Alenka ex Košir brez občutka za denar
Anonimno 4163, 24.08.2025 ob 11:54
Alenka104, 22.08.2025 ob 17:47
Danes objavlja, zakaj ne kupujemo oblek slovenskih proizvajalcev. Našteva take, ki si jih povprečna ženska niti ne more privoščit, pa nujno, da ima minimalca. Potem kaže torbice, take večno v modi – ampak ljubi bog, te torbice stanejo od 400€ naprej. Pa koga nagovarja? Imam 2 jurja plače, pa ne bi dala za torbico 400€. Kaj šele več. Ne vem no, rada bi bila všečna, ampak res ne vem, s kom se druži.
Živi na veliki nogi,tudi zabave ima vrhunske.To so žuri.
Zasluži redno za minimalca. Razen, če ima še kaj drugega. Tepčki pa gorijo id fovšije. Za torbice, ki jih kaže dobi plačano.
Enako, 24.08.2025 ob 08:26
Ena387, 23.08.2025 ob 12:15
eh ja, 23.08.2025 ob 11:19
Torbica usnjena šivana je za celo življenje. Koliko torbic si ti v življenju že stran vrgla plastičnih? In koliko so stale? Sedaj pa zračunaj kaj si lahko privoščiš. Tvoja mama ti garantiram ni kupovala več torbic, je verjetno leta za novo varčevala. Isto velja za oblačila. Volnen plašč je za celo življenje. Isto puloverji. Ni da si ne moreš privoščit z 2k plače (btw si lahko, jaz sem na podobni). Samo nočeš imeti 5 puloverjev, ki jih nosiš desetletja, namesto 20, ki jih nonstop menjavaš.
Enostavno ne dam 600€ za torbico! Ne dam. Na stvari pazim in imam tudi tiste bistveno cenejše za dolgo. Tudi popravit nesem, če je treba. Tudi obleke imam za dolgo, pa niso izdelki slovenskih oblikovalcev, ki so po moji oceni premalo vsakdanji. En, dva kosa njihova da imaš, ajde, to ja, za posebne priložnosti, za vsak dan pa res ne.
Enako jaz. Ne dam toliko za torbico, torbic se naveličam, kupim jih na Hrvaškem za 30 EUR , ponaredki blagovnih znamk . Te ženske ala Alenka ex Košir so pa polne riti, nimajo niti občutka, koliko dni je treba delati za tak denar.
Veš koliko dni morajo sužnji in otoci delat tvoje fejk torbice, da se ti kot cigo, ki si domišlja da izgleda bogato in moderno s tisto plastiko z fejk logoti okoli smešiš?
Od ločitve ji je pripadlo za stanovanje. Bili so družina s tremi otroci, hišo sta prodala. V takšnih zvezah ima prednost moževo delo. Kolikor je znano, je že prej delala v športu, enako kot sedaj. Dajte se za pikico umirit. Je v zvezi, zasluži dovolj zase in za otroke. Lahko, da je še kaj dedovala, vložila…
Forum je zaprt za komentiranje.