Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali 50 in 60+ pojeste veliko sladkarij?

Ali 50 in 60+ pojeste veliko sladkarij?

Točno! 10 kart za plavanje ali 10 kart za fitnes ali 10 ur za osebnega trenerja bi bilo lepo darilo.

A najlažje je kupiti klišejske bomboniere.

Odgovor na objavo uporabnika
Telovadba, 24.07.2025 ob 13:50

vježbaj, 23.07.2025 ob 14:29

Vježba pička ti materina! Pa ne boš imelo težav s cukrom!

Da bi pa kdo kupil karto za fitnes, najem osebnega trenerja, masažo in podobno, to pa ne!

Ma pejd nekam… Sem se včlanil v fitnes kakšno leto nazaj, nobene spremembe, nič, od nič…… kot zgleda bom moral

it osebno pogledat kva je zdej to

Pa Saj lahk telovadiš doma.na Jutubu vaj kolikor ti srce poželi.Sam voljo in vztrajnost je treba  imet!

Vsak dan tablico čokolade (ker samo kakšen košček vsak dan pač ne gre), vsak teden tortico ali dve, sladoled je tudi vsak dan na jedilniku, piškoti skoraj vsak dan in še kakšen bonbon sem ter  tja. Holesterol je normalen, sladkor prav tako, teža normalna. Je pa res, da se gibljem in tudi poskrbim, da je ostala hrana zdrava – torej nobenega cvrtja ali vnaprej pripravljene kupljene hrane, kuham vsak dan iz svežih sestavin in brez pretiravanja s količinami.

podlesna vetrnica, 23.07.2025 ob 14:25

Pojem preveč sladkarij. Skušam pa se obvladati, ker vem, da ni prav in ni zdravo. Za rojstni dan vsem izrecno povem, naj mi ne nosijo bombonjer, čokolad, itd., ker potem jem. Če ni, lahko zdržim brez.

Zadnja leta za praznovanja ne pečem več peciv, običajno je samo na koncu torta ali pa tiramisu.

Najbolj se bojim sladkorne. Potem pa ni več heca.

sladke stvari so zadnja stvar,ki ti bo pridelala sladkorno-stres in nasploh nezdrava prehrana so bolj nevarne.In seveda družinska anamneza

Imam sladkorno tipa 2,pa lahko verjameš,da sladko mi sploh ne dvigne sladkorja.Dvignejo mi ga pa izdelki iz bele moke

jaz ne, 23.07.2025 ob 11:10

V teh letih so težave s težo, holesterolom itd., a na druženja vsi nosijo neka peciva, za rojstne dneve kupujejo starejšim bomboniere itd. Zakaj?

Ne, že par let mi ni čisto nič do njih. Na lepem mi ne paše okus. Včasih pa kilo napolitank… Na vdih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close