Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style alessandro dell’aqua

alessandro dell’aqua

ne vem ce sem prav napisala…pred dvemi leti sem ga dobila za darilo in se mi je hudo hudo dopadel…zato sem ga sparala in ga imela do nedavnega…in vceraj se odpravim po nakupih,da bi si ga spet privoscila…a kamor koli sem sla, so mi rekli,da so ga dali iz prodaje?

Torej vprasam vas, ki ste mi ze pomagale z nasveti…kje bi ga lahko dobila, predvsem me zanima pri nas, saj sem na tujih spletih malce skepticna 🙁

hvala in lp

Jaz sem zadnjic kupovala darilo v Plazi in sem stestirala enega novega od alessandra del aqua, pise z roza barvo, sem ga pred kratkim opazila v neki reviji….A ves da nisem sploh pogledala, ce imajo se kaksnega…..kateri tocno te pa zanima??

Drugace pa poglej v maksimarketu, v ypsilonu ne verjamem da ga imajo, mogoce bi ga imela drogerija na miklosicevi pri garazni hisi (ne vem kako se tocno imenuje)……v limoniju in mullerju si verjetno ze bila…? Kaj pa douglas? Tam bi se mogoce lahko kaj skrivalo……

Skratka, povej kateri tocno te zanima pa kje si ze bila, bom v trgovinah kjer nisi sprasevala pogledala jaz (bom sigurno v teh praznicnih dneh tam).

Lp!

http://www.profumi.com/manufacturer.php~idx~~~143~~Alessandro+Dell’Acqua~.html

ta v crni skatli…mi je noro dober..pa bi ga spet mela…

ck summer 2005 ni vec dosegljiv nikjer tko da upam,da pa tegale le dobim 🙂

Bom danes pogledala v plazi, ce imajo tega, drugace pa se okoli, ko bom v centru. Drugace pa, ce res ne bo slo drugace, ti bom sporocila ko bom jaz narocevala po netu, pa ce bos zelela, se lahko zmeniva da narocim se zate……

Lp!

no v skrajni sili bi ti bla hvalezna tud za to varjanto…ce bos narocala zase, bi se zame…to bi ti bla pa tud ful hvalezna 🙂

Dobiš v 7-10 dneh po pošti

To je tudi moj najljubši parfum že odkar so ga dali na trg. Sama ga kupujem v Italiji in sicer vedno po Novem Letu, ko so ponavadi v parfumerijah kar precejšnji popusti, lani sem ga dobila za 36 eur 50 ml – izredno ugodno.
Pred kratkim sem ga videla tudi v Mercatorjevi parfumeriji Beautique. Tisti z roza embalažo pa se imenuje Alessandro dell’Acqua Rose in je čisto nekaj drugega kot tisti v črni embalaži, popolnoma drugačen vonj.
Poglej v Beautique, ker to, da bi ga vzeli iz prodaje ne verjamem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close