Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Ali bi sprejele

Ali bi sprejele

lep pozdrav!
Ali bi sprejele službo z delovnim časom med tednom od 6-13, vsak peti teden popoldne od 14-21, ob sobotah od 7-12, nedelje praznike prosto.plača 600-650€ na mesec. (pekarska dejavnost)?

hvala

Koga to sprašuješ, peke, ali vse?

Jaz osebno bi.

Odvisno od življenjske situacije, a ne. In kakšna je tvoja situacija?

Ja bi sprejela. Če že drugega ne, vsaj kruha ne bi bila lačna. Pomisli na jutrišnjo podražitev. Grrrrr

Mene pa punce kar zvija resno. Praktično boš vsak dan delala po 7 ur le ob sobotah 6, nedelje frej okej in tiste praznike. frej boš le en dan na teden In za vse to boš dobila le 600 evrov.

Zdaj pa mi prosim povejte so res tako male plače v SLoveniji, kajti ti v pekarstvu ne boš počivala, predvidevam, da boš ornk migala.

Kakšne imajo plače trgovke, delavke po proizvodnjah? Kar ne morem verjeti.

V trgovini je urnik lahko zelo podoben, plača pa ni nujno da je takšna, lahko je tudi manjša.

O madona in trgovke ja delajo petek in svetek.

Če bi bila brezposelna, bi jo. In iskala bi boljšo.

sedaj delam v gostinstvu (menza), za isti denar sem po osem do devet ur v službi, domov pridem ob 17h, sem pa sobote, nedelje in praznike prosta.

če sprejmem novo službo bom malo čez 13h že doma in imam celo popoldne za otroka.

Če je to neto plača, se mi zdi ponudba v redu. Pomisli, da imaš možnost začeti delati že ob šestih in si ob enih že frej. Če imaš otroke in ti jih lahko kdo dostavi v vrtec zjutraj, si lahko popoldne zelo veliko z njimi, kar je za tiste , ki prihajajo domov iz službe ob 17-18 ih zelo pomembno. Tako, da je tudi to ena prednost.

jaz bi

Na tvojem mestu bi sprejela (če seveda del. drži kot pribit). Ker to, da imaš potem celo popoldne za otroke meni velikooo pomeni.

ali imaš varstvo za popoldan in soboto?
čE IMAŠ, POTEM GO FOR IT.

Jaz bi, vsekakor. Večinoma boš ob dveh že doma, to bi pri meni odtehtalo vse ostalo.

Vzami, obenem pa išči boljšo!

Mislim, da je nasvet vzemi in išči boljšo povsem na mestu. To, da si ob 13 doma ok, ali ob 14, je pa kar veliko vredno.

Kolegica dela pri najboljšem sosedu. Dela en teden od 6 do 15, popoldan od 13 do 21, vsako soboto in vsako drugo nedeljo.Delavnik je uradno sicer krajši, vendar takrat mora priti in ne prej zaklučiti. “Višek ur” ne more koristiti niti ni plačan (kot da ga ni). 15 let delavne dobe in dobi 510 eur/mesec plače.
LP A.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close