Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali bi “tradicionalne vrednote” brez interneta preživele?

Ali bi “tradicionalne vrednote” brez interneta preživele?

ti si pa tako pameten, da je še Katarina od tebe dvignila roke….verjetno te kar špika v glavi od vse te pameti? ne skrbi, ni pamet…. slama stari))[/quote]
Vem ja, obožuješ me luzerček.[/quote]
da ti postaneš obožovan predmet se moraš natreti s soljo…in se podati v čredo krav…krave obožujejo sol))

Vem ja, obožuješ me luzerček.[/quote]
da ti postaneš obožovan predmet se moraš natreti s soljo…in se podati v čredo krav…krave obožujejo sol))[/quote]
Vem ja, obožuješ me luzerček.

Kdaj pa si ti koga zastopil?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kdaj pa si ti koga zastopil?[/quote]

O, a še en primer ustreznega argumentiranja?

Just asking.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Senza, malo so dosadna. Če misliš debatirat, debatiraj, ni pa mi treba iz inata nekaj replicirat.

Aja, medtem naj pa berem, kako delaš to, kar očitaš drugim?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Aja, medtem naj pa berem, kako delaš to, kar očitaš drugim?[/quote]

No, te bom z veseljem pod.jebaval, kot ti mene. Materiala bo dovolj. sama si hotela vojno…

Aja, medtem naj pa berem, kako delaš to, kar očitaš drugim?[/quote]

No, te bom z veseljem pod.jebaval, kot ti mene. Materiala bo dovolj. sama si hotela vojno…[/quote]

Jaz te ne podjebavam, je pa res, da sem firbčna. S tole vojno pa dvomim, da bo kaj, ker bi za to rabil nekoga, ki ga v njej sodeluje. Pa da vidimo… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close