Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika alga chlorella

alga chlorella

Lep pozdrav!

Pravijo da so alge zdrave in da imajo vec vitaminov in mineralov kot katerokoli drugo zivilo.

Jaz pa imam z njimi rahel problem… Ker nisem zelela alg v tableti, sem kupila prah. Prvi teden sem si po eno cajno zlicko mesala v liter in pol vode in pila cez cel dan. Po enem tednu sem naredila premor (recimo da sem se prenapila tega okusa) in si cez kaksen mesec naredila manjso kolicino. Spila sem pol kozarca pred kosilom. Po kosilu sem zacutila slabost in kasneje v dnevu 6x (!!!) bruhala. Nisem si mislila da bi bilo to zaradi chlorelle. Po parih tednih si spet pripravim kozarec s cisto majhno koncentracijo. In prvi obrok sem spet zbruhala. Zdej sem ze zacela sklepati da mora imeti chlorella kaj pri tem, ceprav tisti dan nisem skoraj nic jedla in sem si mislila da mi je slabo ker imam prazen zelodec. Minilo je par mesecev in spet probam s chlorello. Zakaj? Ker je polna vitaminov in mineralov, prihaja pa obdobje prehladov. Par uric po kosilu zamesam 1/4 cajne zlicke v 2dcl jabolcnega soka in naredim le par pozirkov. Uro zatem sem jedla vecerjo in jo kasneje zbruhala.

Prodajalka z bio prehrano ipd. mi je rekla da je tudi ze bruhala po chlorelli in da je to zato, ker pomaga izlocati toksine in da se jih ocitno toliko nabere, da grejo ven kar z bruhanjem.

Prosim svetujte v cem je problem. Imam prevec toksinov v telesu ali sem preprosto alergicna na chlorello (ceprav sem se prvi teden ko sem jo pila pocutila odlicno).

Hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close