Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ali bodo samski koristili bone

Ali bodo samski koristili bone

V eni temi se neka ženska čudi, zakaj samski ne koristijo bonov. Res ne vem, kaj je tu tako čudno. Jaz jih čisto razumem, saj ni prijetno sam iti na dopust. Sigurno so še drugi razlogi, zakaj ne gredo sami.

Od kje ta fama, da samskim ni lepo iti na dopust?

Velja kvečjemu za tiste samske, ki imajo kakšni verzijo socialnih fobij ali so v depresiji.

To bo še cela kalvarija, ko bodo suhe veje iskali po hribovju…

Nekateri ne bomo, ker čredni nagon na nekatere ne deluje. Prav tako se gibamo izven okvirjev.
Prav tako, ker smo sami ne dopuščamo ravnanja, kako nekateri pari počno med sabo. Delajte kar hočete, toda ne dregaj v nekoga, ki ima načela. Ni lažjega načina ampak je samo eden.

ja, tako je bilo tudi mišljeno, za ljudi s socialno fobijo ali agorafobijo. Drugi samski, ki nimajo teh problemov najbrž lahko hodijo sami na dopust.

No meme najbolj moti, da težko dobiti sobo za enega – z neznanci deliti sobo ali kopalnico mi je neprijetno, če vzameš sobo “za dva” pa se ti vedno zdi, da si preplačal. Pa iti kar sam na dopust, če itak že sam živiš je za malce bolj samozavestne in pustolovske.

No meme najbolj moti, da težko dobiti sobo za enega – z neznanci deliti sobo ali kopalnico mi je neprijetno, če vzameš sobo “za dva” pa se ti vedno zdi, da si preplačal. Pa iti kar sam na dopust, če itak že sam živiš je za malce bolj samozavestne in pustolovske.
[/quote]

Katere vere pa si da ne upaš sama na kosilo in v bazen? Če pomislim je res pustolovščina. Lahko jedilnice ne najdeš in za vogalom umreš od lakote. Za pazit je, res.

Katere vere pa si da ne upaš sama na kosilo in v bazen? Če pomislim je res pustolovščina. Lahko jedilnice ne najdeš in za vogalom umreš od lakote. Za pazit je, res.
[/quote]

Za ljudi s socialno fobijo je to problem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close