Ali boste prodali stanovanje?
Stanovanja, 19.09.2025 ob 12:09
Ali boste morali prodati eno od 5, 10 stanovanj, ker sicer ne boste mogli izplačati božičnice?
Ničesar ne bom prodal. Moji zaposleni so že do sedaj dobivali nekaj čemur bi se lahko reklo božičnica in tudi eno plačo za na dopust. Jih pa snamem “s kljuke” kadarkoli. Niti na uro ne gledajo, ko so v službi, dokler ni narejeno vse. Tiste podjetniške jamrjarije me ne zanimajo. Nekaj največjih jamračev težje izda račun, kot teče v hrib.
Stanovanja, 19.09.2025 ob 13:20
Smešno mi je, ko vse ljudi označite za pri-mamici-futrajočih, če samo postavijo kakšno vprašanje gospodarstvenikom.
Isto smešno kot ko luzerji vse s podjetji označite za lastnike ne vem koliko stanovanj s katerimi menda nenormalno služijo, čeprav v realnosti niti 1/3 donosa bolj pametnih investicij ne naredijo, pa še z luzerji se morš ukvarjat.
Bi rad predsodke trosil po netu, potem ti je pa smešno da ti kontra predsodke ljudje servirajo? Glih kaj brihtne sorte nisi a? Retorično vprašanje. Če veš kaj to pomeni.
Kar si kot podjetnik že ustvaril, je tvoje.
Če firma tekoče ne laufa več, jo boš pač zaprl in odpustil zaposlene. Tudi, če na laufa več zaradi vedno višjih davščin in obremenitev.
Zato je naslov smešen. Seveda ne bo noben podjetnik prodajal svojega osebnega premoženja, da bi ga metal v firmo, ki dela zgubo.
Če so stanovanja na firmo, pa firmo likvidiraš, delavce odpustiš in preneseš premoženje d.o.o. v svojo osebno sfero. Seveda pa pri tem plačaš davek na dohodnino. Jebi ga.
Forum je zaprt za komentiranje.