Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ali barvanje uničuje lase

Ali barvanje uničuje lase

Opažam, da se mi pojavljajo sivi lasje. Jasno, da ne bi rada imela sivih, ampak barvanja me je pa tudi strah.
Vidim, da imajo nekatere sicer lepe lase, ampak druge, sploh tiste s prameni pa obupno suhe, kot slama in izgledajo lepo le ko pridejo direktno od frizerja.
Kašne so vaše izkušnje, ali barvanje zelo uniči lase.

Poskusi s kano.

Odvisno do barve in katee sestavine vsebuje. nekate so za lase prav koristne. tiste z peroksidom pa ravno nasprotno.

Ne bi sama pacala z barvanjem, nimam pa pojma, kaj naj zahtevam od frizerke oz. kam naj grem, da ne bom imela na glavi namesto las slame.
Saj razumete, danes bi vsi prodali vse, po toči zvoniti je pa prepozno….moje prijateljice pa imajo take štrene, da me je resnično strah.
Sploh pa bi rada obdržala svojo bolj svetlo rjavo barvo. Ali obstoja tudi kana v različnih barva? Obarva vse lase enako močno ali pusti tvoje naravne pramene svetlejše? Pa kako hitro se spere oz. na koliko časa se je potrebno barvati, ker mi ni gršega, kot narastek.
Sivih las nimam dosti oz. si jih kar populim, tako, da kakšnega močnega prekrivanja verjetno ne rabim.

Zdaj v tem času in ob poplavi odličnih sredstev za barvanje las in tolikih frit+zerjev ti garantiram, da barvanje ni nič škodljivo, izbrati moraš le pravega mojstra ki uporablja res kvaliteto, ne neke blanže iz Ilirije kot so to delali pred leti! mene barvajo že 10 let, svetlo, vmes so še prameni, videz je tak, da kot bi bili moji lasje, barva in tako lepo se svetijo, res le pravega frizerja dobi in seveda pravi frizerji z dobrimi materiali niso poceni, kvaliteta stane!

vsako barvanje uničuje lase (slišala sem, da bodo današnje generacije punc, ki uporabljajo agresivne barve v starih letih plešaste), pa ne samo to … barve so tudi strup, ki pride skozi kožo lasišča v kri …
pa še vedno se barvam … .-(

Barvam se že vrsto let, vendar vedno pri moji dobri frizerki, ki veliko da na kvalitetne frizerske izdelke in pravilno nego las. Do danes še nisem imela nobenih problemov ne z izpadanjem las ne z izsušitvijo lasišča. Doma se sama nisem še nikoli pobarvala, saj vem, da vsako delo zahteva svojega mojstra. Dobro delo in material človek rad plača. Je pa res, da se najbrž na stara leta lasje sami po sebi zredčijo, kljub vsem najboljšim preparatom:-)

tiste ki imajo pramena so svetleni (blanch),vsaj v večini primirov,kar ni isto kot barva,zato so tudi bolj suhi.ne boj se barvanja,samo prepogosto se ne,če imaš pa daljše lase,pa barvaj samo narastek na 4 tedne pa bo.samo pravo barvo si izberi,da ti bo pokrila sive lase-ne presvetlo.

Pozdravljena Neznalka!

Z mnogimi,ki so vam pred mano odgovorili se zelo strinjam,poiščite frizerja,ki je dobro podkovan z teorijo in prakso v barvanju.Danes obstajajo zelo kvalitetni prelivi in se najprej probajte pobarvat s prelivom,seveda pri FRIZERJU-KI.Ne uporabljajte tako imenovanih prelivov iz trgovine(to so prave BARVE).Odsvetujem vam tudi kano,iz iskušenj vam povem,da po kani radi ispadajo lasje,ker preveč obtežijo las.

želim vam lepo barvo.

lep pozdrav

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close