Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Alenny

Alenny

Pametna je, nič ne provocira. Po drugi strani se ji pa dobro zdi, da se z njo ubadate. Sicer pa, kaj pa naj napiše?
[/quote]Ne upa več privocirat.
Je sesekljana kot čebula.

Lahko bi malo napisala kako je oblečena danes.
Včasih sem komaj čakal, da so tri, štiri punce napisale kako so oblečene. Škoda, da je tema zamrla.

Ker se jaz ne obremenjujem z vami, ni nobene potrebe, da se vi obremenjujete z mano.
Vem, da z odgovorom niste zadovoljni, ampak tako pač je.

Nimaš na kaj drkatt?
[/quote]

Beri njene stare poste, imaš za eno uro branja. Glej na yt tisto vašo idolko in njene kolegice, pa boš lahko cel dan drkal.

Ta film si poglej, boš lahko uro in pol drkal.

https://youtu.be/PVFG8lAAMeQ

Lepo se zabavaj.
Film je vreden ogleda.

Pa saj to niste normalni kakšne filme gledate, pa še zabavate se zraven. Sramota.

Saj film je čist uredu. Sem ga že gledala na TVju. Vsa čast režiserju, scenaristu in igralcem, ki so bili sposobni film s tako tematiko skupaj spravit. Še posebej igralki, ki je morala upodobit Ilso Koch, katera je vlogo odigrala zares fantastično.

Čisto ste zašli iz teme.
Film je sicer dober, ampak upam, ds je več fantazije, kot pa je bilo res.

Glede Alenny, nekaj njenih odgovorov v temah se mi zdi čisto v redu in na nivoju izobražene in razgledane ženske. Tudi jaz mislim, da je Alenny psihično zelo močna in samozavestna ženska, ki pa občasno deluje tudi samovšečno.

Na mene deluje všečno.

Meni je tudi strašansko všeč.
Gledam film in si jo predstavljam kot zdravnico v uniformi. Uf, že par dni me razganja zaradi nje.

Evo, zdaj pa vprašanje zate, Brez.
Kako pa si ti virtualno predstavljaš Alenny?

Pa drugi tudi lahko napišete.

Jaz takole, da ima blond lase, nesimetrično ostrižena, pobrita ob strani, par pirsov in srebrnih uhanov v ušesih, pirs v nosku, rdeče našminkana usta, okrog vratu par srebrnih verižic z obeski, belo svileno srajco skozi katero se rahlo vidijo bradavičke, navsakem zapestju par srebrnih zapestnic, na vseh prstih na rokah eden ali več srebrnih prstanov, dolge rdeče nohte, črne svetleče 7/8 pajkice, spodaj tanke temno rjave najlonaste nogavice, ki so okrog gležnja in pri prstkih rahlo nagubani, črne lakaste čevlje z visoko petko. V rokah drži usnjen bič in me ukazovalno gleda.
To je moja virtualna predstava o Alenny.

Jaz takole, da ima blond lase, nesimetrično ostrižena, pobrita ob strani, par pirsov in srebrnih uhanov v ušesih, pirs v nosku, rdeče našminkana usta, okrog vratu par srebrnih verižic z obeski, belo svileno srajco skozi katero se rahlo vidijo bradavičke, navsakem zapestju par srebrnih zapestnic, na vseh prstih na rokah eden ali več srebrnih prstanov, dolge rdeče nohte, črne svetleče 7/8 pajkice, spodaj tanke temno rjave najlonaste nogavice, ki so okrog gležnja in pri prstkih rahlo nagubani, črne lakaste čevlje z visoko petko. V rokah drži usnjen bič in me ukazovalno gleda.
To je moja virtualna predstava o Alenny.
[/quote]

Vidiš, ko nočeš tablet spit, pa te je treba z bičem prisilt…

A vas te najlon nogavice zares rajcajo ali je to kakšna zajebancija?

Seveda. Mene že. Še posebej tiste tanke, svilene klasične nogavice, vintage style. Črne ali temno rjave, še posebej, če se po stopalu, okrog gležnja ali kolena naredijo male gubice. Njami.

Tebe očitno vzburja še srebrni nakit, ne samo najlonke. Ali misliš, da ga ima res toliko gor, kot si napisal?
Meni bi bili všeč na njej usnjeni škornji čez kolena.

Ja seveda, v eni temi je napisala, da je obsedena z nakitom. Na vseh prstih na rokah en ali več prstanov, po par uhanov v ušesih, par verižic in pa zapestnic.
Verjetno, da v tem času tudi škornje čez kolena obuje. Ko bi vsaj napisala kakšne pajkice ima oblečene ali kakšne nogavice.

Je tema o Alenny čist zamrla.
Par dni nazaj sem eno tako videl, naspidirana u nulo. Parkirala je pred eno trgovino in sem jo slučajno opazil. Ful visoke petke, najlonke, svetleče pajkice in bež bunda. Sem šel kar nazaj v trgovino in sem za njo hodil in jo občudoval. Neverjetno kako je bila samozavestna. Pa kako elegantno je hodila v tistih res visokih petkah. Tako žensko pa res malokrat srečaš. Uf, kar moram it spet.

Alenny, kje si? Včeraj sem spet gledal tisti film, omenjen par postov nazaj in mislil nate.

Misliš na, staro ocufano bank o naveseno z ceneno bezuterijo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close