Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ali b-komplex redi?

ali b-komplex redi?

Živjo!

Čisto žensko vprašanje za na žensko stran tega foruma:
ker imam nohte popolnoma uničene od ne vem vsega mogočega (pomanjkanje vitaminov, premalo mazanja z ustreznimi kremami ali olji itd.), mi je vsega dovolj.
Pa mi je zadnjič prijateljica rekla, naj poskusim s tabletami B-komplex, češ da so njej po mesecu dni ful pomagale.

Ena druga prijateljica pa trdi, da se je po tem ful zredila, češ da B-vitamin povzroča voljčjo lakoto.

Imate o tem kaj izkušenj?

Res namreč ne vem več, kaj naj še počnem z nohti, da bi “ozdraveli”!

Pozdravček, vesna

ja, naj bi večal apetit, ampak je to pomoje čist odvisno od ljudi.

Kolk pa tega pojete? Jaz eno kapsulo na dan, (priporocani sta2), pa nisem opazla nobenih “negativnih stranskih ucinkov”.

Glede lakote… za zajtrk si pripravim proteinski napitek (z mlekom), pa pol do kosila lakote sploh ne cutim. Vseeno pa vmes pojem en jogurt da me pri kosilu ne zamika 2na porcija.

no, no…
Vitamini ne morejo rediti, prvič slišim, da bi b-komplex zviševal apetit. Morda ga res, toda meni se ne zdi, je pa res, da jemljem kapsule pred spanjem.

meni ful pomagajo tablete BIOTIN, ki so prav za nohte, dobijo se tudi v dm-ju, sanalaborju… Poleg teh tablet pa že mesec dni jem še kapsule Nutrival, ki so isto kot b kompleks, le da vzameš samo eno na dan. Moji nohtki rastejo sedaj hitreje, niso več mehki in sem res ponosna nanje (in nase, saj sem jih po 20 letih nehala gristi!!! dokončno!!!)
o lakoti pa ne bi vedela, itak jih moraš (kapsule) vzeti pred jedjo, tko da sem itak lačna takrat)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close