Alenka Bratušek vlake, SDS pa laže, da so jih oni priskrbeli
Vesela sem, da dvonadstropni vlaki, ki smo jih naročili in plačali v prejšnji vladi, prihajajo v dogovorjenih rokih. Končno jih boste lahko preizkusili tudi vi. Upokojenci seveda z vašo rdečo brezplačno kartico. Vlaganja v železnice so zelo pomembna za zeleni prehod. ✔️ pic.twitter.com/xa0KUycfah
— Alenka Bratušek (@ABratusek) January 14, 2022
Naj povem, 14.01.2022 ob 18:53
Z denarjem, ki je bil pridobljen z razlastitvijo delničarjev NKBM ni bilo težko. Kam je šla razlika pa najbrž samo tovarišica ve.
Hja, luba duša, je bilo treba Janševo bančno luknjo zaflikat. Zvon in Istrabenz pa to. Pa tudi tole, ki jo je skopal zdaj, bo treba.
gzhopše, 14.01.2022 ob 19:16
Hja, luba duša, je bilo treba Janševo bančno luknjo zaflikat. Zvon in Istrabenz pa to. Pa tudi tole, ki jo je skopal zdaj, bo treba.
Se mi zdi, da si ti od včeraj.
Če bi bila v zadnjih tridesetih letih edini problem Zvon in Istrabenz potem sploh ne bi imeli problemov.
Cookie336, 14.01.2022 ob 19:29
Čak, a nisi ti njihov simpatizer?
Ne, sem bil njihov največji nasprotnik. Nato pa se je usran Slovenski narod pred 20 leti na RTV referendumu odločil, da bo podprl Janšo (tudi z neudeležbo na referendumu) tako da je Janša zmagal in omogočil dostop politike, do naaše največje kulturne ustanove RTV. Ker fašisti vedno odstranijo najglasnejše, prvo kulturnike in nato novinarje. Takrat se je spravil na kulturnike zdaj pa še novinarstvo uničuje. Zatem pa je gnil slovenski narod omogočil Janši še zmago na referendumu o družinskem zakoniku, da s tem ne spadamo k zahodu ampak k zaostali Vzhodni Evropi.
Zato pa zdaj volim SDS, da lahko dam svojemu gnilemu narodu žlico njegovega lastnega strupa. In kako sem se smejal določenim staršem ko so crkavali od izčrpanosti, ko so otroke šolali od doma.
Kokoši ???????, 14.01.2022 ob 20:05
Ne, sem bil njihov največji nasprotnik. Nato pa se je usran Slovenski narod pred 20 leti na RTV referendumu odločil, da bo podprl Janšo (tudi z neudeležbo na referendumu) tako da je Janša zmagal in omogočil dostop politike, do naaše največje kulturne ustanove RTV. Ker fašisti vedno odstranijo najglasnejše, prvo kulturnike in nato novinarje. Takrat se je spravil na kulturnike zdaj pa še novinarstvo uničuje. Zatem pa je gnil slovenski narod omogočil Janši še zmago na referendumu o družinskem zakoniku, da s tem ne spadamo k zahodu ampak k zaostali Vzhodni Evropi.
Zato pa zdaj volim SDS, da lahko dam svojemu gnilemu narodu žlico njegovega lastnega strupa. In kako sem se smejal določenim staršem ko so crkavali od izčrpanosti, ko so otroke šolali od doma.
Ok, ne razumem te logike. S tem tudi v svojo skledo pljuvaš. Cinizem ti gre dobro.
Sicer pa dobre alternative na drugi strani (levo) ali na sredini ni.
Spet se pojavljajo neki Golobi in Zorčiči instant politiki brez vizije.
Jaz bi volil nekoga z integriteto, ki govori več jezikov. Na žalost takih v naši politiki verjetno ni veliko.
Naj povem, 14.01.2022 ob 19:44
Se mi zdi, da si ti od včeraj.
Če bi bila v zadnjih tridesetih letih edini problem Zvon in Istrabenz potem sploh ne bi imeli problemov.
Zmeraj so mi simpatični tisti, ki omenjajo zadnjih 30 let, kot da desnih in Janše ves ta čas ni nikjer bilo. Temu nasedajo res samo najbolj naivni. In ja, jih poznam.
Naj povem, 14.01.2022 ob 21:23
Seveda so bili. Takrat, ko nam je šlo dobro.
Aja? Ponovimo vajo? Levi proračun nafilajo, desni ga izpraznijo, levi rehabilitirajo in spet nafilajo, desni spet izpraznijo … Levi bodo morali spet rehabilitirat državo.
In potem rečejo, da so vsi isti.
Nanaša se na tole:
Alenka Bratušek naročila te vlake, 14.01.2022 ob 18:34
Vesela sem, da dvonadstropni vlaki, ki smo jih naročili in plačali v prejšnji vladi, prihajajo v dogovorjenih rokih. Končno jih boste lahko preizkusili tudi vi. Upokojenci seveda z vašo rdečo brezplačno kartico. Vlaganja v železnice so zelo pomembna za zeleni prehod. ✔️ pic.twitter.com/xa0KUycfah
— Alenka Bratušek (@ABratusek) January 14, 2022
Ženska, ki je povzročila največjo krajo v zgodovini Slovenije je boljše da je tiho!
Cookie336, 14.01.2022 ob 20:19
Ok, ne razumem te logike. S tem tudi v svojo skledo pljuvaš. Cinizem ti gre dobro.
Sicer pa dobre alternative na drugi strani (levo) ali na sredini ni.
Spet se pojavljajo neki Golobi in Zorčiči instant politiki brez vizije.
Jaz bi volil nekoga z integriteto, ki govori več jezikov. Na žalost takih v naši politiki verjetno ni veliko.
“CooKIE336”,
tukaj sem opisal zakaj mi to pluvanje v lastno skledo ne povzroča velikih problemov. Nalepil ti bom del odgovora, ki se ga poslal patetični obsesivni psihopatki, ki je obsedena z mano in mi že mesece teži na temu forumu:
………………………………………………….
Ti kurba zaamerikanizirana si šla fašizem podpreti, ker si se vdajala ameriškim filmom in imela RTV-jevce za parazite, ki so žrli davkoplačevalski denar. Kuzla prostaška si gledala ameriko po TV in govorila naj prezivijo z lastnim uspehom ne pa, da jih mi plačujemo. A kako naj bi preživeli z lastnim uspehom ob takih kuzlah nekulturnih kot si ti?
Ampak lej ni važno, da so nas istospolno usmerjene pred 20-imi leti mlatili na cesti, da so starši maltretirali svoje istospolno usmerjene otroke in se jim celo odrekli. Da je bil procent samomorov med takimi otroki parkrat večji. In da je RTV takrat non stop vrtela LGBT filme, LGBT serije in LGBT izobraževalne oddaje. Da je bila takrat RTV svetlobna leta pred zahodom in ni poznala tabujev in cenzure in je vedno podirala vse meje. IN VSE TO JE BILO UNIČENO IN BOJ RTV ZA NAPREDEK USTAVLJEN. Medtem, ko je bila amerika na naših televizijaj cel čas; “that so gay, that so gay, feget, feget, feget”. Pač na nivoju glupe kmetavzarske budale tvoje sorte. Primitivka.
A zdej, ko je pa gospa opazila, da je naredila napako je pa nihče ne sme obtoževati zanjo in bo ona nas geje obtoževala, da tega ne pustimo za sabo? Prasica umazana! NE NE BOM PUSTIL ZA SABO. Ker ne moremo nikoli več tako trpeti kot smo pred desetletji. Manj je možnosti, da me razbijejo, starši ne zlorablajo več toliko istospolno usmerjenih otrok in ti manj delajo samomore. A misliš, da je to trplenje, ko so starši med korono crkavali od izčrpanosti, ko so mogli šolati otroke od doma primerljivo z nasiljem ki smo ga mi mogli 20 let nazaj prenašat? NE NI!
ZDAJ BOŠ PA TI TRPELA KUZLA. In imel sem privilegij o opazovati trplenje nekaterih ljudi, ki so bili proti RTV in proti družinskemu zakoniku. Neprecenljivo.
A zdej pa, ko nas istospolno usmerjenih ne mlatijo več toliko po cestah, ko se malo manj skrivajo in starši ne spravijo svojih otrok do samomora moramo pa kar pozabiti, zato da boste gospa prasica zadovolna in da bo njeni riti udobno pa čeprav je fašistom pomagala odstraniti njihovo največjo oviro (največjo inštituciji za kulturo naroda), ki je takrat edina dajala vedeti, da obstajajo drugače usmerjeni ljudje in marsikateremu mlademu rešila živlenje in marsikateremu staršu istospolnousmerjenega najstnika pomagala, da je to lažje sprejel.
A zdej ko pa gospej več ne paše, kaj počne SDS sem pa jaz, ki sem ga volil težava? Po tem ko je prasica SDS podprla ravno pri njegovem največjem projektu vseh časov RTV referendumu. NORO. NE PRASICA, LE ŽLICO TVOJEGA LASTNEGA STRUPA SEM TI DAL. Ping pong, zdaj si dobila nazaj.
Lej nam nikoli več ne more biti tako težko kot nam je bilo včasih. Zdaj pa bo še vam malo težko. Eni so fasali med korono, ko jim je bilo narsikaj onemogočeno. Medtem ko pa je bilo pa nam pred 20 leti še 100 krat težje. Morda bi te kaki neonacisti rabili razbiti, da v mlaki krvi obležiš, da bi videla kaj so gejom delali.
Pa kdo misliš, da si ti, da ne glede na sranje, ki ga delaš nesme nihče reči besede čez tebe? Ker potem bo on kriv pa najslabši neglede na to, da si bila ti nevede del gnile fašistične večine, ki mu je škodovala.
je že čas, 15.01.2022 ob 04:08
NLB in Irangate naj končno že prevetrijo.
Namenjeno temu avtorju:
Naj povem, 14.01.2022. ob 18:53
Z denarjem, ki je bil pridobljen z razlastitvijo delničarjev NKBM ni bilo težko. Kam je šla razlika pa najbrž samo tovarišica ve.
Forum je zaprt za komentiranje.