Ali bi šli na dopust v katero izmed afriških držav?
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Potovanja.Over.Net › Kam in kako na počitnice › Ali bi šli na dopust v katero izmed afriških držav?
Čez en mesec grem v Egipt 🙂
Kaj pa je blo tolk posebnega tam? Razen polno povsod nigerjev, slabe hrane in neznosne vrocine? Nič. Vidiš zagonila si 2000 za nič. Čisti popolni nič….
Čez en mesec grem v Egipt 🙂
Koga briga kam greš ti. Pejt v pm na dopust zarad mene, luzer.
Ne!
Kaj pa je blo tolk posebnega tam? Razen polno povsod nigerjev, slabe hrane in neznosne vrocine? Nič. Vidiš zagonila si 2000 za nič. Čisti popolni nič….
[/quote]
To je izredno zanimiva dežela, ogromno je za videt, doživet.
Hvala. Je to 10 dnevno potovanje?
V Južnoafriško republiko in na Mauritius.
Takoj bi šla v Tunizijo,Egipt,Maroko,Tenerife 🙂
Bi še šla.
Sem pa že bila: Etiopija, Egipt, Sudan, Tunizija, Maroko, Mali, Mavretanija, Zahodna Sahara, Senegal, Gana, B. Faso. Nikoli z agencijo.
Krasno.
Bonica, a veš mene pa to v resnici nič ne zanima.
[/quote]
Saj večine ne. Na srečo. 🙂
Saj večine ne. Na srečo. 🙂
[/quote]
A veš, kamorkoli grem je isto, potem je pa vseeno, če sem doma za računalnikom v dnevni sobi na dopustu.
A veš, kamorkoli grem je isto, potem je pa vseeno, če sem doma za računalnikom v dnevni sobi na dopustu.
[/quote]
Se strinjam.
Tuniziji, Maroku, na Zanzibarju, v Tanzaniji in na Sejselih pa mi ni vec za iti. Povsod me kaj moti npr: varnost, higena, mentaliteta, pescene muhe, komarji, bolezni pa se kaj bi se naslo. Dovolj Afrike kar se mene tice.
seveda, sem že bila in bi še šla … marsikam.
Bi še šla, z veseljem
[img]http://78.media.tumblr.com/3ff3bf74dc4f74c54981f47ee0a326be/tumblr_neeuc8jhV21qfyt7wo3_500.gif[/img]
Konec oktobra greva z možem v lastni režiji v Maroko za en teden….
Zdaj mi pa ni nic vec jasno. Na dopust se odpravljate tja, od koder bezi na miljone beguncev, kjer divja vojna?? A se vi mal norca delate? Saj odhajate v gotovo smrt, ne no to delat.
Že bil in verjetno bi šel spet.
Da.
Ja, z veseljem bi šla, baje je čudovita.
Še mnogokrat, koliko bodo finance dopustile.
Forum je zaprt za komentiranje.