Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Alenka Gotar toži katoliško osnovno šolo

Alenka Gotar toži katoliško osnovno šolo

Ali mi lahko kdo pove, kaj se dogaja z Alenko Gotar? kaj so naredili njenemu sinu v osnovni šoli, da je začela tako gonjo proti OŠ Alojzija Šuštara. Zaradi nje sin že več mesecev ne obiskuje osnovne šole. A so ji otroka zlorabili? ali ve mogoče kdo kaj več o tem? meni ni nič jasno.

Rkla je, da pričenja boj proti cekrvi, sama pa vleče denar na ministrstvu za kulturo. meni to ne gre skupaj. Zakaj pa pol froca siliš na katoliško osnovno šolo?

Ne vem točnega odgovora, kar pa preberem v povezavi z njo, da ji vedno nekdo nekaj slabega hoče … Poznam eno takšno, večkratne pritožbe na šolo. Eni znajo komplicirat. Žal se ne zaveda da na škodo lastnega otroka.

berem zdaj njene objave na profilu..in samo bluzi, ne pove kako so ji otroka zlorabili…imam občutek da je zmešana ženska..najbolj pa je zdaj najebal njen froc., ki več mesecev zaradi zmešane stare ni obiskoval pouka. Vseeno je na katoliški šoli malo več reda in miru kot pa na kateri drugi šoli.

Pač ženska je desničarka in SDS-ovka in zdaj se ji je vse vrnilo. Na najhujši možen način. Tako kot se mnogokrat zgodi, da otroci plačajo za grehe svojih staršev.

Katoliška zdravnica je zavrnila zdravljenje njenega sina? (Predvidevam, da je na čakalni listi za psihoterapevtsko obravnavo – vrste.)

Njen sin je bil nadlegovan s strani zaposlenega na katoliški šoli?

Kak je bil sploh incident? Ga je učitelj duhovnik grdo pogledal, ker ni sodeloval pri pouku?

Na FB ne piše skoraj nič.

Pač tipična SDS-ovka. Zafrustrirana, z vsemi skregana, nasršena…

Ta ženska se povsod krega in vsi so grozni. Ona pa je angelček.

Sem brala njene objave. V šoli so se otroci ravsali in ker njenega sončka v razredu niso zaščitili tako, kot je ona želela, se je zdaj spravila na šolo. Javno je objavljala slike mame, katere otrok naj bi nagajal njenemu otroku.

Predno bo na FB zbrisala. Vse, ki ne mislijo, tako kot ona zbriše, ali pa nadira in resnično uporablja grde besede. Res je zblojena. To je najboljša ocena.

Alenka, saj ste že vendar smešni, ves čas mislite, da ste pomembni ter da, se je nekdo zarotil zoper vas, verjemite, niste pomembni in nikomur ni mar za vas in vaše zdrahe, hehehe.. Morda je čas za obisk kakšne psihiatrične ustanove, da vas ozdravi. Pa lep pozdrav!

zakaj za vraga ga je sploh tja vpisala? Že to mi da mnenje o njej..sicer pa vse v zvezi z njo je čudno..To, da si na Fb profilu doda naziv Mag. je še najmanj..A resno misli, da ima edina magisterij v sloveniji..Ki ji mimogrede očitno nič ne koristi.

kolikor jaz vidim,spremljam, poznam, mislim,da je ženska zrela za psihiatra, ubogi otrok.

Če se gre za bullying je nujno, da šola in po potrebi policija ukrepa proti temu. Tega v OŠ žal ni malo. Če pa gre za permisivno vzgojene otroke so za njih bolj ustrezne plačljive šole ala British, mednarodna, waldorf, lila ipd.

Jaz ji pa kar verjamem, da se je njenemu sinu na tisti šoli zgodilo nekaj svinjskega.  Konec koncev gre za cerkveno šolo, kako Cerkev pometa svoje svinjarije pod preprogo, pa tudi vemo.

A je bil žrtev pedofila??! Jaz to prav razumem??????????

Mislim, da je z njo marsikaj narobe, ker je skregana z vsemi. Z moževimi starši, sosedi, v službi, z glasbeniki…

Čaki…a prepisat ga pa ni mogla na drugo šolo al kaj? A bo otrok zaostal za en razred zaradi njenih kapric?

A sem prav razumela?

A lahko kdo pove celo zgodbo?

Razbrala sem le toliko, da je njen otrok hodil na katoliško osnovno šolo, kjer se mu je dogajalo nekaj slabega (domnevam, da so se otroci spravljali nanj ali kaj drugega? Na facebooku govorijo tudi o pedofiliji, zato mi ni nič jasno).

Domnevam, da je otrok zamenjal šolo. Ampak zakaj je tožila neko zdravnico? A gre za kakšno psihologinjo ali kaj podobnega? Je Alenka otroka vpisala k psihologu, ker ima travme zaradi dohodkov iz katoliške šole in ga ta psihologinja ni hotela zdraviti? Alenka pa meni, da ga ni hotela zdraviti, ker bi otrok povedal, kaj se mu je zgodilo v šoli?

Ampak mi ni jasno. Psihologinja bi pač rekla, da ne jemlje novih ljudi, da ima preveč. Je ne bi tožila zaradi tega.

Ne razumem celotne zgodbe.

V tem primeru bi morala k psihologinji hoditi mama in ne njen otrok. Otrok je ogledalo staršev in če je mama zblojena, potem tudi z otrokom ni vse v redu.

Glede na napade s strani katolibanskih norcev je jasno, da se na tisti šoli dogajajo svinjarije.  Tako s strani učiteljev, ravnatelja, direktorja, kot nekaterih otrok, sploh tistih, ki so otroci učiteljic, ki poučujejo na tisti šoli.  In glede na zapise o teh zadevah tudi drugih staršev ni problem v Gotarjevi.  Je pa sina izpisala iz šole, hvalabogu.  Ampak naj ne odneha, naj se starši združijo in pokličejo novinarje.

Alenka je znana je po ostrem odzivanju na kritike. Na družbenih omrežjih pogosto vstopa v javne konflikte s posamezniki, novinarji ali politiki, kar utrjuje njen sloves konfliktne osebe. Krega se z vsem in vedno misli, da ima prav samo ona. Ne dopušča drugačnega mnenja.

Če jaz prav razumem zapise na FB gre za najhujšo vrsto zla: pedofilsko zlorabo, ki bi se razkrila, če bi šolska dr sodelovala pa je le-ta odklonila pregled.

Če je to res in otroci tam niso varni potem je potrebno prekiniti državno subvencijo vrtca, osnovne IN srednje šole.

Gre za medvrstniško zafrkavanje. Njen sin je bil kao žrtev. In ker se je ona z vsemi tam skregala, ker niso delali tako, kot je ona želela, verjetno tudi njihova psihologinja ni želela sodelovati. Ker z gotarco se ne da sodelovati.

Odgovor na objavo uporabnika
repacua, 05.06.2025 ob 12:52

Gre za medvrstniško zafrkavanje. Njen sin je bil kao žrtev. In ker se je ona z vsemi tam skregala, ker niso delali tako, kot je ona želela, verjetno tudi njihova psihologinja ni želela sodelovati. Ker z gotarco se ne da sodelovati.

Zakaj pa vsi omenjajo pedofilijo??! Zavaja?

Tak pomp taka dramaturgija pa nikjer zabeleženo za kaj je sploh šlo? Skriva ali izkrivlja? Pošteno bi bilo povedati a ne?!

do nasilja v VSEH šolah. To se je preveč razpaslo. Ne bi si mislila, če ga moja otroka v javni šoli ne bi dodobra spoznala že v nižjih razredih OŠ. To je sistemski problem staršev barakud, ki nastopajo tekmovalno, plenilsko, nesodelovalno in v ta svoj  (za njih uspešen) povzpetniški in posledično prevzeten stil bivanja inkulturirajo svoje potomce, ki ne znajo še biti prikrito/diskretno/hinavsko takšni kot je staršem sprejemljivo da so.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close