Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Albatros in Galeb

Albatros in Galeb

Naj mi pomaga nekdo ki je že bil v Poreču v hotelih Albatros in (ali) Galeb. Me zanima kako sta hotela urejena – kakšna je okolica in ostale aktivnosti!
Že vnaprej hvala za odgovore!

pozdravljena!
jaz sicer nisem bila v nobenem od teh hotelov (enkrat sem bila- mislim da- v delfinu, drugič pa se ne spomnim imena hotela), sem pa videla, kako je tam. to je sicer pravo ˝naselje˝ samih hotelov, sicer vseh kategorij, tik ob morju. morje je takoj ob hotelih polno trave (vsaj pred dvema letoma je še bilo), zato ti predlagam sprehod kakšnih 300 m stran na drugo stran, kjer je lepše. drugače ni ravno najboljše za majhne otroke, saj je kmalu globoko, je pa zato voda zelo čista!
zvečer je veliko stojnic, trampolinov, ne spomnim se točno kaj vse je še tam, vendar imaš cel večer kaj tam delat…
lp
petra

Mi smo bili v Albatrosu pred 4 leti.

Hrana super.

Soba – groza!!! Soba naj bi bila s pogledom na morje, gledali pa smo steno druge stavbe.
Soba naj bi imela balkon – bil je tako mali, da smo vsi trije komaj bili na njem, pa še to nismo bili, ker je izgledal tako klavrno (precej je bil nagnjen), da si enostavno nismo upali.

Ne priporočam!

Oba hotela imata samo 2 zvezdici, kar pomeni, da tam ni nobenega razkošja. Sobe so zelo enostavne in majhne, tudi sama hotelska aktivnost ni ravno na višku. Je pa zato hrana v hotelu Galeb najboljša od vseh poreških hotelov. Okolica je napoljnjena s hoteli, so tudi parki in igrišča za otroke, skratka prijetno, če imaš rad gužvo in ogromno ljudi. Zraven so tudi trgovinice, restavracije, slaščičarne, skratka ničesar ne manjka …

bil sem v albatrosu in moram rect, da mi ni bilo kaj prevec vsec. Sicer sem imel najcenejso sobo, a se vedno je bila zelo draga za studenta…

Okolica pa je standardno-turisticna. Malo bazenckov, par sladoledarjev,… Za otroke bi raje priporocal plavo laguno…

Vseeno vam zelim lepo pocitnikovanje.

Lp, LUKA

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close