cepit, razen, če večina debilnega naroda tega ne podpre.
dej ne nakladej. Hočeš reči, da so ti drugi krogi odločili, da bo v Avstriji obvezno cepljenje, drugje pa ne? Že po zmedenih, neusklajenih ukrepih znotraj EU se vidi, da nihče nič ne vodi, ampak vsak plava zase kakor ve in zna.
Golob pa s svojim stališčem “cepljenje da, ampak ne obvezno” samo sledi epidemiološki stroki (kar Logarjeva in Beovič nista)
Ursula the boss, 06.02.2022 ob 15:22
Pa zdaj bodo tako vsi rekli, da ne bodo za obvezno cepljenje. Ko bodo izvoljeni pa samo sedi, gledaj in pocakaj, kaj naredi moč ter dirigiranje iz EU.
Tocno tako. Temu golobu ne zaupam, ze ko ga pogledam mi zvoni alarm.
Kes, kes disi kes. Komu drugemu naj oni bajke prodajajo. Nisem jaz najprej s hruske pol pa cez 5 minut se z jablane padla.
Seveda bo. Narod bo odločil in nihče drug.
Ker te nihče ne more prisilno cepit, razen, če večina debilnega naroda tega ne podpre.
—
robi, se strinjam s tabo, da te nihče ne more prisilno cepiti.
mene tudi ne bo cepil nihče. za nobeno ceno.
odlok pa lahko izdajo, se strinjaš? in to golob, ali pa kdo drug.
kot bo prišel ukaz.
da se ljudje lahko upremo?
seveda se lahko.
ampak…
zgodba bo šla v to smer, da bo večina klonila,
ko ukinejo papirnat denar
in brez…
ne boš mogel več…
Forum je zaprt za komentiranje.