Alenny
Ta film si poglej, boš lahko uro in pol drkal.
Lepo se zabavaj.
Film je vreden ogleda.
Čisto ste zašli iz teme.
Film je sicer dober, ampak upam, ds je več fantazije, kot pa je bilo res.
Glede Alenny, nekaj njenih odgovorov v temah se mi zdi čisto v redu in na nivoju izobražene in razgledane ženske. Tudi jaz mislim, da je Alenny psihično zelo močna in samozavestna ženska, ki pa občasno deluje tudi samovšečno.
Jaz takole, da ima blond lase, nesimetrično ostrižena, pobrita ob strani, par pirsov in srebrnih uhanov v ušesih, pirs v nosku, rdeče našminkana usta, okrog vratu par srebrnih verižic z obeski, belo svileno srajco skozi katero se rahlo vidijo bradavičke, navsakem zapestju par srebrnih zapestnic, na vseh prstih na rokah eden ali več srebrnih prstanov, dolge rdeče nohte, črne svetleče 7/8 pajkice, spodaj tanke temno rjave najlonaste nogavice, ki so okrog gležnja in pri prstkih rahlo nagubani, črne lakaste čevlje z visoko petko. V rokah drži usnjen bič in me ukazovalno gleda.
To je moja virtualna predstava o Alenny.
Jaz takole, da ima blond lase, nesimetrično ostrižena, pobrita ob strani, par pirsov in srebrnih uhanov v ušesih, pirs v nosku, rdeče našminkana usta, okrog vratu par srebrnih verižic z obeski, belo svileno srajco skozi katero se rahlo vidijo bradavičke, navsakem zapestju par srebrnih zapestnic, na vseh prstih na rokah eden ali več srebrnih prstanov, dolge rdeče nohte, črne svetleče 7/8 pajkice, spodaj tanke temno rjave najlonaste nogavice, ki so okrog gležnja in pri prstkih rahlo nagubani, črne lakaste čevlje z visoko petko. V rokah drži usnjen bič in me ukazovalno gleda.
To je moja virtualna predstava o Alenny.
[/quote]
Vidiš, ko nočeš tablet spit, pa te je treba z bičem prisilt…
Je tema o Alenny čist zamrla.
Par dni nazaj sem eno tako videl, naspidirana u nulo. Parkirala je pred eno trgovino in sem jo slučajno opazil. Ful visoke petke, najlonke, svetleče pajkice in bež bunda. Sem šel kar nazaj v trgovino in sem za njo hodil in jo občudoval. Neverjetno kako je bila samozavestna. Pa kako elegantno je hodila v tistih res visokih petkah. Tako žensko pa res malokrat srečaš. Uf, kar moram it spet.
Forum je zaprt za komentiranje.