Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Aleja igralnica roj.dan KATASTROFA

Aleja igralnica roj.dan KATASTROFA

Hcera je par dni nazaj praznivala roj.dan tam. Pac nimamo prostora doma. Cena pac primerljiva kot drugje. A za to ne dobis nic.  Bila je kao pronceskina zabava, pa so barvali papirnate kronice. In to je to od princesk. Malo so se igrali. Sama sem mogla iti narocit hrano, prinesti torto. Imajo prijazne animatorke, niso nic krive za slabo organizacijo, slabe ideje. Sin je sel avgusta na rojstni dan, superheroji. So barvali paprinate maske za na oci. Lol. Pa taka blazna cena! Res skoda denarja. Pa se videla sem kako se je ocitno ena glavna sefica tam, delala norca in ene animatorke. Res neprofesionalno.

Kaj ji je pa rekla?

In? A boš naslednje leto spet?

Uf sem vesela, da sta moja dva že malo večja in ni več teh cirkusov okrog rojstnodnevnih zabav ?.

Razumem, da te jezi, če zabava ni korektno speljana, sploh ker niso poceni te zadeve. Je pa res, da otroci v resnici ne rabijo veliko, da se imajo fajn.

Oni so animatorji, ne učitelji. Delajo toliko, za kolikor so plačani. Kako bi pa ti animirala otroke, če bi imeli rojstni dan doma in bi imela prostor? Kaj vse bi jim pripravila?

Kako bi pa ti animirala otroke, če bi imeli rojstni dan doma in bi imela prostor?

Potem praviš, da se praznega prostora nikjer v Sloveniji ne da najeti in nikakor ni možno, da bi ženska priredila zabavo po njenem okusu?

Res pa, da je precej bolj zdravo pičkariti nad drugimi kot nad sabo.

Glavno vprašanje je, a je bilo hčerki všeč al ne? Zakaj bi moglo bit tebi, saj nisi ti imela r.d., pa nisi otrok, se pa tako obnašaš. No, mogoče pa si. ?

Na daj se spoberi, goska glupa!
Kdo pri zdravi pameti pa se gre otroške rojstne dneve z animatori in 20 otroki? Kupuješ princeski “prijatelje”?

Dalje-zakaj imaš otroka, če nimaš prostora zanj?

Pa najbolj pomenbno- ne znaš sama za tri ure otroške zabave sama poskrbeti? Ubogi tvoj otrok!

Mislim ne recem pozimi, ali če je res 14 dni slabo vreme, dež mrzlo.

Ampak poleti delati RD v zaprtem je greh. Imaš parke, igrisca, gozd, narediš iskanje zaklada, kaksno tekmovanje dvojic, orientacija, na koncu pa pice, sok. Za finalr pa sladoled pa bodo vsi srečni.

Never

Zaradi takih bedastih mam bodo nastali bedasti otroci. Poleti se it neko animacijo s tujci, pa v neki shopping luknji…. matr, res ste ene bedne. Če nimaš prostora doma, ne delaj big parties! Ampak res, kaj vse  se  sme rzmnoževat….žalost.

Tole tekmovanje kdo bo imel bolj prestižno rojstnodnevno praznovanje, čist se vam je zbledelo.

Najemi teh prostorov in animacije je večinoma kot slišim, bolj ven metanje za starše. Otroci z animatorji starši pa čvek čvek, da se ni potrebno z njimi ukvarjati.

A ne morete preprosto reči, da ne bo zabave za 12 sošolk in sošolcev?

Povabo naj 2, pojdite skupaj na pico, na igrišče in je.

Mi smo se vabilom z zabavami v trgovskih centrih izognili z opravičilom, da se nam časovno ne izide.

Ko smo bili mi mladi je bilo dovolj hrenovka, pomfri, majoneza,  sok, sladkarije… Torta neke normalne velikosti.

Ne spomnin se da bi imel kdo okrašeno z baloni in podobno.  Ne zato ker bi bili reveži, pač ni bilo takšnih navad.

Takrat smo se lovili,  skrivali, vozili z bicikli, …  Pa smo se imeli super, lepi spomini. Kaj je narobe z risanjem po papirju?

Danes je najlažje nekomu plačat, da ti vse naredi in potem špukat po njem.

Če ne znate poiskat informacij o animatorjih, preden jih najamete, ste nesposobne budale. Raje se skrijte, ne pa se izpostavljate na forumih.

“Bila je kao pronceskina zabava, pa so barvali papirnate kronice. In to je to od princesk. Malo so se igrali.”

Kaj bo pa delali drugega kot se igrali? Ali si pričakovala staroveške orgije v gradu?

“Sama sem mogla iti narocit hrano, prinesti torto.”

Kolko pare, toliko muzike.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7168, 06.09.2025 ob 09:50

“Bila je kao pronceskina zabava, pa so barvali papirnate kronice. In to je to od princesk. Malo so se igrali.”

Kaj bo pa delali drugega kot se igrali? Ali si pričakovala staroveške orgije v gradu?

“Sama sem mogla iti narocit hrano, prinesti torto.”

Kolko pare, toliko muzike.

Smo bili enkrat v tej igralnici, ko so ravno nekaj praznovali. Otrokom je všeč tisti poligon, igrala. Za jest so jim prinesli nekaj iz McDonaldsa. Ne vem, če je bilo všteto v ceno ali so posebej prinesli. Otrokom je bilo ok, ampak to sem od daleč videla, nismo bili udeleženci.

Ste obkljukali, gremo dalje. Mogoče za drugo leto kaka druga ideja. ponudnikov je res ogromno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close