AJPES – oddaja podatkov
Pozdravljeni!
Danes sem se že namučila z DURSOM, oziroma z oddajo, pa mi je moj referent prijazno pomagal. Sem mu bila hvaležna iz dna srca.
AJPES – kako lahko preverim če so bili podatki, ki sem jih pošiljala včeraj zvečer oddani. Namreč ko grem na AJPESOVO spletno stran in izberem opcijo predložitev podatkov, pa se mi odpre pogovorno okno aktivne aplikacije za predložitev podatkov in zdraven piše, da je oddaja v teku. Kaj to pomeni?
Moram še enkrat oddati zadeve?
hvala z aodgovor in lep dan želim še naprej.
Dominika hvala za odgovor!
Ključavnica je zaklenjena, povsod piše OK. KO grem pogledat poleg imena mojega s.p. piše z zeleno barvo oddano. Mislim da je vse v redu.
Prvič odajam napoved. Podatke sem uspela razproediti tudi s pomočjo z dveh forumov, tako, da naj bi bilo vse vredu. Največ preglavic mi je delala subvencija. Ker nisem prej poslala na Ajpes pooblastila sem oddala s pošto – kar pomeni, da nisem mogla podpisati z digitalnim potrdilom, čeprav ga imam za DURS in sem v PIRS-u (ali pa nisem znala ga uporabiti) zato sem na koncu ponujeni obrazec sprintala, podpisala pa še za slučaj odtisnila žig in poslala po pošti s povratnico. Tako so navajali. Ah ja pa plačala sem stoške za objavo.
Hvala ker nam pomagate pri premagovanju ovir na naši poti vodenja lastnih računov!
Se opravičujem za zadnjič, a upam, da ste našla odgovore.
Digitalno potrdilo morate še prijaviti na AJPES z obrazcem, da potem lahko podpišete. Bo pa tudi tako v redu, da ste poslala izpisan list in potrjen.
Preverite,če je sedaj zakljenjen.
Glejte vrstico IZPIS OBVESTILA, da je na koncu zaklenjen in kljukica.
Forum je zaprt za komentiranje.