Najdi forum

alergija

Včeraj bila pri frizerju. So mi barvali obrvi. Danes sem se zbudila z zabuhlimi očmi, predel obrvi imam zatečen in vijoličast. alergija! Peče, srbi, vidni drobni mozoljčki, verjetno v njih voda. Grozljivo. To se mi je pred enim letom že zgodilo – od barve za trepalnice. Drugače se barvam sama, in sicer z barvo za lase (pustim gor 1 min in sperem s šamponom). A poznate kak podoben primer in kaj je v teh barvah, na kar bi lahko bila alergična. Drugače kakršnekoli druge barve in kemikalije ipd. dobro prenašam. A je kako domače zdravilo?
lp

Pozdravljena!

Razlogov za alergijo je veliko. Žal nisem strokovnjak, da bi ugotovila kaj vpliva na alergijo.

Ali vas vedno barvajo z isto barvo za obrvi v frizerskem salonu? Lahko, da ste občutljiva na sestavino, ki jo vsebuje barva za obrvi.

Bodite pozorna nato, s katero barvo vam barvajo obrvi. Posvetujte se tudi z frizerjem….Naj vam frizer pokaže barvo, primerjajte sestavine med proizvodi.

Žal vam več ne morem pomagati. Kot sem že napisala nisem strokovnjak na tem področju.

Lp Nada

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close