Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Alarmantno – v proračunu imamo 2, 1 milijarde EUR primanjkljaja

Alarmantno – v proračunu imamo 2, 1 milijarde EUR primanjkljaja

Ma samo da še teh nekaj mesecev do volitev zdržimo, in da se nam do takrat država ne sesuje

Primanjkljaj državnega proračuna Slovenije v letu 2020 je po začasnih podatkih znašal 3,49 milijard evrov.

Matija Gubec 2, pa eno na gobec, ali pasivno čakanje v stilu:

– bo že

– boli me kurac

– kdor ne čaka ni Slovenc

Upam,  da se najkasneje do božiča, ali novega leta, ko boste šli v trgovino,  streznite in ugotovite, da imate čedalje “večjo” kupno moč.

potosacka kosarica 1

Javni dolg Slovenije je konec decembra 2024 znašal 44,9 milijarde evrov oz. 67 odstotkov BDP.

Zapufani do emena. Kamlu nas bodo prodali.

Zahvalte se požrešni vladi

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8173, 25.09.2025 ob 15:02

Zahvalte se požrešni vladi

Ta vlada je navlekla preveč ministrov. Druge države z veliko več prebivalstva imajo tam okrog 8 ministrov, mi pa 19. Vsako ministrstvo ima še kup ostalih uslužbencev.

Star dec, 25.09.2025 ob 14:40

Matija Gubec 2, pa eno na gobec, ali pasivno čakanje v stilu:

– bo že

– boli me kurac

– kdor ne čaka ni Slovenc

Upam,  da se najkasneje do božiča, ali novega leta, ko boste šli v trgovino,  streznite in ugotovite, da imate čedalje “večjo” kupno moč.

potosacka kosarica 1

Boli me kurac. Če poči grem ven, ciao!

Anonimna726, 25.09.2025 ob 15:30

Ta vlada je navlekla preveč ministrov. Druge države z veliko več prebivalstva imajo tam okrog 8 ministrov, mi pa 19. Vsako ministrstvo ima še kup ostalih uslužbencev.

Saj je Golob na kongresu povedal, da bodo za svoje vedno poskrbeli.

počasi se vlečemo iz JJ luknje, 25.09.2025 ob 14:29

Primanjkljaj državnega proračuna Slovenije v letu 2020 je po začasnih podatkih znašal 3,49 milijard evrov.

Ahhhhhhhhhh !

Takrat se je vse ustavilo, prilivi skoraj NIČ, ja NIČ, ne pa letos rekordni prihodki, 1,6 milijarde več ko lani, porabili smo pa še eno milijardo več kot smo zaslužili, to so večji strokovnjaki kot so bili v sedemdesetih v Beogradu !

Slovenija tone že  od 2091 leta naprej,ker imamo same take politike,ki nas mimogrede okradejo in nas zadolženo vedno bolj. Sploh po haranju d3snice,takrat je najslabše, saj najemajo zelo ugodne kredite,denar pa ponikne bog siga vedi kam. Te kredite mi odplacujemo in trpimo in nihče ne odgovarja za to. Še  nagradite takšne  škodljivce, ko jih volite. Pa mislite,da nam bo kdaj boljše  šlo, ne ne bo ,samo slabše.

druga Švica, 25.09.2025 ob 14:53

Javni dolg Slovenije je konec decembra 2024 znašal 44,9 milijarde evrov oz. 67 odstotkov BDP.

Zapufani do emena. Kamlu nas bodo prodali.

Slovenija je zapufana pod eu povprečjem. Krepko pod. Švica je btw 37% cca svojega BDP zapufana. Slovenija cca 66%. Vaša priljubljena austrija – 83% :). Bogata amerika – 123% 😀

Lahko se pa preseliš v Bolgarijo, ki je ena najmanj zapufanih :). Pa poročaj kako fletno ti bo 😀 Je manj zapufana kot švica 😀 Ali pa še bolje….pojdi v najmanj zapufano državo na svetu, ziher bo tam življenje čudovito – Brunej. Al pa v kuvajt, so tudi ekstremno nizko.

Golob je pa ja bil  manager leta on  že ve kako likvidnost zagotavljati.

daj ne smeši se no, 25.09.2025 ob 18:46

Slovenija je zapufana pod eu povprečjem. Krepko pod. Švica je btw 37% cca svojega BDP zapufana. Slovenija cca 66%. Vaša priljubljena austrija – 83% :). Bogata amerika – 123% 😀

Lahko se pa preseliš v Bolgarijo, ki je ena najmanj zapufanih :). Pa poročaj kako fletno ti bo 😀 Je manj zapufana kot švica 😀 Ali pa še bolje….pojdi v najmanj zapufano državo na svetu, ziher bo tam življenje čudovito – Brunej. Al pa v kuvajt, so tudi ekstremno nizko.

@daj
ne smeši se no

Si ti normalna? A delaš v stranki Svoboda? Budalo jedno, se zavedaš da so prilivi iz gospodarstva vedno manjši, JU se pa bogati? Temu ploskaš? Kakšne budale živijo na tem planetu. A ti tudi jemlješ kredit na kredit? Cerar je bil za Goloba legenda. Tole sedaj je podn , ta tip je bolnik, narcis, ego triper.

Pokveka misli da je to dobra zadeva 😀

Kaj pa ko enkrat odklenka in obstoječega zadolževanja ne bo več? Ko ne bo noben več kupoval ničvrednih slovenistanskih obveznic? Kaj ko boš takrat ti privesek na državni proračun odpadla kot knof od gat? 🙂

Kok moraš biti fuknjen da zagovarjaš pufanje. verjetno delaš v JU. Ko bi vsaj zmanjkalo denarja za plače JU, Bog daj , da se folk strezni

VELEMOJSTER MENEĐER DOTOR ROBERT GOLOB ŽE VE NAJBOLŠE ZA NAS…

Francija ima 114%, Italija 135%, Velika Britanija 101%…

EU je zavožena… Zato iščejo zunanjega sovražnika, ki bo izgovor, da bo šlo vse v maloro.

Lani sem delala seznam ministrstev za neka vabila, sem dol padla, za kaj vse imamo ministrstvo, za ene take bedarije, da se samo za glavo primes!

Haha, ti pa živiš v znanstveni fantastiki!

Volitve bodo spremenile samo ime premierja in par obrazov v vladi, vse ostalo bo enako ali še slabše!

Je ni vlade, ki bi delala dobro za državljane!

NI RES !

kdo do sedaj ti je plačal dva dopusta ?

Sej dobimo spet nove pufe, ki jih plača prebivalstvo, oligarhija pa živi razsipniško.

Janša je vsega kriv!

plesno mesto, 25.09.2025 ob 13:56

Ma samo da še teh nekaj mesecev do volitev zdržimo, in da se nam do takrat država ne sesuje

se bomo pa še malo zapufali, saj jj s eje zapufal v času korone 10 milijard, vzammeo 5 milijard noivega pufa pa imamo še 3 miijarde lufta.

400 000 bedakov na 490 000 podlage, 26.09.2025 ob 06:14

NI RES !

kdo do sedaj ti je plačal dva dopusta ?

Nihče nam ni plačal dopustov.

Anonimno 4261, 26.09.2025 ob 09:21

se bomo pa še malo zapufali, saj jj s eje zapufal v času korone 10 milijard, vzammeo 5 milijard noivega pufa pa imamo še 3 miijarde lufta.

Proračunski primanjkljaj je lani znašal 2,3 milijarde evrov

https://www.stat.si/StatWeb/news/Index/10349

Lažeš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close