Najdi forum

alergija?

Pozdravljeni,

uporabljam Vichy kremo za suho kožo (nutrilogie 1), ravno tako čistilno mleko in tonik. Izdelke uporabljam že 1 leto in sem bila do sedaj zelo zadovoljna.
Zdaj pa se mi je začelo dogajati, da zvečer ko si odstranim ličila z mlekom in tonikom imam razdraženo kožo na obrazu, rdeče flekce, ki čez kakšno uro izginjeo. Ravno tako zjutraj ko se namažem z kremo imam rdeče flekce na določenih delih, ki čez nekaj časa izginejo.

Ali je možno, da mi ta kozmetika ne bi odgovarjala več? Naj še povem, da sem 3 mesece nazaj rodila. Je možno, da bi bili krivi hormoni?

Hvala za vaš odgovor!

Pozdravljena!

Verjetno so vzrok reakcije hormonske spremembe.

Je možno, da je vaša koža postala suha in izsušena? Kako se koža odziva, ko si obraz umijete z vodo?

Mogoče nastane rdečica zato, ker je koža suha.

Lp Nada

kože niti nimam preveč suhe, bi rekla, da je normalna, ki se nagiba k suhi.

Je pa res, da sem 14 dni nazaj šla na teset za razne alergijer in ugotovili so, da sem elergična na določeno hrano. Zdaj ko se le-te izogibam je stanje veliko boljše, tako, da sklepam, da je bilo mogoče krivo to. Zdaj tudi še vedno uporabljam isto kozmetiko. Bomo videli kaj bo.

Hvala za vaš odgovor.

Mi lahko predlagate kakšen tekoči puder bi bi v redu za mojo kožo, polt imam zelo, zelo svetlo?

Pozdravljena!

Svetujem vam IsaDorin vlažilni puder Velvet Touch. IsaDorini proizvodi so protialergenski, neodišavljeni, zato ne povzročajo alergij.

Lp Nada

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close