Najdi forum

ALFI

Jaz zase vem kdo me je vzgojil,tebe pa ni nobeden,rezultati so pa jasni.ŽŽ_ŠŠ alergik!

žžžžžžžžžžžšššššššššš
alergik…… ????

drugič boš bolj zadel če boš napisal ALF alergik………

a je bil dobr pasulj s klobaso……..

No,no sedaj si se pa čisto zmedel ubožec.Alergičen si ti in to na ŠŠ in žž.A si pozabil,skleroza saj razumem,pa prepih,to škoduje tebi očitno.

sej dobr alf…….
če se ne motm ti je nekdo že enkrat napisal, da če maš težave s pregledom postov si jih sprintaj in zloži po času, lahko tud (celo) prebereš kwa je kdo napisal……

ampak ker vem da si bolj sumljive pameti, samo zate še enkrat…….
čžš me ne mot tko, kot pa tvoji butasti posti……

sej pravm, manj telenovel pa kaj bolj življenjskega si oglej…..

Oh ti si zmeden že od rojstva,spuščaš se na raven otroške pameti.Žal nisi tako pameten kot misliš.”Glup si ko toćak”Sebe poglej in malo se zamisli nad svojo teško dojemljivo depresijo in…sklerozo.

…….teŽko dojemljivo depresijo……………

alfi alfi……….tup tup…..
za domačo nalogo napiši 10 stavkov v katerih pravilno uporabiš pridevnik težko……..!!!!!!!
pa ne plonkat……..pospravi vse lady, cosmopolitane in nedelce v predal !

Ej nekam si zabij te strešice in potem kwakej.A si se mal razjezil raztrešenček.Ti bi bil dober za prfoxa v šoli klovnov,pa me mal skrbi,da bi službo izgubil.Sebe poglej kake odgovore pišeš ljudem.Za znoret,take brez bistva in vsebine,brez koristi,res si nekoristen,to je dejstvo alergik na Š&Ž.

Še nekaj čisto resno,potem pa te imam res dovolj.Vsak ima pravico,da napiše kar hoče in replicira komur hoče.Moj namen pa je,da se ne spuščam na tvojo raven nezrelega komuniciranja,a ti si izjema,ker si bil zelo nesramen in žaljiv do marsikoga in tudi do mene.Piši in razmišljaj o meni in o drugih karkoli želiš,provociraj ter žali koga drugega.Vedi,da s tem ne boš postal nikakršen skriti junak,le v svoji notranjosti boš čutil eno pohlepno zadovoljstvo,na zunaj pa izpadaš vse prej kot pameten.Na tvoje poste ne bom več odgovarjal že tako sem svoj nadimek umazal s prerekanjem s teboj in spuščanje na tvojo zelo nisko raven osnovnošolskega dopisovanja.ALF

pokaž mi enga tacga……k se teb zdi neumn……

ni ti tole podobn………
preveč bistroumno…….

kdo se heca…….?

alfiiiiiiiiiiiiiii

jezen…… ?
a se kujaš…….

spet se nism mogu prej zadržat pr enem tvojmu postu……

No……

Evo mene,sori ker si čakal.Jaz mislim,da malo šale in nestrinjanj mora biti,ne maram pa provokacij in žaljivk,pa svoje povem brez dlake na jeziku.Delam pa tudi kake slovnične napake,nisem vedel,da te toliko motijo.

Mene pa mot, če kdo ne dela presledka za ločili.

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

ja, ful je zopr brat…….

ajaajaj in to samo pri meni.Saj tudi ti pišeš kwa in podobno.Pa mi ne gre to nič na živce.

Tikrreččetekejmot.Namnčzameru.

sej me ne motjo……..
sem te sam opozoril……..
drgač tud jest ne pišem glih v kakšni hudi slovenščini…….
ful ven skačejo kakšne une tvoje k sem ti jih skoz naprej metal, glede na ta da drgač pišeš vse poste v knjižnem jeziku……

Se opravičujem in te sprašujem zakaj te motijo samo moje napake,svoje pa ne vidiš?

klele si se mal zajebou pa si pozabu nick zamenat…….

Svojih!

OK bom malo bolj gledal na slovnico.Kaj pa ti?Velja,da se v temah ne žaliva več in ne stresava traparij?

lol

jest nkol nism žalu……. (no saj začeu nism)……
kakšno traparijo pa tud luhk streseva…….vvaj v zabavo drugim

Že že šale,fore že ampak ne pretiravajva,ker se nama drugi režijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close