Ali bo jutri protest
vsi brez mask, 19.10.2021 ob 13:10
Gremo Policjem pomagat tepst te bedake, kaj ima ćefur za govorit tu v Sloveniji, naj gre tja dol kjer je doma, kjer mu bo všeč in kjer bo živel tko kot si želi !
Ja! Mislim res… Glej samo kake oci majo. Modre!?? Zelene!??? Haloo… Nicvrednezi…
Mi pa lepe rjave.
da, 19.10.2021 ob 11:55
Bo. Tokrat bo pokal iz strani policije. Preverjene informacije
Najavljen protest, nimajo kaj pokat po ljudeh. Pilicija ljudi brani, ne pa napada. Če bodo napadali in provocirali, bodo začele leteti tožbe.
Ne vem pa na čem so tisti v skafandrih, navadnih policajev ne vidiš da bi se tako trčeno obnašali. Če so tujci, kot so nekateri povedali, imamo pa v bistvu državni udar. V demokratični suvereni državi vlada ne sme samovoljno odobriti agresije tujih oboroženih sil nad prebivalstvom.
Upam, da bodo anticepilci dobili svojo porcijo. Zdaj pa ze predolgo izzivajo. To jim je postalo hobi- zuranje, pitje , pohanje trave…pred parlamentom : provociranje, dretje, pljuvanje,metanje kock, piksen, unicevanje fasade, razbijanje sip, avtov . Dosegli ste samo to, da imamo najvec okuzenih, vi bedaki.
no2, 19.10.2021 ob 13:43
Najavljen protest, nimajo kaj pokat po ljudeh. Pilicija ljudi brani, ne pa napada. Če bodo napadali in provocirali, bodo začele leteti tožbe.
Ne vem pa na čem so tisti v skafandrih, navadnih policajev ne vidiš da bi se tako trčeno obnašali. Če so tujci, kot so nekateri povedali, imamo pa v bistvu državni udar. V demokratični suvereni državi vlada ne sme samovoljno odobriti agresije tujih oboroženih sil nad prebivalstvom.
Ma joki in stoki, jaz sem ti povedal kako bo jutri. Ne verjameš? OK, čakaj in glej. Kaj mene brigajo ti tvoji spisi.
Gospodu Vizjaku so tudi podtaknili posnetek o tem kako svetuje o neplačilu davka. Kot da ni dovolj, da so gospodu Janši pred kratkim podtaknili kontinuirana srečanja na jahtah, daljinca v roke, Mauricus, v dnevni sobi… Tokrat se govori, da je to gospodu Vizjaku podtaknila udbomafija.
Nekateri bi pa še vedno izvajali proteste.
Dillara, 19.10.2021 ob 13:49
Upam, da bodo anticepilci dobili svojo porcijo. Zdaj pa ze predolgo izzivajo. To jim je postalo hobi- zuranje, pitje , pohanje trave…pred parlamentom : provociranje, dretje, pljuvanje,metanje kock, piksen, unicevanje fasade, razbijanje sip, avtov . Dosegli ste samo to, da imamo najvec okuzenih, vi bedaki.
Ja, Ljubljana ima največ okuženih. Res izzivajo, bedaki.
Janez529, 19.10.2021 ob 13:13
Ja! Mislim res… Glej samo kake oci majo. Modre!?? Zelene!??? Haloo… Nicvrednezi…
Mi pa lepe rjave.
Hehe, kdo pa bo delal v živilskih in ostalih trgovinah (od skladiščnikov, do šoferjev in tako naprej), proizvodnjah, na gradbiščih, v gostinstvu, če bi vsi šli … A tistih 100.000 diplomirancev na Zavodu? A veš, da bi se vse ustavilo? Ena MONa iz ene druge teme še med tednom ne bi mogla po čevlje in otroško sobo, kaj šele ob nedeljah, hehe.
Aja, Bolgari in Romuni. Pa Turki bodo gradili 3. tir. Ups, pozabila že.
Bo bo, 19.10.2021 ob 22:34
-
Slišal sem da bodo jutri protesti v lj in stevo poziva. Žal pa bodo policaji jutri še bolj ostri, saj jim je Janša obljubil lepe denarce v novembru. Pa lenuhi čaparski varnostniki so tudi dobili krila.
Jutri pojdite v Kranj, pa še tam podrite nekaj kant in naredite štalo nacestah, da še drugi vidijo, kako je to.
Dobro poznam, 19.10.2021 ob 15:58
PA a si ti iz lune padla? Kaksni tujci? Same levičarske provokacije in izmisljotine! Kaj vse se še ne boste izmislili? A ni zadost ljudi nastradalo zaradi okuzb? Hocete se vec? Ceu svet se pocasi postavlja na noge, samo pri nas zdraharji tolcete z glavo u zid!
Res je.Zatiskajo si oči in ušesa in mislijo,da je vse v najlepšem redu.
Podprimo Janšo, 19.10.2021 ob 14:10
Gospodu Vizjaku so tudi podtaknili posnetek o tem kako svetuje o neplačilu davka. Kot da ni dovolj, da so gospodu Janši pred kratkim podtaknili kontinuirana srečanja na jahtah, daljinca v roke, Mauricus, v dnevni sobi… Tokrat se govori, da je to gospodu Vizjaku podtaknila udbomafija.
Nekateri bi pa še vedno izvajali proteste.
Mene je groza SDS je sodelovala z LDS, torej ni res da ne sodelujejo kot trdi KUL.
Forum je zaprt za komentiranje.