Ali bi “tradicionalne vrednote” brez interneta preživele?
Tradicionalisti se pritožujejo nad napredkom. No, napredek jim/nam daje tudi internet, med drugim. napredek omogoča spletne spoznavne portale, ali tudi agencije, ki se oglašujejo preko interneta. Napredek omogoča, da se na netu nekdo oglašuje kot samski fant s kmetijo. Ali ni internet največji prijatelj resnih zvez. Vprašanje je, kje bi se ta populacija brez interneta sploh spoznala. Živijo drug mimo drugega, edina skupna točka je internet. Kakšni družabni dogodki se tej populaciji zdijo preveč “fensi”, ali pa rečejo “nisem tak tip človeka”. V lokalih in podobno se spoznava pretežno populacija, ki je označena za “neresno”.
V bistvu samo še internet drži pokonci nastajanje tradicionalnih družin.
Internet drži po konci nastajanje in internet je kriv, da razpadejo. Človek sam sploh nima več nobenega vpliva. 🙂
Seveda je važno. Saj niso bile utemeljene na internetu, da bi bile zaradi interneta ogrožene. Če interneta več ne bi bilo.
Prav tako pa je med modernimi netradicionalisti internet še bolj popularen, kjer si iščejo razne seksfrende.
Internet le omogoča dodatno možnost in ne vem, zakaj je človek ne bi izkoristil.
Bom bolj nazoren, ker vidim, da nočeš razumet. “Neresna populacija” se druži in spoznava recimo zvečer zunaj po lokalih. Resna pa ne, ker jim je to “brezveze”. Resni populaciji bolj kot ne ostane samo internet, pa še to se ženske zmrdujejo na ponudbo s portalov…
Za resno populacijo ni internet dodatna možnost, ampak edina. Od tod izpeljanka, da internet edini še drži tardicionalizem na površuje.
Pojma nimaš. Ravno v reali sem spoznal večino žensk.
Smo pa včasih veliko hodili po gasilskih veselicah, diskotih…..Še sam sem imel opremo, s katero sem predvajal glasbo po gasilskih domovih, lokalih…
Zato bi spoznavanje brez interneta bolj bilo problematično za današnjo mladino, ker so veselice izumrle.
Komunicirati pa znajo samo preko FB. 🙂
Kolikor jaz opazujem mladino, se zelo malo spoznavajo preko interneta.
Spoznavajo se v reali, internet je samo sredstvo za spremljevalne dejavnosti
kot so deljenje slikc, pa komentiranje, pa poročanje o dogodkih…
Internet za spoznavanje še vedno uporabljajo bolj tisti, ki v reali nimajo
uspeha….ne bi rekla obupanci, ampak mogoče bolj nedružabni ljudje….ali
pa taki, ki res nimajo časa…
Forum je zaprt za komentiranje.