Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Aktivacija eon app na tesla tv

Aktivacija eon app na tesla tv

če ima kdo na pametnem tv aktiviran eon – prosim če mi lahko pomaga…

app sem prenesla, ko jo hočem zagnati, mi na tv napiše neko kodo, ki naj bi jo vpisala na uporabniškem portalu na računalniku… a mi lahko kdo pove, kam na računalniku je treba to kodo vpisati… ker bolj kot iščem po up. portalu nič ne najdem, kamor bi lahko vpisala to kodo.

če je že kdo povezal kak pameten tv in aktiviral eon na njem – bom hvaležna za info kam na up. portalu telemacha se vpiše koda, ki se izpiše na tvju?

A ne bi raje poklicala telemachovo pomoč, da te vodijo??? Prvo se sploh registriraj v moj telemach potem ti bo šlo lažje.

Odgovor na objavo uporabnika
Res je, 17.08.2021 ob 18:12

A ne bi raje poklicala telemachovo pomoč, da te vodijo??? Prvo se sploh registriraj v moj telemach potem ti bo šlo lažje.

kaj če bi poskusila ne biti zajedljiva in ne soditi na pamet…

torej: sem že zdavnaj registrirana v moj telemach uporabljala sem eon na računalniku, zdaj sem tega odjavila – ker imam samo en dostop na voljo in želim ga uporabiti na tv  ju – registrirana torej sem že zdavnaj tako v moj telemach in tudi eon na rač. sem uporabljala že.

sedaj bi tega na rač zamenjala z dostopom na tv… problem je da ne vem kam vpisati kodo aktivacijsko, ki jo izpiše na tv…

in ja raje vprašam tukaj, ker s telemahovci so grozljive izkušnje od nesramnosti, do tega da na koncu nič ne urediš, izmišljujejo si po svoje, ne naredijo nič, celo neiskrene stvari govorijo (da ne rečem da lažejo) zato sem raje vprašala tukaj, prijazno in upala na pomoč, če ima kdo izkušnje, ker sem zadnjič zasledila,da nekateri uporabljajo eon app na pametnem tv.

No, žal sem naletela nate, ki očitno nisi najbolj prijazna in sodiš brez da bi se prej prepričala.

Aja njim boš plačevala naročnino pomagali ti bomo pa mi? Če ti niso všeč ali v pomoč jih zamenjaj.

Res je, 18.08.2021 ob 06:00

Aja njim boš plačevala naročnino pomagali ti bomo pa mi? Če ti niso všeč ali v pomoč jih zamenjaj.

a te lahko prosim, ce ne odgovarjas, ce nimas nanena ponagati. V postu jasno pise vprasanje, ce noces pomagati ok, te nihce ne sili, samo potem prosim ne smeti teme z odgovori, ki niso vezani na vprašanje. Kaj in komu jaz kaj placujem ni tvoja stvar.

Vprašala sem, ce kdo ve, bom hvaležna za odgovor, smwtiti teme z nesramnostjo pa ti ni potrebno. Ne vem kaj imas od tega in zakaj se sploh oglasas.

ressno, 18.08.2021 ob 15:16

a te lahko prosim, ce ne odgovarjas, ce nimas nanena ponagati. V postu jasno pise vprasanje, ce noces pomagati ok, te nihce ne sili, samo potem prosim ne smeti teme z odgovori, ki niso vezani na vprašanje. Kaj in komu jaz kaj placujem ni tvoja stvar.

Vprašala sem, ce kdo ve, bom hvaležna za odgovor, smwtiti teme z nesramnostjo pa ti ni potrebno. Ne vem kaj imas od tega in zakaj se sploh oglasas.

Ampak saj ima prav – kaj te pa stane, če pokličeš na njihovo brezplačno številko, ali pa poklepetaš v kontanktem pomoč oknu na spletu?

telemach.si/pomoc/naslovna/

Stane jo nič, samo ona bi rada videla, da jo mi za rokico vodimo, ker se ne zna razpizdit na tistega, ki ji pobira denar. Raje se tukaj penisira kot, da bi uredila z njimi. Očitno rada svoje probleme prenaša na druge.

Res je, 18.08.2021 ob 18:57

Stane jo nič, samo ona bi rada videla, da jo mi za rokico vodimo, ker se ne zna razpizdit na tistega, ki ji pobira denar. Raje se tukaj penisira kot, da bi uredila z njimi. Očitno rada svoje probleme prenaša na druge.

si ti edini in se oni, ki se penisiras tukaj… izrabljas remo za izživljanje svojega ega. sem ti razlozila zakaj tja ne klicem, ker se nikoli kadar sem kaj vprasala niso znali povedati, niti urediti, niti svetovati… zato ne tratim svoje energije zanje… prijazno srm vprasala tukaj, ce kdo ve, ce ne pa tudi prav… ampak ocitno se nahdete pacienti, ki si tukaj nabijate svoj ego, ker ocitno se kar ne mores nehat zaganjat in vzigat, ceorav odgovora na vprašanje nimata.

hvala, ne ves, ok, prosim nehaj se zlobno izzivljat.

ocitno, 18.08.2021 ob 23:13

si ti edini in se oni, ki se penisiras tukaj… izrabljas remo za izživljanje svojega ega. sem ti razlozila zakaj tja ne klicem, ker se nikoli kadar sem kaj vprasala niso znali povedati, niti urediti, niti svetovati… zato ne tratim svoje energije zanje… prijazno srm vprasala tukaj, ce kdo ve, ce ne pa tudi prav… ampak ocitno se nahdete pacienti, ki si tukaj nabijate svoj ego, ker ocitno se kar ne mores nehat zaganjat in vzigat, ceorav odgovora na vprašanje nimata.

hvala, ne ves, ok, prosim nehaj se zlobno izzivljat.

avtorica, ne pomaga ti niti menjava vzdevka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close