Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Alhambra v Granadi

Alhambra v Granadi

cez teden dni bom v Granadi in me zanima kako je s kartami za ogled Alhambre:
kaj je res taksna guzva za karte ze ob 08:30 zjutraj?
Kaj pridobim, ce preko neta naredim rezervacijo, saj moram potem se vseeno v vrsti cakat s stevilko v roki?

Ja, letos je Alhambra zelo obiskana. Na splošno je letos v Španiji več turistov – že aprila?!
Jaz sem bila lani pozimi v Granadi in sem počakala samo pol ure za vstop, saj lahko greš noter na pol ure, da ni takšne gužve in navalov. Na zadnjem obisku Španije sem pa prvič slišala, da moraš rezervirati karte, ker je možno, da drugače ne moreš priti noter, ker je toliko turistov. Ampak to je bilo okrog velikonočnih praznikov. Mogoče je zdaj bolje.. Vseeno raje rezerviraj karte kot pa da bi čakala par dni samo za obisk Alhambre.
Lp

sem rezerviral online za ob 18 uri.
Dobil sem stevilko rezervacije in sedaj?
Kolko casa moram biti prej pred blagajno ali kje ze?
Ker, ce je dolga vrsta lahko zamudim uro in me ne spustijo not.

Čao,

ja z Alhambro je pač tko, vedno gužva. Ampak ni panike, jst sm bla tm 4 leta nazaj, julija v največji gužvi, stvar je pa taka, da smo se že ob 7-ih postavl v vrsto, takrat še ni take vročine pa počakal, bli pa smo med prvimi na vrsti.

Viva Espana

ni blema, sem ze nazaj.
sploh ni panike, malo je nejasno napisano na njihovem HP.Sem srecal nekaj ljudi, ki jim tud ni bilo cisto jasno kako in kaj…V bistvu je Alhambra sestavljena iz 3 delom in SAMO za en del velja vstop ob doloceni uri.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close