Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ali barvanje na blond škoduje lasem?

Ali barvanje na blond škoduje lasem?

Meseca aprila sem si z barvo Wella Decore pobarvala pramene. Moja naravna barva las je temno rjava. Ker sem imela že nekaj let nazaj zaradi barvanja las na blond težave z izpadanjem las, sem se bala, da se bo kaj takega zgodilo tudi tokrat. Vse je bilo v redu do julija, ko sem opazila, da mi lasje izpadajo nekoliko bolj kot so mi prej. Takrat sem imela tudi lase dolge do pasu, pa tudi konice sem imela precej uničene.
Avgusta sem si z enako barvo ponovno pobarvala pramene, ker sem hotela priti do blond barve. Zaradi ponovnega barvanja las mi lasje sicer niso močneje izpadali, mi pa še vedno izpadajo tako kot so mi pred ponovnim barvanjem na blond.
Pred dvema tednoma sem šla k frizerki, ki mi je postrigla lase do sredine hrbta.
Odločila sem se, da bi rada imela svetlo blontne lase in me zanima, če si bom zaradi tega lase še bolj uničila, kajti imam precej suhe lase.
Kaj pravite vi? Bi bilo dobro, če bi mi frizerka pobarvala lase na svetlo blond? Je možno, da bi mi lasje še bolj izpadali in bi na koncu ostala celo brez las?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close