Alergija??
Zadnje case sem opravljale hitri test iz zrela, nazalni ne.
Danes mi nazalni n hoteli vzet, ampak iz nosu.
Takoj me je v nosu in ocesu pricelo mocno peci in mal kasneje mi je nos zatekel ter je zelo suh, neprehoden kot tik pred testiranjem. Ustnica so tudi malo bolj zatecena.
Vem da vse spremljate po tv in nasploh a je to alergija, je treba se it kam pokazat, kje zabelezit?
Delam inhalacije za nos, ker ne pridem do zraka.
V nosu in ocesu me precej pece?
Ima kdo podobno, kako ste uredili glede testiranja??
Nasvet- pojdi se cepit, odpade
Podobno sem imela pred leti neko alergijo na zdravilo in sem se sla samo pokazat dezurnemu v bolnico. Pa je rekel da sem prisla pravocasno, saj sem atopik( v osnovi atopicni dermatitis) in mi je dal injekcijo ter tbl Telfast. Pa tam sem bila se en lep cas na opazovanju.
Šnelca_783, 09.02.2022 ob 16:43
Zadnje case sem opravljale hitri test iz zrela, nazalni ne.
Danes mi nazalni n hoteli vzet, ampak iz nosu.
Takoj me je v nosu in ocesu pricelo mocno peci in mal kasneje mi je nos zatekel ter je zelo suh, neprehoden kot tik pred testiranjem. Ustnica so tudi malo bolj zatecena.
Vem da vse spremljate po tv in nasploh a je to alergija, je treba se it kam pokazat, kje zabelezit?
Delam inhalacije za nos, ker ne pridem do zraka.
V nosu in ocesu me precej pece?
Ima kdo podobno, kako ste uredili glede testiranja??
Nasvet- pojdi se cepit, odpade
Podobno sem imela pred leti neko alergijo na zdravilo in sem se sla samo pokazat dezurnemu v bolnico. Pa je rekel da sem prisla pravocasno, saj sem atopik( v osnovi atopicni dermatitis) in mi je dal injekcijo ter tbl Telfast. Pa tam sem bila se en lep cas na opazovanju.
PRavis da si atopik.
Vcasih men tudi izbruhnejo take srbece pike koprivnica.
Kr brez veze
Ali pa se popraskam in skocijo pike na povrsje. A je to lohka to kar mas ti..
Ni pa suho.
A je lohka od zivcev odmraza.
Nos si pa z vatko zadelaj da ne gre luft not. Men pomaga ko boli ali pa ko me moti mrzu luft v nosnici
Lpoi, 09.02.2022 ob 16:46
PRavis da si atopik.
Vcasih men tudi izbruhnejo take srbece pike koprivnica.
Kr brez veze
Ali pa se popraskam in skocijo pike na povrsje. A je to lohka to kar mas ti..
Ni pa suho.
A je lohka od zivcev odmraza.
Nos si pa z vatko zadelaj da ne gre luft not. Men pomaga ko boli ali pa ko me moti mrzu luft v nosnici
Ni od mraza. Sla sem se testirat in potem po opravkih kjer pac rabis pct. Ko sem sla na wc sem videla v ogledalu zateceno, rdece in bolece na dotik.
Ko mi je pa vzel bris me je peklo v nosnici in ocesu kot vrag.
Tiste palcke za zrelo so drugacne od teh za nos.
Ena gospa za mano je pa tudi rekla da jo je zapeklo. Njej so se solze ulile in razpackale namazane oci in trpalnice.
Forum je zaprt za komentiranje.