Ali bodo vavčerji za turizem prenosljivi? Zanimivo razmišljanje. Če nebodo jih veliko starejših ne bo šlo na počitnice. Za mojo taščo že vem da ne bo šla. Če bodo prenosljivi se lahko razvije črn trg s preprodaja mi. Torej, kako bo s tem?
I
heh..upam da ne bodo prenosljivi….vsak ki ima kakšen apartmajček, bi jih potem lahko odkupoval po polovični ceni. investiraš 20000 eur v vavčerje…potegneš ven 40000 brez dela….apartma pa lahko še vedno vzporedno oddajaš…
Četudi ne bodo prenosljivi se jih recimo bo lahko prodalo za 100 eur, ponudnik pa nato dobil 200 eur in naredi registracijo za nočitev na ime prodajalca vavčerja.Ker se veliko govori koliko je revščine v Sloveniji me zanima koliko ljudi bi raje videlo 100 eur na roko kot 200 eur za počitnice.
A lahko ta bon uporabim za plačat najemnino? 😀 Tehnično raziskujem lepote Ljubljane, čeprav sproti grem še delat v IT, se grem ta delovni turizem, sej veste kot ta kmečki turizem ko še kmetuješ? 😀
A to bo omogočeno da recimo vsi tvoji starejši sosedje v vasi pridejo k tebi v apartma? Seveda vsak v svojem terminu. Pa saj oni prenočijo itak potem lahko dejansko doma, samo vavcer ti dajo.
To so konkretna vprašanja na katera bi morali odločevalci odgovoriti.